Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Skóciából rendelted?
A hülye, akkor nézze meg mit kap a beszállítótól, mielőtt beleteszi a csomagba.
Fordulnék egyből az Alihoz, hogy jött egy csomag, és nem az volt benne amit ígértek, az eladó meg megpróbál kibújni a felelősség alól.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz cidalain #102951 üzenetére
Ebay, de az lesz, hogy refundol, megrendelem a másikat, negatív
Kínaiak nem szoktak ekkora p@rasztok lenni, de paff, van ilyen.Közben Marketplace, spambot
Jelentem a profilt
Jelenteném a beszélgetést is, error occurred.
Közben jön az értesítés, hogy ezzel a profillal semmi gondMég közben, LCD hirdetést visszadobják.
Az elmúlt 1 évben semmi gond nem volt vele... kérek felülvizsgálat, és elfogadják...
Ez egyre jobb[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
cidalain
veterán
Marketplace hirdetés felülvizsgálatról nekem az jut eszembe, hogy volt egy sosem hordott Pierre Cardin farmerem. Azt úgy random szerettem volna meghírdetni, mert kicsi lett. Állandóan visszadobta a face, néha pár hét múlva újra próbálkoztam, amit meguntam egy idő után. Múltkor szekrénypakoláskor ráakadtam, és jó lett mert időközben belefogytam
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
gban
Közösségépítő
Videokártya hirdetés,
dvi,vga,hdmi bemenetek
Mi megy ott be, kérdem én?
A monitoroknál meg rendszeres a kimenet...Postázást nem vállalok.
-
Heheh, ezt egyszer sikerult megfejteni (illetve lofaszt, usert addig faggattam, amig elmondta): A monitorbol megy a kabel KI, a szamitogepbe dugod BE. Tehat n=1 gondolkodassal meg is van a kimenet-bemenet.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
TESCO-Zsömle
félisten
"A lapon normál használatból eredő karcok vannak, de nem lerúgott, elhasznált."
Normál használat közben (ül a házban és levegő áramlik körötte) milyen karcok keletkeznek egy alaplapon?Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gban
Közösségépítő
válasz TESCO-Zsömle #102960 üzenetére
Ki tudja neki mi a normál használat - pingpongütőként, billegő asztal lába alá, stb.
Postázást nem vállalok.
-
válasz TESCO-Zsömle #102960 üzenetére
Azért szokott. Rátesznek valamit, stb.
Mondjuk nem lerúgott - nem rúgták le sehonnan, kézzel dobálták
-
koby11h
őstag
Még hogy a P4-ek nem érnek semmit
Msi alaplap elado 30 000 Ft
Állapot: Használt, megkímélt állapotú
MSI ms -6567 alaplap p4 és elado.Tökéletes állapotban érd pm.Szerintem meg koszos, chipset hűtő hiányzik, AGP körül a kondik púposak... de nem fogok itt kötözködni, annyiért BestBuy
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
gban
Közösségépítő
válasz koby11h #102966 üzenetére
Szerintem csak ittenit nem lehet linkelni, de most nem olvastam utána.
Na megvan lófogáson, nézd meg a mailcímét, 16 éves lehet...
Meg 4 mag, integrált CPU...
Igazi szakértő, az árat is ideértve..
Szerintem találta a kuka mellett, megnézett egy árlistát hogy mennyi egy lap, azt odaírt valamit.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
koby11h
őstag
Nem tudom így látszik-e, ha érdekel:
Marketplace"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
Pikari
addikt
Mi volt a bajod vele? AMD oldalon nagyon stabil és kompatibilis volt a sis chipset, pl a K7S5A-ban.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Nekem az nforetól volt (van) agylágyulásom inkább. Gyorsnak gyors volt. De ezzel az összes előnyét el is mondtam
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Pikari #102975 üzenetére
Nekem L7S7A2 van / volt. Évekig kiszolgált gond nélkül most meg Win98 retrógépnek használom. Semmi driver gondom nem volt vele pedig azért egypár program megfordult alatta.
#102976 milyen szempont alapján lassú egy chipset?
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
koby11h
őstag
válasz Ry0K3N #102980 üzenetére
Régebben voltak összehasonlító tesztek, amikor még több évre szólt 1-1 chipset
Memória olvasás/írás/másolás, háttértár műveletek, játékokban FPS.
Mindig amennyire lehet azonos ramok, hdd, vga és proci, csak a lap változott alatta.
Aztán ebből mindenki azt olvasott ki, amit akart..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
tserrof77
őstag
válasz Pikari #102977 üzenetére
Én imádtam. Volt Abit NF-S lapom, 3db 512-es PQI ddr rammal, barton magos 2500+ procival. Benne egy softmoddolt HIS 9550@9600XT
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
válasz Ry0K3N #102980 üzenetére
Régen a proci a chipseten keresztül kommunikált a mindennel. Memória, vga, hdd, akármi.
Emiatt relative nagy eltérések lehettek két gép között, amikben csak a chipset volt a különbség.
Nem úgy volt, mint ma, hogy csak akkor van értelme drágább alaplapot venni, ha több usb/m.2/memslot, jobb vrm vagy hasonló kell, amúgy baromság, mert nem számít. Régen még nagyon is aktív résztvevő volt, számított. Egy fasza konfigot simán ki lehetett herélni egy fostalicska tomato vagy alsóbb kategóriás via lappal.Persze ezek igazából középkategória, meg a felett számítottak igazából, alatta általában nagyon nem ez volt a szűk keresztmetszet, tehát egy sokkal nehezebb, komplexebb, mainál jóval komolyabb tudást igényelt egy jól kiegyensúlyozott konfig építése.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Pikari
addikt
Ez helyes meglátás, de annyit hozzáfűznék, hogy általában nem a chipset gyártója/alaplap gyártója volt a herélés oka, hanem az emberek sokszor több generációval korábbi chipsettel szerelt lapba tették bele az újabb procit. Pl első gen socket5 foglalatba k6/2 processzort, vagy első gen celeron lapokba 700as pentium3mat. Ez egyfelől rendben van, hiszen így masszívan növelték a gép teljesítményét annélkül, hogy a teljes gépet cserélni kellett volna. Másfelől viszont a potenciálisan elérhető teljesítmény kisebb/nagyobb része ezzel elveszett, amivel nem feltétlenül voltak tisztában.
-
Amúgy most is tud valamit rontani egy sz@r chipset, csak nem akkora kérdés. Az alacsony szintű vezérlés, SATA portok, ilyesmik, még mindig ott van; elég csak arra gondolni, hogy az Intel képes kiadni olyan chipset, ami i3, meg Xeonokkal megy, i5 nem
@Pikari : "Másfelől viszont a potenciálisan elérhető teljesítmény kisebb/nagyobb része ezzel elveszett, amivel nem feltétlenül voltak tisztában."
Vagy igen, és rinyáltak Ahogyan most is[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
-
-
-
koby11h
őstag
8900-at MINDENKI gyártott annak idején, aki csak élt. Abból egy gyártó két darabja sem volt egyforma. Konkrétan egyszerre két boltból vásárolt 2 darabnál, ami elvileg ugyan az a márka volt, még a nyák kivitelezése sem volt azonos, de minden egyéb körítés teljesen!
Más ellenállások voltak rajta, más vezetékelés, de azonos cikkszámhcl: Tseng ET6000
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Pikari
addikt
Annyira amúgy nem volt lassú, de a DDR-re updatelés kb 33% plusz teljesítményt hozott azonnal.
-
-
cof
veterán
válasz Ry0K3N #102993 üzenetére
Sose tesztelgettem ilyen-olyan programokkal. Csak lassúcska érzete volt. Nem tudom ezeken volt-e AMI Bios csak vagy ettől teljesen független, bár Intelen nem rémlik de azokat is utáltam. Award Bios jobban bejött.
Akkori haveromnak volt nagyjából ugyanolyan konfigurációja és nála vettem észre, hogy lehetne ez gyorsabb is.
Driverezés mizéria meg Me alatt volt inkább. Abban az időben még nem volt Google, hogy rákerestél aztán megvan amit akarsz. Talán drivers.hu vagy driver.hu?-ról bányásztuk össze amit tudtunk.
P3-as idők inkább, nem S478.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
"Abban az időben még nem volt Google, hogy rákerestél aztán megvan amit akarsz."
Dehogynem volt. Keresők már sokkal korábban is voltak. Drivereket be lehetett szerezni, ha volt neted. Ha nem volt, na az volt keményAmúgy kb. a Win7, de inkább 8-on kezdett már el normálisan(?) működni a driver updatelés, holott már a 98-ban volt papíron, meg egyszer láttam Pistán is működni, de az is WTF volt
-
Pikari
addikt
Igen, ez a 33% a játékok alatt mért fps alapján lett kiszámítva. Ami addig 25 fps körül volt, az felment 30 fps fölé. Memória benchmarkokban nem méregettem, elvégre az ember nem benchmark programokkal akar játszani, meg nem azokkal akar dolgozni. Ez a rendszer a már fentebb említett K7S5A-ban volt.
-
cof
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest