Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#71695) spanyoll válasza Freddy76 (#71692) üzenetére


spanyoll
addikt

ilyen albérlet árak mellett egy fiatalnak esélytelen, hogy félre is tegyen

Meséljek? :DDD
Amúgy ja, lassan 8 éve fizetem mindig másik ember zsebébe havonta a sarcot azért, hogy adjanak egy lyukat, amiben életben tarthatom halódó testem.
A mostani eddig a top, jó áron, imádjuk, már elkezdtünk bútorokat is venni, számolgattam, hogy mennyit teszek félre, hogy lesz a lánykérés, jövőre esküvő, felszereléscsere, stb, erre marad az, hogy kaptam két faszt: egyet a seggembe, egyet meg a kezembe, hogy legalább tudjam mi van a seggemben.

Ezért lenne jó az, ha rokonság tudna nekünk segíteni, hogy összekaparjunk 4-5M-t, amire kapunk talán 15-18at (talán? nem tudom, nem néztem még a hitelkonstrukciókat), és akkor inkább fizetem életem végéig +5 nap a pénzecském matolcsy bátyámnak, de a végén ha más nem akkor a gyerekem nem jár úgy mint én (hogy a családjától annyit kap most, amivel esetleg még kitörölhetem, ha szeretem a kopasz tenyeremmel törölni; de ez megint más tésza).

Na mindegy, pár telefont elintéztem, pár üzenetet is, most azzal kell foglalkoznom, hogy a hűtőben lévő alkohol elfogyjon, meg hogy az adóbevallásom elintézzem nav bácsival.

"Super perfundo on the early eve of your day."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.