Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #73503 üzenetére
Nem játszottam még egyik Yakuza résszel se, de ez állítólag nagyon jó.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
válasz Sirandrish #73503 üzenetére
Ingyen minden jó
-
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #73505 üzenetére
Én nem osztom ezt a nézetet, de azért van benne valami
ldave Valahogy én is így vagyok vele
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wlac
Ármester
Csodálkoztam is, mert a Fat Princess volt beharangozva, de jobban örültem a Yakuzának. Most kiszedték, de ha berakják a Fat Princess-t a helyére, akkor komolyan 3 játékot kapunk PS3-ra?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
VooĐoo
tag
Vita-ra volt hasonló baki valamelyik hónapban. Legends of War PSP-s változata került fel először ingyenes játékok közé, aztán cserélték a Vita-s verzióra. Akkor 3 játékot kapott az aki gyorsan reagált, de most azért kicsit más a helyzet.
(#73511) szabo111: Mobilos szutyok, ráadásul Vita-n ingyen tölthető.
PSN: Neon--Skyline
-
fausto
addikt
Egyszer volt, hogy a Mortal 9-et adták, a németeknek meg helyette a Gotham City Impostorst, de egy ideig mind a kettőt lehetett szedni
-
$p@rr0w
őstag
Bf Hardline Betrayal DLC ingyenes volt amikor felmentem a Psn store oldalra, de miután bejelentkeztem már fizetős. Ez miért van, usaban ingyenes csak?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Adam_Shepard
addikt
ez a Yakuza 5 mekkora játék már!!! van több része is ps3ra?
.
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #73515 üzenetére
A 4-et is adták korábban plusban, úgyhogy az biztos van.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Adam_Shepard #73515 üzenetére
PS2-re van azt hiszem az 1. 2. meg talán 3. része
-
pulyka jocó
senior tag
Várható mostanában ps-en is nagy nyári akciózás?
-
fausto
addikt
válasz pulyka jocó #73520 üzenetére
Most van a big in japan akció, egész jó
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #73521 üzenetére
Szerintem olyasmire gondolt mint a steames Summer Sale.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Sirandrish #73522 üzenetére
Igen, olyanra. Most xboxon is van
Szivem szerint megvennek a mg raising revengeancet, de következö akcioban meg lehet lesz jobb játék -
pulyka jocó
senior tag
Ahogy olvastam csak ps3 ra ingyenes a doodle god collection, 3 játék van benne
Ps4/vitára elvileg fizetös
Szedjétek le gyorsan! -
Wlac
Ármester
válasz pulyka jocó #73524 üzenetére
Így van, UK Store-on most még ingyenes: LINK
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
mildwood
tag
Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy borderlands 2 mentésem gépen, amit át szeretnék vinni ps4-re, de ehhez kéne valaki akinek van ps3 + borderlands 2 játék. Ha valaki vállalkozna ilyen elvetemült dologra, akkor írjon légyszi!
Köszi!P
-
Tegla80
addikt
válasz pulyka jocó #73524 üzenetére
Thx.
A havi plusokokkal le is huztam ha mar ott jartam.Sony® & PlayStation®
-
pulyka jocó
senior tag
Kipróbáltam, de el.nem birom képzelni hogy mire jo ez a játék
-
james001
veterán
Most néztem hogy ingyé van valamilyen játék,gyorsan be is húztam én is Yakuzáról lemaradtam sajnos Amúgy nem tudom mik ezek a "véletlen" ingyenes játékok,Sony-nál nagy a fejetlenség
https://psnprofiles.com/kazama001
-
edda80
tag
PS3-hoz tudnátok linkelni HDMI kábelt?
Illetve az az AC kábel ami jár a PS3hoz, a konnektorba betudtam dugni, de csak ilyen marha nehezen lehetséges a PS-be? Mert nem nagyon akaródzik belemenni a helyére... :S -
A`rpi
addikt
válasz edda80 #73532 üzenetére
"PS3-hoz tudnátok linkelni HDMI kábelt?
Illetve az az AC kábel ami jár a PS3hoz, a konnektorba betudtam dugni, de csak ilyen marha nehezen lehetséges a PS-be? Mert nem nagyon akaródzik belemenni a helyére... :S"Bármely szabványos HDMI kábel megfelel a célra.
Tápkábel neve pedig piskóta tápkábel , vagy magnó tápkábel néven ismert.
Tápkábel nem baj ha nehezen lehet csatlakoztatni,
ha amúgy működik minden rendben.[ Szerkesztve ]
-
edda80
tag
Aham, értem, köszi.
És van ez a AV kábel, tehát a fehér,piros, sárga, nos képet nem tudok mutatni, de nekem ilyen csatlakozóban van ez, ami ilyen széles és tűs a csatlakozója, de nekem nincs ilyenem a TV-men, gondolom ezekután az nem gond ha egyesével dugom be a helyére a TV-be, igaz? Remélem nem bonyolult ahogy magyarázom de nincs kép róla hiába keresek, készíteni most meg nem tudok. :S -
edda80
tag
válasz Adam_Shepard #73535 üzenetére
-
edda80
tag
Rendben van minden, HDMI kábellel megy! Köszi aki segített! :
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv!
Került hozzám nemrégen egy slim PS3 (CECH-2004B). Már a bekapcsolás után 10 perccel hangosan megy a venti, akkor is ha nincs benne játék, egy fél óra játszás után pedig nagyon meleg a hátulja, és hangosan süvít a ventillátor.. A felső burkolatot leszedtem, nem különösebben poros.Mivel nem volt ilyen gépem korábban, nem tudom ez mennyire normális, és mennyi az esély rá hogy egy újrapasztázás megoldáná a problémát, vagy mi lehet még a baja?[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
válasz Red_Bull #73539 üzenetére
Szia
Remelem nem valami tv-s szekrenybe/polcba raktad be ami esetleg szuk(tul zart) is neki,h rendesen szellozzon.
Plusz jatekfuggo az is,h melyik mennyire hajtja meg a gepet es meg nyar is van es ha neadjisten meg panel 8.emeleti az a lakas ......(de egy csaladi emelete is szahara ilyenkor....)
Amugy van bennuk vedelem es lekapcsol ha ugyerzi,h az mar sok neki.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Ígérem utolsó próba
Ha valaki szeretne felesbe venni egy Resi 1 és 0 HD remake csomagot, dobjon rám egy pm-et! Fejenként olyan 1800 körül jönne ki. -
KuZo
tag
Sziasztok!
Egy Slim PS3 gépünk van, ami (mint mostanra kiderült) szektorhibás HDD miatt most nem indul el. Tegnap még ment, de backup-olni már "800283E4" hibával nem engedett. Sajnos a networkre sem talált fel (store-t akart frissíteni de error 80010038) így azt sem tudom, mit sikerült a játékállásokból menteni. Van valaki (cég/magán) aki esetleg képes valamit kezdeni ezzel? Igazság szerint csak a SingStar számokat bánom, mert megvettem egy rakással és azt nem engedi újra letölteni (azt jelzi, hogy megvettem ) mert egyszer már szívtam ezzel egy előző HDD cserénél. A HDD-t kivettem, így talán egy hozzáértő helyre tud belőle állítani valamit...vagy kuka?
Köszi! -
rsanyi20
tag
Sziasztok. Most szerezem be egy ps3-at, eddig sose volt. Nagyon imádom de egy valami nem megy. Hiába csatlakozok wifire nem megy. PPPoE jelszavat/felhasználot kér, meg is adom, de utána a tesztnél kiderül hogy nem oké valami. Nem lehet ezt a PPPoE-t ugy kikerülni hogy csak megadom a wifi jelszöt aztán csókolom?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Wlac
Ármester
válasz rsanyi20 #73546 üzenetére
Ha jól emlékszem, két lehetőség van a wifire való csatlakozásnál. Vagy te adsz meg mindent, vagy pedig a listázott hálózatokból választasz egyet, és ott elég csak a jelszót megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest