Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4953) Balinov válasza j.bravo (#4947) üzenetére


Balinov
félisten

Anyosomek voltak a Limski Fjordnal (Limski Kanal). All. itt forgattak a Winettou egyes jeleneteit. Kepen is gyonyoru, de azt mondjak, elobe kiba***t szep.

Medulinban voltunk 10eve (Pula alatt egyel). Onnet a kikotobol mentunk 1 delutanos kirandulasra. Glassboat Igor nevu turistahajoval. (alja atlatszo plexi, latod a tengert, halakat, szirteket,stb.)Premantura elott vegighajoztunk, aztan egy kis szigeten kikot, 1-2 ora szabadfoglalkozas, kajalasi lehetoseg, aztan este vissza. Nemi info esetleg ez Igort nem talalom a neten.

Medulinnal atellenben az obol tulso oldalan Premantura. Sziklas tengerpart, buvarkodas, barlangbabeuszas. Szinten nagyon jo volt, mindenki elvezte. Nemi kedvcsinalo (nem sajat)

Pula-t se hagynam ki. Ott az amfiteatrum, belvaros gyonyoru kis utcakkal, kikoto, hajogyarral (ott epitettek az 1900-as evek elejen a Szent Istvant).

szerk: mar megint lassu voltam. :O

[ Szerkesztve ]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.