Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Akinek nem kell a hátsó kamera most van 17 USD-ért ebay-en: [link]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Dluinet #76900 üzenetére
Ja így már érthető, köszi a segítséget.
(Az összefoglaló írójának fogalmazásra egy "kettesalá"-t küldök, ugyanis az ott leírtak eléggé zavarosak. Ő azt írja "Nem kell állítani a fizetésnél." pedig tényleg az van, hogy ott nem lehet állítani.)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
2szobás panellakáson műanyag ablakokat szeretnénk cseréltetni (konyha, kisszoba+erkélyfal).
Nagyon sok hirdetést találtunk, ~30%ban kaptunk is árajánlatot, a többség magasról tett a megkeresésre, ezért érdekelne, hogy esetleg van-e bárkinek tapasztalata/biztos tippje, hogy melyik céggel érdemes ilyet csináltatni. Nem feltétlenül a legolcsóbb kategória érdekelne, inkább olyan cég, aki korrekt munkát végez, nem ad el bármit ész nélkül (triplaüveges, 2méteres ablak, aminek a súlyát nem fogják hosszabb távon elbírni a zsanérok stb), hanem tényleg odafigyelnek arra, amit csinálnak. Létezik ilyen cég errefelé?Illetve megbízható, jól dolgozó villanyszerelő és asztalos is érdekelne, ha valaki tud valakit.
Előre is köszönöm a segítséget
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Exian
addikt
válasz Xray-1 #76908 üzenetére
Én csónakkal szoktam "döngetni" (szintén felfújóssal), de ez most speciel totál más felhasználásra kell de olyan célra is jó lehet, valóban. Hol szoktál evezni? Én most majd a Pécsi-tavon szeretnék rendszeresen. Eddig csak a Balcsin voltam, de az most agyrém a túlzott úszómesteri szigor miatt mindenhol. Gondolom az elmúlt idők sok vízbefúlásos esete miatt. Vasárnap is voltunk, 2 meterre voltam bent a vízben (csónak nélkül), jött egy kis szél és basszus kizavartak minket a vízből. Soha se volt ilyen eddig.
-
Xray-1
tag
Most megyek majd balcsira én is.
Nekem is a Pécsi-tó a cél, majd összebeszélhetnénk hétköznap kora esti lemenetelben.
A "Szomjas vándor"-tól indulva nekem bőven kellemes.Most küzdök azon, hogy a Balatonmáriai nyaraló résztulajdonomat esetleg egy orfűire transzformáljam át.
Ha ismer vki jóárasított ingatlant, ne kíméljen! Nem kell nagy, még telekben is gondolkodom. Hosszú távra. -
air
nagyúr
válasz K1LLMy53Lf #76910 üzenetére
Én anno velük csináltattam a nagyszobai üvegfalat.
Kömerling, minőségi anyag, korrekt kivitelezés.
Remélem még ott vannak, és működik a cég.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ott lakunk ~100méterre majd megnézem. Köszi a tippet
Azért ha valaki tud másik, megbízható gyártót/kivitelezőt illetve a másik két témában szakembert, akkor szívesen fogadom az információkat/ötleteket
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
a2d2
addikt
Eladó teló: [link]
-
Bazseevagyok
újonc
Sziasztok!
Eladó a PC-m félkonfigja kizárólag egyben!
Minden alkatrész tökéletesen működik.MOBO: Gigabyte Gaming5 Z97X 1 év PCX garancia még
RAM: Corsair 2x4GB 1600mhz 2 év PCX garancia még
CPU: Intel Core i5-4690k 1 év PCX garancia még
CPU COOLER: Enermax ETS-T40F-BK Black TwisterAz ára: 89.000Ft
[link a félconfighoz]Mindent dobozzal együtt adok, érdeklődni privát üzenetben lehet.
[ Szerkesztve ]
-
mormota
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #76910 üzenetére
Generálkivitelező kft.
Keresd zsifkó zsoltot
+36 30 660 4227 egyetemen vele dolgoztatok elég sokat. Korrektek.Illusztrálok, tehát vagyok
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok! Felgyűlemlett otth. pár üveg whiskey, amire nincs szükségem. A JD-t megiszom, de a JB, Bt, FG nem a kedvencem. PM!
-
a2d2
addikt
Na most érkezik meg az NVR-em ami végül nem is kell, és ráadásul a vámon is fennakadt
Szóval lassan eladó lesz egy ilyen. Vadi új.
[link]Baszki most olvasom hogy mindenképp fizetnem kell. Vagy 2500Ft (ha a posta intézi a vámkezelést) vagy 1100Ft (ha a NAV felé továbbítja és én intézem a NAV-val). Plusz még ugye rájön a vám és áfa. Mindez egy 8e Ft-os kütyü miatt. Csodás.
Mennyi amúgy az értékhatár most? Illetve ki milyen opciót választott ha volt már ilyenje?[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Ha jól emlékszem, van valami minimum összeg is, ami alatt nem kell fizetni. Könnyen lehet, hogy fizetés nélkül megkapod.
air: ez akkor lenne igaz, ha életedben csak egyszer rendelnél vagy ha minden csomagot felbontanának.
[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
air
nagyúr
válasz Ajándékok #76924 üzenetére
Mi baj van?
Mi lenne akkor igaz?
Kalkulálni kell vele. Ez mindig igaz.
Ha VÁM eljárás alá vonták már, és értékhatár feletti a termék, mindenképpen fizetni kell.
Van amit simán átengednek, mert átvilágítás után, és a címke alapján határ alattinak ítélték.
Van aminél bekérik a megrendelő visszaigazolást és a PayPal számlát, és ha határ alatti, akkor semmit sem kell fizetni.
Az eljárási költséget csak akkor kell fizetni, ha ÁFÁt esetleg VÁMot is kell fizetni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ajándékok
aktív tag
Számolni kell vele, ez igaz, de nem úgy, hogy 100%, hogy fizetni kell.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
rnrn
aktív tag
P8 lite vagy Sony Z1?
Munkahelyemen ezek közül lehet választani, még nem néztem utána, gondoltam addig is kérek véleményt, hátha fixre vehető a befutó!
Köszönöm! -
air
nagyúr
Na, ez úgy kamu, ahogy van.
Ha a 30€-os eszköznek bekérik a "papírjait" (webshop visszaigazolása, PayPal bizonylat) és azokon 22€-nál nagyobb összeg van, akkor azt nem engedik ki fizetés nélkül.
Sajnos simán benne van, hogy kevesebb az Áfa mint az eljárási költség.
Pontosan 22 és 30 euro között.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Elmentem olaszországba nyaralni, úgy, hogy egy havernál hagytam táska összecserélés miatt Minden iratomat. Nem jön valaki véletlen mostanában a Lido Di Spina-Rimini-Bologna útvonalon?
-
Ferdzsoo
addikt
Eladó a számítógépházam.
Corsair Obsidian 550D 30k.
Teljesen kifogástalan, karcmentes.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
zsolt19900
őstag
Pécsett (ill. környékén) tudnátok ajánlani nekem olyan boltot, ahol tudnék vásárolni blankoló fogót?
tudom neten van ötmillió féle, de ha lehetséges akkor kikiktatnám a posta futár stb. költségeket, plusz a neten néha olyan árakkal látok ilyen fogókat, hogy csak lesek (8-12k per stück)
szóval valami 3-4-5 ezer magasságában, van valahol Pécsen ilyen cuccos? esetleg vásárban lehet fellelni?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
TRob1
veterán
válasz zsolt19900 #76940 üzenetére
Pont ilyet 10Ft-tal drágábban tudsz az edigital-nál.
Én meg épp kínában nézegetek ilyesmit.
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
ui: Ezt meg véletlenül se. Ez semmit sem ér, nagyon elbaxott konstrukció. (Habár amit te említettél, pl. emag-on arról sincsenek jó véleménnyel)
¤ R'n'R ¤
-
zsolt19900
őstag
köszönöm szépen, gondoltam párezerbe valahol belefér de hát nem lesz ilyen szerencsém, körbenézek aztán majd veszek egyet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Kárpittisztító gépet lehet valahol bérelni/kölcsönözni a városban? Előre is köszi!
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Egy furcsa kérdéssel fordulok hozzátok. Tudtok olyan bolt létezéséről, ahol normális áron lehet kapni újrahasznosított papírzacskókat hulladékgyűjtés céljára? Kb 10 literes űrtartalom lenne a megfelelő. Az Aldiban láttam, de szvsz. horror áron (20 db került közel hétszáz forintba). Gondoltam rá, hogy hozok a boltból bevásárlózacskót, de hátha van más alternatíva is.
Köszi a válaszokat!Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
patesz
csendes tag
Sziasztok,
Pécsett vagy a környéken ismertek olyan autóbontó ahol fair áron vesznek be autót? Citroen-ről lenne szó.
köszönettel,
Patesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest