Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
válasz pulyka jocó #73549 üzenetére
Igen, minden más eszközön jó, sőt ha pl telefonon megosztom a mobilnetemet, azzal probléma nélkül tudom használni. Csak hát ugye az nem gazdaságos megoldás De akkor ezt is kiprobálom, köszönöm!
A`rpi: Köszönöm, ezt is kiprobálom majdSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Leírnám a sztorimat, amiben segítségre lenne szükségem. Eladtam tegnap a PS3-mat egy ismerősömnek. Mielőtt átadtam neki csináltam egy gyári visszaállítást rajta (Restore Default Settings). Utána leellenőriztem, indul, kéri, hogy csatlakoztassak kontrollert. Oké, megy, gondolom nincs semmi gond. Na a gond ott kezdődött, hogy amikor az ismerős próbálta volna a kontrollert hozzácsatlakoztatni akkor az nem sikerült, sehogy sem. És azóta sem. Már 2 féle kábelt próbált, de a 4 led csak villog és ennyi. Próbáltuk a reset gombot a kontroller hátulján, úgy sem megy. Most ez azért érdekes, mert én ugyanazzal a kontrollerrel szórakoztam vele még az eladás napján, szóval gondolom nem romlott el pár óra alatt. Szerencsére van egy PS4-e, azzal a kontrollerrel meg tudta oldani a setupot, na de ott van 2 dualshock 3 amiket jó lenne működésre bírni. Mit javasolnátok? Válaszotokat előre is köszönöm. (Külföldi fórumokat már végigbújtam, egyenlőre szerencsétlenül.)
Üdv,
ÁdámThe owls are not what they seem.
-
r.levente75
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, Plants vs Zombie Garden Warfare játékban. Benne van a játékban jó pár órám, már lehet jobb lenne napokban számolni. Összeszedtem és elköltöttem több mint egy millió pontot azaz pénzt, és vettem belőle minden féle csomagot, többek között a 40 ezres karakterből is vagy egy tucattal. A kérdésem az lenne, hogy ezeket a megvett teljes karaktereket kell e valahol aktiválni, mert már elég sok van mind zombie, mind plants oldalon, de semmilyen fejlődés nem mutatkozik egyik karakterben sem. Sem fegyver, sem élethossz stb. Akkor minek vásárolni? A rankom 27-esen van.
Az is érdekes, hogy multiba, ha egy bizonyos emberrel társulok, aki nevezetesen angol, ott már több alkalommal is számomra teljesen ismeretlen új pályákkal találkoztam, ami hozzáteszem baromi jó!
Ha tudtok segítsetek, tükön ülünk a fiammal. Köszi. -
pulyka jocó
senior tag
válasz r.levente75 #73557 üzenetére
Attol mert megveszed a karaktert nem lesz erösebb, nem? Lehet kéne fejleszteni, ha van olyan lehetöség.
Még én nem játszottam vele, szval csak tippelek -
r.levente75
addikt
válasz pulyka jocó #73558 üzenetére
Hát igen, csak hogyan lehet?
-
pulyka jocó
senior tag
válasz r.levente75 #73559 üzenetére
Ez lehet segít:
https://m.youtube.com/watch?v=SKS6j-XOyyE -
r.levente75
addikt
válasz pulyka jocó #73560 üzenetére
Nagyon köszi, megnézem.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz r.levente75 #73561 üzenetére
Sikerült?
-
r.levente75
addikt
válasz pulyka jocó #73562 üzenetére
Igen, megtaláltam az elveszett karaktereket. Csak multiba vannak. Köszi.
-
A`rpi
addikt
Első játékmód TDM "Welcome Mat" csak alap karakterek hozhatóak be szinttől függetlenül mindenki egyenlő esélyekkel játszik.
"Team Vanquish" Szintén TDM csak egyedi karakterekkel is lehet játszani.
Második játékmódban már behozhatóak a "spéci" karakterek is.
Kártyák közül én a 10 000 értékű pakkot ajánlom, a többi szerintem nem éri meg.
"Gardens & Graveyards" Objektív alapú mód, személy szerint nekem ez tetszik legjobban. Itt is lehet játszani egyedi karakterekkel.
Ezen kívül van még pár mód, de azok nem szorulnak magyarázatra.
Bónuszként, ha nincsen még meg a legnehezebb fokozatban a Garden Ops.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz r.levente75 #73565 üzenetére
Főmenü > Multiplayer
-
pulyka jocó
senior tag
Új akciok vannak storeba, gamepodon megtaláljátok a listát
1530 ért uncharted 1-et meg is vettem -
manu75
aktív tag
Az első részben úgy emlékszem nem lehetett "fejleszteni" a karaktereket. A második részében már igen plusz gyorsaság, életerő, gyorsabb gyógyulás, több lőszer ilyesmik. Viszont a matricákban vannak a plusz képességek pl, a napraforgó a lézersugarának is van másik változata úgy lő, mint a halálcsillag. Vagy a gyógyító virág helyett valami fekete virág van ami támadást segít. A gyerekekkel elég sok karaktert összeszedtünk az első részében, és azokat át lehet vinni majd a második részbe ha esetleg majd sor kerülne rá. Egyébként én is a 10k matrica csomagokat javaslom, jó sokat össze kell gyűjteni belőle, ami baj, hogy az első részben igen spórolós a kredittel, nem gyűlt olyan könnyen, viszont szerintem az első rész pályái jobban sikerültek, mint a másodiké.
-
caris1
tag
válasz pulyka jocó #73568 üzenetére
Catherine 530Ft-ért megvéve.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
caris1
tag
válasz Adam_Shepard #73573 üzenetére
Simán, volt annyi pénz az egyenlegemen.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #73575 üzenetére
Nem tudom, hogy mindig így volt-e, de hogy évek óta 1500 Ft a minimum wallet feltöltés, az biztos.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
volt a tegnapi nap 1 olyan probléma, hogy 1x csak megállt a kép, csak a ps-en lévő gombbal tudtam kikapcsolni, túlmelegedhetett?
-
Wlac
Ármester
válasz BUZZLGHTYR #73577 üzenetére
Néha előfordul fagyás.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
pulyka jocó
senior tag
AC revelations platina is megvan
-
juhasz22
aktív tag
GRID Autosport és DiRT3 Vásárolva
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Elims
veterán
válasz pulyka jocó #73579 üzenetére
Jampik vagytok nagyon!! :-)
Gratulàlok!!
De nem csak neked.... ;-) -
karika85
tag
válasz pulyka jocó #73568 üzenetére
Helló!
Megvettem én is, de k.rv. lassan tölti le! Este olyan 10órakor mentem a letöltésre, és most jár 63%-nál -.- Net sebesség megvan. Nem értem miért. Neked is ilyen lassú? Vagy csak én vagyok vele így? -
Sirandrish
legenda
válasz karika85 #73585 üzenetére
Ez egy jelenség..ezt használhatod gyakrabban is.
Ha nagyon lassan jön akkor leállítod..pár sec múlva újraindítod, és poén....de működik.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
karika85
tag
válasz pulyka jocó #73587 üzenetére
Nekem még mindig szedi, 90%nál jár...
-
karika85
tag
válasz pulyka jocó #73589 üzenetére
Nah végre mááár kicsit pihentetem gépet, rá fér!
-
Elims
veterán
válasz pulyka jocó #73591 üzenetére
Szerintem a 4 utàn a legjobb rész. :-)
Pròbàlj rà a többire is!Mindegyik nagyon jò. -
törölt tag
Hali!
A kontroller egyik karján körkörös kopást vettem észre. Egyelőre nem mély vagy zavaró, de ha majd a későbbiekben vennék új kart, azt hol vegyem? Ebay-en vannak utángyártottak, de elég drágák, vagy valami nagyon extrém színre vannak festve. A gomb amúgy rendben van, csak a kar maga érdekel.
-
Elims
veterán
válasz #58000384 #73593 üzenetére
Szia! :-)
Ha biztosan eredetit akarsz akkor gép mellől vegyél vagy eredeti ùjat,boltbòl.Ekkor màr vàlaszthatsz színt is. :-) Camouflage színben hanyagold...tapasztalat.
Pulyka Jocò: Kössétek fel a platinàhoz a kis gatyàtok. :-) Nem lesz egy sétagalopp. :-)
A 2. rész platina?Ha igen,minden elismerésem!!!!
Most csinàltam meg crushing-on és őszintén mondom,akinek megvan az a platina,le a kalappal!
Tényleg naggyon nehéz!Nem egy ratchet & clank vagy harry potter bűvöskönyv. :-) -
törölt tag
Köszi A szerelős része az tiszta, csak azért kérdeztem, hátha van olyan bolt, ahol árulnak, mert az ebay-en nagyon drágákat mutatott a kereső. Aztán rájöttem, hogy nem a "dualshock 3 analog stick", hanem a "ps3 analog stick" az, ami jó találatokat ad. Így már találtam megfelelőt.
-
Tegla80
addikt
válasz #58000384 #73598 üzenetére
Szia
Akkor neked eleg lenne pl egy ilyen kupak ra.....[link](nekem fekete-kek szegelyes van...)
nalam "ragadt"(mint a takonylabda,ha ismered) az 1ik joy analogja mar az idotol es szimplan csak kupakot kapott.Igy most tokeletes es meg sem kellett bontani.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
törölt tag
válasz Tegla80 #73599 üzenetére
Na ez a másik, amit néztem Nekem amúgy a kupak alatti "rúd" kopik, szépen lassan vési a műanyag körülötte (ha koppanásig előretolom). Ez, amit mutattál, a tetejére azért lenne jó, mert ha olyan játékkal játszok, ahol sűrűn kell irányt váltani, akkor előfordul, hogy lecsúszik az ujjam róla, mivel homorú. Ebből a szempontból a DS4 vagy az Xbox kontrollerek jobbak, de egy ilyen gumi segíthet. Ezeket is meglesem majd, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest