Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34507) Har_melin válasza Rayner (#34503) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A buildnek egyértelműen szűk keresztmetszet, hogy Occultistként a STR és néha (ha nem jó íjat választasz, mint pl. én) a DEX nem jön össze a fáról, a rare cuccokra is kell belőle.

Viszont: a 180-as STR-ből az Impresence-szel összejön minimum 50 (40 a páncél, 10 az amu, szerencsével akár 50+16). 40-et fel lehet szedni a passzívokból, amikre amúgy is szükség van és van két könnyen elérhető 30-as node, amiket később, ha már optimilzálja az ember a cuccot, akkor vissza lehet szedni. Ezek után már csak 30str hiányzik, azt meg egy Heavy beltből bármikor össze lehet szedni.
Az íjnál figyelni kell, én megszívattam magam, mert volt egy nagyon jó statokkal rendelkező corrupted 6L darab, olcsón, amire lecsaptam - csak utána vettem észre, hogy maraketh bow, 222-es DEX igénnyel, kezdhettem elölről a sakkozást a kiegészítőkkel. Végül összejött, de szidtam magam a figyelmetlenségért.

Az is hozzátartozik, hogy nálam a "ligastart", vagyis a mapokra eljutás jellemzően legalább egy hét, addigra a must have három dolog (DO, Alpha, Impresence) már általában bőven van a piacon. Aki már a második nap végén mapozik, annak nyilván nehezebb, de ez a build eleve a nyugisabb játékosoknak való.

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.