Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#70548) aleister válasza #31733248 (#70538) üzenetére


aleister
veterán

Melyik tesztet nézted?
Ezen adatbázis alapján valóban alapjáraton hangosabb a dízel, viszont van ahol (tán 80-nál) meg halkabb. De ezek a 2016-os modellre vonatkoznak. Én a 2017-est vezettem, aminél módosítottak a zajszigetelésen, és erre a ráncfelvart variánsra írta a szaksajtó, hogy csendesebb a dízel, mint a benyás. Azért akarom ez utóbbit tesztvezetni, mert a gázolajos társának alapjáraton egész egyszerűen nincs hagnja. Nulla. Zérus. Nem tudtam, hogy jár-e a motor, vagy áll a kocsi. Innét kezdve ennél már nemigen lehet halkabb a benyás. Legalábbis a sofőrülésből. A többi meg nem érdekel. :)

(#70537) Novics
Jaja, érthető, meg több dologban igazad is van, csak az alapfelvetés volt mókás, miszerint a tankoknak a másajta tankok vetnek majd véget. :)
A megoldás valóban az emberi tényező kivonása az egyenletből.

Engem egyébként sokkal inkább zavarnak a xenon fényszérók meg a rosszul beállított ledek. Az ilyenek miatt én már sok esetben már csak érzésből vezetek tök vakon. Mivel gondolom mások is így vannak ezzel, ezért ők szintén vesznek valami xenon szettet, így egyre több ilyen lesz az utakon, amiért egyre többen vesznek nagy fényerejű cumókat, és így tovább.
Pár év, és 5 lumenes légvédelmi reflektorokkal fog közlekedni mindenki. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.