Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok!
Sony Xperia XA Dual SIM F3112-es, szürke, tudja a 800Mhz-es LTE-t, mindkét foglalatban.
Minden tartozékával, Nillkin kemény tokkal, 2016.10. hóban vásárolt.
Alig látható karcolások vannak rajta, de jó állapotú a telefon, ha szükséges küldök képet.58k
-
Sir Riccio
addikt
XBOX ONE 500GB - két kontrollerrel, garanciális - 50k
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Adott egy 1155os alaplap benne egy cpu ami hogy is mondjam nem kicsit volt poros, szoval elofordulhat hogy tulmelegedett?
a jelenseg, bekapcsolas felporognek a ventik, semmi mas jelzes porognek par masodpercig majd kikapcsol, par masodperc szunet majd ismet felporognek maguktol de se vga jel semmi. tapot csereltem semmi valtozas
gondolom cpu? vagy inkabb alaplap?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Valakit esetleg érdekelne egy HP EliteBook 8460p ?(2. gen. intel i5, 4gb ram, 320 hdd )
Esztétikailag a korának megfelelően néz ki, a műanyag betétek több helyen kopottak.
A fedlapnál lévő műanyag csíkon hajszálrepedés van.Műszaki hibái:
- aksit nem tölti, (hálózatról vagy feltöltött akkuról gond nélkül fut)
- az egyik usb 3.0 kontakt hibás,
- éjszakai bill. világítás lecsukott állapotban is világít (illesztésnél látszik)
- 1 db kéken világító pixel hiba van a kijelző jobb alsó sarkábanBill. angol, 3M-es matricával magyarítva, nem hiányos. Touhpad, és a trackpoint hibátlan.
Win7 pro matrica van, win10re befrissítve.A fentiek tükrében ajánlatokat PÜ-ben várok.
Megtekinthető, kipróbálható, tesztelhető csütörtöktől.[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Szerintetek hol kapok pécsen ékszermérleget?
A mérlegstúdióban voltunk ott nem adnak el magánszemélyeknek, meg elég drága is volt pl jófogáshoz képest..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Exian
addikt
válasz Ferdzsoo #76658 üzenetére
Nekem van. Keveset használtam. 600 grammig mér. Elcserélem digitális konyhai mérlegre. Én konyhában szoktam használni, de nekem épp az a bajom, hogy ez ékszermérleg, én meg általában pont mindig 600 gramm felett mérnék, úgyhogy mindig több darabban kell kimérnem a cuccokat... szóval, ha van esetleg használaton kívüli és/vagy épp felesleges digit. konyhai mérleged (2-5 kg közötti), akkor arra elcserélhetjük. Mondjuk olyan érdekelne, ami azért grammos mérésre is alkalmas, mert sokszor kell kimérnem 15 gramm körüli dolgokat is (nem drog ), olyankor jól jön ez a kis ékszermérleg, nem tudom, lehet, hogy a konyhai mérlegek alkalmatlanok pontos mérésre mittudom én 100 gramm alatt. Talán ki sem jelzik, csak 50-100 grammos ugrásokkal?! Akkor inkább nem cserélném el. Ez a kis mérleg tényleg pontosan mér akár 1 grammot is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ferdzsoo
addikt
Nah hát erről jól lebeszélted magad.
Van konyhai mérlegünk egy Grundig ami 3kg-ig mér gramm pontossággal. De nem cserélném el, mert kell az is. Meg kéne egy ilyen kisebb is.Jánoska: csak az a baj nincs a környéken. Aztán gondoltam megoldom helyben.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Exian
addikt
válasz Ferdzsoo #76662 üzenetére
Ööö... ha grammot is mér, akkor az nem jó arra a célra is? Bár tuti biztos, hogy ezek a kimondott 0.1 gramm pontosságú ékszermérlegek pontosabbak, illetve épp ez a lényege, hogy az enyém az 0.1 gramm lépésekben mér, szerintem a konyhai mérlegek jobb esetben 1 gramm lépésekben, de sem kizárt, hogy 10 grammonként, nem tudom.
Amúgy jah, jobban belegondolva lebeszéltem magam, bocsi, jól jön ez néha, amikor a halaknak mérek ki pontosan ezt-azt, kis tételekben.
Konyhait max. veszek valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz DeFranco #76664 üzenetére
Így van, az enyém is ebay-os kínai cucc, emlékeim szerint 1500 pénz volt. Igaz én már kéz alól vettem vaterán itthonról, de a srác kínából rendelte előtte. Én direkt vaterán kerestem, mert gyorsan kellett, akkoriban még borászkodtam és igazából ahhoz vettem, hogy az ilyen-olyan cuccokat tudjam pontosan adagolni (tablettás bor ugye), de végül csak párszor használtam.
[ Szerkesztve ]
-
greenity
senior tag
Eladó Forza Horizon 2 Xbox one platformra, digitális verziója
Ár: 8000 Ft"Egy mosolynál jobb a több"
-
nagyúr
ezen lehaltam
és 200Ft-ért vesz hozzá pendrive alapot (+400Ft szállítás)"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Weareus
addikt
válasz Dluinet #76668 üzenetére
Most mi van, mi ez?
ssd-ből csinál pendrive-ot vagy mi?
(Még oroszos voltam, de nem sikerült belém verni... ), angol megy.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Exian
addikt
Keresek 775-ös, kvázi bármilyen kétmagos CPU-t.
-
Vertigo18
addikt
Én meg FullHd monitort, minimum 24 colosat...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Heimdallr75
őstag
válasz Heimdallr75 #76630 üzenetére
holnap 9 felé pécsen vagyok ha kell valakinek onnan vihető.
الغريبة في هذا الكوكب
-
csucsbicep
nagyúr
Sziasztok!
Keresek pci-e vga-t. Max 20K-ig bármi érdekelhet, a legfontosabb, hogy képet adjon.
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
Van itt olyan szakember, vagy ismertek olyant aki Z14XE motoros G Astrába meg tudja oldani a tempomat utólagos beszerelését?
-
Exian
addikt
válasz Dr. Gonzο #76683 üzenetére
Hm. Kollégám épp nemrég rakott a régi Audijába tempomatot utólag, meg hozzá elektronikát, meg mindent, szóval magának meg tudja/tudta csinálni, de hogy másnak vállal e ilyesmit, meg hogy Astrához ért e, jó kérdés. Majd rákérdezek. Alapvetően ért a dolgokhoz, volt neki Opelje is sok és cserélt pl. komplett motort is saját kocsijában, de ő inkább magának bohóckodik, nem kimondott autószerelő. Majd meglátjuk mit mond rá.
-
Dodder
tag
Sziasztok Fiatalok!
Ismét pécsett vagyok,igaz csak látogatóban. Van valakinek egy am3-as alaplapja eladófélben? Tesóm gépe döglött meg és lapot kell cserélni benne.
KösziÉn bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dodder #76686 üzenetére
Hy!
Gigabyte GA78LMT-S2P 10k-ért? És ez AM3+
Elégedett vagyok vele, Phenom2 X4-et hajtottam benne 4x3.6GHz-en, simán bírta pedig az a proci húzva elég jól fogyaszt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
TRob1
veterán
Hello!
Az imént durrant egy nagyot az asztali gépem némi villanás kíséretében. Mindent le is vágott persze.
Lehúztam róla minden külső egységet, csak maga a gép maradt. Újra bedug, megint csatt és levág.Így látatlanba mi lehet? Táp (GIGABYTE Superb 460W GE-R460-V1
)? Vagy esetleg lap? Vagy akár a táp vitt magával mást is?Hogy a fenébe "induljak el" ha eleve lő le mindent? Oké, tápcsere, de nincs cseretápom. Van tippetek?
¤ R'n'R ¤
-
őstag
Sziasztok! Megane2-es bal első ablak emelő furcsa ropogó hang keretében megadta magát. Az ablak most fent van, de kéne sos Pécsen valaki aki meg tudná csinálni. Nyilván nem méregdrága márkaszervizre gondolok. Aki tud ebben segíteni, ne kíméljen! Köszi!
izé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest