Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Még vitatkozom az eladóval hogy mennyi pénzt adjon vissza ezért a fosért amit autós kameraként rámsózott.
Addig is tud valaki ajánlani tényleg jól beváltat?
Még csak dual kamera sem kell, csak tudja legalább a 720p-t jó minőségben és a H.264-et.Köszi!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
Ha találsz még ugyan olyat, mint az enyém, azt merem ajánlani. Nekem tényleg bevált. Csak vigyázni kell, mert ugyanebbe a dobozba millió belsőt szerelnek, eltérő hardverrel és tudással. Először én is visszaküldtem a cégnek, akiktől rendeltem, mert a sima VGA verziót küldték (amit szotfveresen nyom fel 1280x768-ra), igaz, az olcsóbb is volt (3000 párszáz forint). Visszaküldtem és küldték helyette a rendes FHD verziót, ami szerintem megfelelő ezért a pénzért (6000 párszáz forint volt). Csak az a baj, hogy nem tudom, hol van még ilyen raktáron (típus szerint rákeresve már mindenhol kifutott termékként van jelen). Ugyanilyen kinézetűt látok sokat, de lutri, meg a leírásban mindegyiknél csak 1280x768 meg ilyesmi van írva, ami egyértelmű, hogy csak VGA közeli valós felbontást tud és csak fel van nyomva szoftveresen.
-
Exian
addikt
Kellene nekem asztali gépbe 2 GB-s DDR2 RAM. Van valakinek eladó?
-
air
nagyúr
Nézz be ide! Autós kamerák
Egy ideje olvasom, próbálom én is eldönteni milyet vegyek, ha egyszer rászánom magam.
De a Viofo kamerákat jónak tartják. A118, A119
Illetve a mini0806-ot.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
a2d2
addikt
Én is ezt a Viofo A119-et néztem ma ki, de eu-ból ilyen 25e + 4-5e a szállítás.
Kinéztem az előbb amazon.de-n ezt: [link]
Jókat írnak róla, most 60 euro akcióban, de mire a fizetéshez értem mindig 70 lett belőle. Az áfa különbség nem emelne ennyit rajta, nem?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
őstag
Az amazon.de-ről ingyenes a szállítàs. Szerintem 29€- tól, de lehet hogy 39-től. Azonban nem minden ingyenes, csak a nagy része. Akkor derül ki, ha bezetted a kosárba és fizetéshez mész a legvégén. A kinézett kamera az, ellenőriztem. Továbbra is fontos, hogy ne forintban fizess, hanem €-ban, mert úgy banki középàrfolyam lesz és nem az amazon váltja(jelenleg náluk 323 ft 1 €).
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #77564 üzenetére
Így van, itt az a helyzet, hogy 20k körüli vagy azalatti termékről van szó, igazán jó minőség nem itt kezdődik árban sem. Szóval én az árcédula tekintetében írtam, hogy szerintem elfogadható képe van. Nem nagyon láttam jobbat ilyen kategóriában és árszegmensben. Ha van, akkor jöhet ajánlás/konkrét link, mert engem is érdekel.
-
fudi2002
veterán
Bocs, olvasom a vergődésetek. Xiaomi dashcam esetleg? Már ha a minőség és ár is számít...
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Egy JVC akciókamera lencse előtti üvegje széttört. Valaki jártas lenne ilyen szétszedésben, újraüvegezésben és visszaszerelésben? Ha igen, akkor PM légyszi és küldök képeket az állapotáról és a típusáról.
Üdv.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Xray-1
tag
válasz plaszy #77568 üzenetére
Valaki közülünk el van mélyülve a Hifi világában?
Jó minőségű sztereó erősítőmhöz vennék igazán jó hangfalakat. 140-200W, lehetőleg 8 Ohm, de nem elsődleges.
Zeneileg mindenevő vagyok, szóval legyen bass és magas is.( kb. 30-32000 Hz valós)Mivel a valóban jók igen drágák újban, inkább a használt, de megvigyázott érdekel!
Ha van valakinek eladó, keressen meg.
Ha ajánlása van valakinek, ne kíméljen!Köszi!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Xray-1 #77569 üzenetére
Én itt böngészgetnék.
Az általában hifis, házimozi (és újabban barista) fórum adásvételi topikjában jó cuccokat adnak-vesznek megbízható egyének. Ez nem Vatera, itt nincsenek átverések, sumákolások. Alapból jó és segítőkész a közösség. Nézz körül a témákban!
Én innét vettem a házimozi erősítőmet és a háttérsugárzókat.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/forum/33-hangsug%C3%A1rz%C3%B3k/Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Sir Riccio
addikt
VW PASSAT 2.0 PD TDI 4MOTION Highline
Gondos gazdától, szép, jól megy, próbáltam, egy barátomé az autó.sőt, ne is vegyétek meg, mert ha még egy kicsit meglesz, én fogom.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Xray-1
tag
válasz Sir Riccio #77571 üzenetére
Kombi esetleg? Az kene...
-
Sir Riccio
addikt
-
Xray-1
tag
válasz Sir Riccio #77573 üzenetére
Minek annyit melózni vele?
Kemping gázpalackkal gyorsabb! -
zsolt19900
őstag
tudnátok abban segíteni nekem, hogy az Ati vga kártyák, amiken van 2db dvi kimenet és van hozzá az a dvi-hdim átalakító csatlakozó, az a kártya akkor már tudja a képen kívül a hangot is átvinni a tv-re pl? vagy csak a képet és a hangot máshogy kell megoldani?
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
M_AND_Ms
veterán
válasz zsolt19900 #77575 üzenetére
Windowsban a hangeszközök között meg kell jelennie az Ati kártyának is. Azt kell alapértelmezettre tenni és akkor azon (de csak azon) megy majd ki a hang
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szabvány szerint nem. Ugyanakkor a wiki szerint léteznek a szabványtól elérő DVI-D megoldások, ahol megy hang is. De itt valószínűleg nem ilyenről van szó, szóval nem.
zsolt19900: ehhez HDMI kimenetes kártya kell, azokon van HDMI audio hangeszköz, azzal működik a hang továbbítása a tv-re.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
Érdekelne valakit egy ilyen Sound Blaster X-Fi Platinum hangkártya.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, ne is mond. Régen mekkora királyság volt az ilyen panel.
Amúgy van egy X-FI kártyám is, fatal1ty edition, de valahogy a hangzása nem győzött meg, úgy hogy a mai napig azt az Audigy1-et használom amit még azt hiszem tőled vettem évekkel ezelőtt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
hattrickuser
aktív tag
válasz zsolt19900 #77575 üzenetére
A vga kártya típusától is függ. A HD3xxx sorozattól tudja dvi-hdmi átalakítón keresztül a hangot is továbbítani. A gyárilag kapott [link] átalakító biztosan tudja.
-
nagyúr
Xiaomi szónikus fogkefe
39.99 dollár ezzel a kuponnal!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
köszi a válaszokat közben jöttek innen-onnan infók és elvileg tudja, tudnia kellene.... van rajta hdmi csati is csak sajnos megmihálylott egy kis balesetből kifolyólag és nem voltam tisztában vele, hogy mi a teendő, hogy menthető legyen a helyzet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
freaghill
őstag
Ismét egy kérdés srácok, ha ilyen segítőkészek vagytok
Melyik szerszámbolttal járnék legjobban Pécsen?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #77585 üzenetére
Kicsit jobb, mint a 25000Ft -os Philips Sonicare.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
válasz freaghill #77586 üzenetére
A kozármislenyi szerszámbolt sem rossz. Korrekt, normális az Attila.
-
Exian
addikt
-
freaghill
őstag
Köszi srácok!
-
Exian
addikt
válasz freaghill #77595 üzenetére
Ez meg a kozármislenyi, aminek a webshopját linkeltem.
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Szüleim költözése miatt sürgősen eladóvá váltak az alábbi bútorok (a régi Kertvárosban):
[Német, tölgyfa faragott szekrénysor]
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Kellene nekem egy HIBÁS, akármilyen mobil klíma! Van esetleg valakinek, amit "kuka mellé" rakna? Tök mindegy mi baja, tök mindegy milyen típus.
-
zsolt19900
őstag
ismét lenne egy kérdésem a fórumba, szeretnénk az újonnan nyíló irodánkba egy két csecsebecsét beszerezni: irattartó tálcák, eszköztartók, asztallapba tehető ilyen kábelátvezető/bujtató dolgot stb. stb.
van ilyesmire valami tuti üzlet Pécsett vagy a környéken? ebből-abból elég sok kellene és akár pár száz forint stb. is számítana.... van esetleg nagyker vagy ilyesmi? vagy valami kis frankó üzlet ahol ilyesmik beszerezhetőek esetleg egyben is akár?köszi előre is a tippeket
-
balintdavid
tag
válasz zsolt19900 #77599 üzenetére
Legutóbb amikor néztem a NAV licit oldalán a komplett Alexandra logisztikai központ fenn van irodai bútorostól, szekrényestől mindenestől, ránéznék a helyedben
[ Szerkesztve ]
kazuár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs