Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#70902) m3ss válasza madgie (#70886) üzenetére


m3ss
veterán

en nem vaok ennyire optimista :) telitett ez a piac, mindenki (eskuvo)fotozik. emberek nem ertekelik azt a kis pluszt, amivel talan jobbak a kepeim mint pistikenek, bar errol se vaok mar meggyozodve h egy laikus kivulallo igy latja. olcsobb 40k-val? akkor az kell. egesz nap olvasgatni a talaltam egy kedvezobb arajanlatot mailt nagyon szorakoztato. kapok egy korlevelet ingatlan fotozasrol, szted hany fotos kapja meg? mindig van olyan aki mellekallasban szivesen elmegy harmincezerert egesz nap ingatlanfotozni, alkalmilag.
aztan jon egy szakacskonyv, ahol lehetne etelt fotozni..es a targyalas vegere kinyogik h ok fizetni nem tudnak, de majd reklamoznak a fb oldalukon.
meg a szorakoztato ugyfelek, akik ugy gondoljak, hogy a mennyisegi kedvezmennyel 9e ft-ert veheto 20x27 cm-es fotokonyvbol (ja, jo sokat keresek rajta) ha 6ot rendelnek ennyiert akkor keszitek nekik 6 fele fotokonyvet, anyunak ilyen kepekkel, keresztanyunak olyan kepekkel...amikor kiderul h ez azert mennyisegi kedvezmeny mert 1 fele konyvet szerkesztek visszakovetelik az arat.
abbol is elegem van, hogy soha senki nem er oda pontosan se a megbeszelesre, se a fotozasra. kenytelen leszek beleirni a szerzodesbe ezt is..aztan majd en leszek a jo fej amikor beleszamolom a fel orat a fotozasba amit kestek. sok visszatero ugyfel lesz...
amugy nem lenne rossz melo. kulfoldon :DDD stresszmentes, rugalmas...bar lehet jobb egy fix 8oras melo plusz 2 ora bejaras budapesten ahol a nap vegere annyi energiad se marad h azon elmelkedj h mi a bubanatert dolgozol ebben az orszagban kilatasok nelkul :DDD

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.