- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"(A linked csak egy üres lapot nyit.)"
A google segít rögtön, ő rabszolga
Hogyan vásároljunk személyesen 1x1
Egyébként nekem van némi tapasztalatom a területen, bár nem kereskedelemben, hanem ügyfelekkel való munkáim során... néha (sokszor) hajmeresztő dolgok és emberek vannak, aki itt nem foglalkozik ilyesmivel (idegen emberekhez járni nap, mint nap), annak erről alig lehet fogalma. Annyiban igaza van Dluinetnek, hogy amikor már egy ügyfél eljut odáig, hogy kisujjad után a karod is kellene neki (a semmiért), közben meg 1000 helyen várnak, akkor azért kérdéses, hogy megéri e. Normális emberrel el van az ember és segít, na de vannak olyan szituációk, hogy... na, hagyjuk
Aki innen ismer, tudja, hogy nyugodt természetű és (remélem) segítőkész vagyok, de sokszor már nekem is elfogy a cérnám
Dluinet említett bekezdése amúgy a legtalálóbb és igaz. Sokan főleg azt nem értik meg, hogy pl. eljutni hozzájuk, az is idő. Akár oda vissza 1 óra. Az nekem 1 óra munkaidő és óradíj lenne, ha nem kellene kimenni. És ezen szoktak leakadni, hogy miért annyi az annyi. Meg amikor készen van a meló, és nekiáll beszélgetni és nehezen lehet elszakadni. Az már szintén nekem munkaidőből, illetve másik ügyfél idejéből megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged