Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #17805 üzenetére
Tavaly így volt, igen, de most olyat hallottam, hogy akár 3 hét is lehet a különbség. Valaki 20-a környékére datálta a szinkronos verziót.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
Kis off az off-ban. Ahogyan eredetileg kezdődött volna a Gravity.. [link] .. csak warnerék nem engedték ..
-
törölt tag
Gyepa lesz Nikonban, vki mentsen gyorsan.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #17812 üzenetére
-
forceberg
veterán
válasz Real_Necro #17812 üzenetére
Crey: [link]
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz Real_Necro #17816 üzenetére
Ezt nem linkeltem pár hónapja?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #17815 üzenetére
Neeem.
Arról van szó, hogy én színtisztán a szórakozás, kikapcsolófás miatt nézek sorozatot. Az idegen nyelvhasználat az én szintemen még erősen megterhelő mentális folyamat. Nagyrészt menne, de fárasztana.
Nem véletlen, hogy a szinkrontolmácsok sem dolgozhatnak tudtommal 1-2 óránál tovább egyvégtében. Szóval szimplán eredeti nyelvvel nem tudtám nézi, mert kikapcsolódás, pihenés helyett inkább lefáradnék. Továbbá nem szeretnék lemaradni a színészi játékról, mimikáról sem, mert épp a feliraton a szemem.Ettől függetlenül a gagyibb sorozatokat bevállalom felirattal, de amire adok, ott megvárom a szinkront.
Egyelőre.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #17828 üzenetére
Aszittem ők néznek ki úgy mint S&P
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
IT-ben jártas rokkerek!
Erre a hálózati problémára van valami ötletetek?
-
ccs2929
senior tag
válasz aleister #17834 üzenetére
Párszor találkoztam én is ezzel, de általában ilyenkor az volt a baj, hogy ugyanazzal a névvel/jelszóval volt már felcsatlakoztatva hálózati meghajtó, és ilyenkor nem kell beírni neki, csak simán felcsatolni, mondjuk ez tartományi hálózaton volt, nem workgroupban.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
aleister
veterán
válasz ccs2929 #17836 üzenetére
Köszi a választ!
Itt is valami tartományi gebasz lesz szerintem. Emlékeim szerint egyedül a problémás gépnél jelent meg a domain a login ablak felett. Ez a tartomány a gépnév/gépnév volt. A többi pc-nél nem emlékszem ilyenre.
Esetleg arra tudok még gondolni, hogy a hálózatra való csatlakozáskor a többinél otthoni hálózatot, a problémásnál meg munkahelyit választottam ki a hálózat típusának.
Freddy:
Tegnap este már kicsit edzettem holnapra.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Larry303
addikt
válasz aleister #17837 üzenetére
ha gépnév/usernévvel próbálsz belépni aznem is lesz jó...
ha domain van akkor mindig a domainen belüli authentikációt használd...amúgy azt nem értem, eleve ha domain van, akkor rögtön loginnál kiderül a user milyen jogokat kap, milyen jogosultsággal érhet el bizonyos megosztásokat...
milyen domain vezérlő van ott?https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
*Ropi*
félisten
Hogy egy kis OFF is legyen: már van ára a Sigma 50/1.4 ART-nak.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #17839 üzenetére
ha nincs belépve a domainbe, hanem a local gépre jelentkezik, be azokkal az adatokka persze hogy nincs engedélye
viszont onnan is tud elérni domainben lévő megosztásokat, csak akkor az authentikációnál domainév\usernév :jelszóval tudropi: ez az otus "verő"? -mármint így ár/érték arányban most már biztos
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
aleister
veterán
válasz Larry303 #17838 üzenetére
Semmi domain vezérlőt nem raktam fel. Az sem tudom mi az.
Tudom, hogy van ilyen, és gyanítom, hogy ez a hiba, csak azt nem, hogy mi hozta ezt elő. Egyedül az említett otthoni/munkahelyi hálózat választásra tudok gondolni.Szerinted, hogy tudnék ebből az egész tartományos megoldástól szabadulni?
Vagy, ha már benne vagyok, akkor mi a helyes bejelentkezés?Necro:
Igen, nem léptem be. Nem is tudom, hogy/hol kell?szerk:
Látom Larry közben írt.
A domain a gépnév lett automatikusan. Ez ugyanaz ráadásul, mint a user name, és ugye erre vettem fel NAS-on a user-t is.
Legyen ez most mondjuk a példa kedvéért nikon.Akkor ezek szerint a felhasz. név az eddigi nikon helyett nikon/nikon lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #17841 üzenetére
Jaja, erre gondoltam én is. Nálunk is van egyedi eset, ahol úgy adtunk gépekre jogosultságot, hogy pl az én local adminisztratori authentikációmmal, mert local gépes bejelentkezés van. A domainbe jelentkezett gépeknél meg csoport szinten vannak a userek engedélyezve/tiltva az egyes területekre.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MODERÁTOR
válasz t_a_m_a_s #17827 üzenetére
hogyne.
Rosszalkodtok, rendbontotok, oszt' még duplán dolgozzak is utánatok.
Málenkij robotot majd az elvtársak.Ezzel igyekszem motíválni a Nikon topic olvasottságát. Hagyok időt a jó bulira, de annak előbb vagy utóbb vége szakad
Más:
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
aleister
veterán
válasz Larry303 #17844 üzenetére
Egy NAS van a rendszerben, ahol fel van véve pár user. Értelemszerűen ugyanaz a login (user/pass) az oprendszerbe a kliens gépeken, mint a NAS-on felvett usereknél. A NAS HDD-jét csatolnám fel hálózati meghajtóként.
Akkor ezek szerint nem vagyok domain-ben, mert a standard W7 login képernyőn lép be mindenki.
Legközelebb csinálok képernyőmentés a hibáról.
A fura, hogy nem az adott pc loginjával, hanem bármelyik másikéval létrejön a mapping, de a saját user/pass-át nem fogadja el.
-
MODERÁTOR
válasz Balinov #17847 üzenetére
Én is.
Volt egy két jelenet, ami miatt újra megnéztem az első részt. Ilyen pl. a Hound és Aria csirkés jelenete a végén, vagy Oberon herceg bemutatkozása a két Lannister katonának.
Miután én olvastam a könyveket, így pontosan tudom, hogy milyen fordulatok lesznek még ebben az évadban (nem is olyan sokára ).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Real_Necro
veterán
Nekem úgy tűnik amúgy, mintha szereplőcsere történt volna, de most meg nem mondom a nevét a "sarlókardos" fickónak.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest