Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Harvest FAQ, kertész leszek, szörnyet nevelek:
- A kertet a HO-ból is elérhetjük.
- minden magtár kinyitása egy fejlődési ciklusnak felel meg a kertben. Automatikus, nem kell hozzá a kertet felkeresni. (Viszont meg kell találni hozzá a ládát a mapon.)
- az azonos szintű és típusú magok stackelhetők
- a kertészeti cuccok lebonthatók és áthelyezhetők, ha változtatni akarunk a kert layoutján. (Egyes magoknak más magok közelsége kell a fejlődéshez.)
- a Collectorok aktiválásuk után, ha a monszták már életre keltek nem célozhatók addig, amíg mindet le nem vertük, véletlenül nem rombolhatjuk le őket.
- a beérett "termés" nem tűnik el vagy "romlik meg", ha nem aratjuk le azonnal, megvár minket. (Csak nem tudunk addig újat növeszetni a helyén.)
- a magok sem romlanak meg, tárolhatók, eladhatók.
- magasabb szintű (T2-3-4) magokat a kertben tenyésztett, eggyel alacsonyabb szintű monszták dobhatnak.
- a magokon és a craftoláshoz szükséges Lifeforce-on kívül a kikelt monszták egyéb, akár liga specifikus cuccokat is dob(hat)nak
- SC módban a kikelt monszták megmaradnak halál után is, mehetünk vissza újra próbálkozni.
- partiban be tudunk lépni a társak kertjébe is. A mag drop elosztásán, illetve az egyes játékosok saját kertjére gyakorolt hatásán még dolgoznak. (No.1. Big Bug Chance és reddit flame)
- Játékmódonként egy kertünk lesz, de a magasabb szintű magok csak akkor fejlődnek, ha hasonló szintű pályán nyitunk magtárat. Egy A1-ben járó karakter nem generál fejlődési ciklust a T10-es mapról származó magoknál.[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
tibee77
őstag
válasz savior #26352 üzenetére
En detto igy vagyok vele.ez amolyan synthesis szintü liga lesz.ott is bazi jo cuccokat lehetett craftolni viszont cserebe szarakodni kellett a memory fragmentekkel meg aztan a craftolas is szintugy szenvedös volt.kivancsi leszek ra.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Har_melin
addikt
válasz tibee77 #26353 üzenetére
Amennyire az eddigi infókból lejön, szerintem nem lesz olyan bonyolult.
- találsz magokat, amelyeknél látni fogod, milyen tulajdonságot lehet majd belőlük craftolni és azt is, hány ciklus alatt érnek be.
- elülteted őket, mégy a következő pályára/mapra
- itt jön az első trükkös rész: ahhoz, hogy fejlődjenek, ki kell nyitnod a következőpályán is a "magtárat", vagyis a nem lineáris pályákon keresgélni kell majd. Minden megnyitott magtár egy fejlődési ciklus.
- ha beértek, akkor visszamégy a kertbe (nem kell azonnal), aktiválod a kollektort, levered a kikelt monsztákat és az így nyert lifeforceból craftolhatsz vagy fejleszthetsz.
- utána ültetsz a helyére új magokat és kezded újra.RNG lesz, hogy milyen magokat találsz, hogy mikor és mennyi T2-3-4 mag esik a tenyészetekből és gondolom variálódni fog a craft opció is, tehát pl. dmg-nél lehet, hogy pont nem a neked kellő fegyverre adja be, vagy százalékos lesz flat dmg helyett, stb.
Ami várhatóan valóban macerás lesz az az, hogy amennyire láttam, a magasabb szinítű magoknak extra igényei lesznek. Nem mindegy, mit ültetsz melléjük, fejleszteni kell majd hozzá a kertészeti cuccokat, szóval lesz benne egy mikromenedzselés is, ami biztos, hogy sokaknak nem fog bejönni.
-
Pitymaszter
tag
Ez is olyan liga lesz minta Meehhh Synthesis (huh de utáltam azt a ligát...).
Tudom, hogy nem kéne leírni így elsőre míg ki sem próbáltam, de nekem nem tetszik ez a FarmVille + craft Liga kontent.
Sajnos a challengek miatt farmerest kell majd játszani de amint meg lesz az ehhez köthető challengek be se megyek az ültetvényre eladom a magokat és kész...
Úgy érzem ez a liga is egy karakteres liga lesz mint a delirium.De szerencsére lesznek jó dolgok: two-hand weapon újítások, war cry ... Ezek miatt kipróbálom a ligát. Már meg is van a starter elgondolásom: sweep slayer vagy sweep berserker a patch notes-tól függően majd eldöntöm...
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Patrick
addikt
Így elsőre nekem sem jön be, persze majd kiderül játék közben... A delirium sem volt a kedvencem...
Mondjuk 96-ig elmentem brunnehilde buildjével, csak azért nem mentem tovább, mert meguntam a ligát. De amúgy CURVA jó. Még pár exalt és még jobb lesz... Amikor full partyban T16-os tower mapon csak én és a leader éli túl, akkor az olyan jó érzés... Na jó, azért haltam is...
Hogy itt majd mit indítok, hát lövésem sincs...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Genji
őstag
poe.ninja - ez az oldal megvan nektek? Statisztikák skillek, karakterek, itemek, minden finom dolog az aktuális ligából 15.000 karakter alapján. POB linkekkel. Eléggé aztak@rva mik vannak. Storm brand 72,5M DPS vagy 1.4M ES és hasonlók...
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
sirdond
őstag
válasz tibee77 #26353 üzenetére
Én nem félnék ettől a helyedben/helyetekben. CW azt mondta a ZiggyD-s FAQ videóban, hogy annyira le van egyszerűsítve az egész szisztéma, hogy kb lehetetlen elrontani. Nem időhöz kötött semmi, nem jár le, vagy hal meg az ültetvény, simán csak szünetel.
És azt is mondta, hogy a legoptimálisabb ültetési metódus csak nagyon minimálisan lesz jobb, mint egy nem optimális (egyébként már liga első napján kint lesz a legjobb minta/minták a Reddit-en valszeg és úgy is azt fogja használni mindenki).
Szóval ne ilyen Synthesis féle komplex dolgokat képzelj el, amihez még az infókat is úgy kellett összehalászni és kibányászni, mert nem az lesz és nem arra van kiélezve, hanem inkább egy új fajta craftolási rendszernek lesz ez a tesztje, szerintem és azon lesz a hangsúly majd. Ráadásul az, hogy mit tudsz craftolni, az előre meglesz már a magon, tehát teljesen determináns az egész, nem kell majd semmi találgatni.Sokkal inkább olyan RNG-ről fog szólni a liga,hogy milyen magod esik, de abban te meg jó vagy
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
En innen szoktam a karimat altalaban liga közben összeallitani.amugy igen a dps kb. tenyleg elerhetö ami ott van, persze mirror gearrel meg full dps modban.viszont az az 1milla + ES az nincs helyesen szamitva, asszem hogy olyan aurakat is beleszamol amik offhandben vannak pl leveling miatt.
Sirdond: hat meglatjuk, remelem olyan szerencses leszek mint elözö ligaban, akkor tenyleg nagyon adta. igaz tegnap mar annyira unatkoztam hogy vettem 100 stacked dicket, es volt benne egy doki is. asszem kövi ligara eluszott a szerencsem.
-
TrollBalint
addikt
A liga elején pláne érdemes ezt nézegetni, mert itt valós buildek vannak. Annyi, hogy a karakter aktuális állapotát mutatja, ha 1 hónap múlva visszanézel, lehet mindenféle hülyeséget mutat, mert időközben levett róla az illető ezt-azt.
De a liga első felében azért nagyon jó tud lenni. "Hátránya", hogy nincsen build leírás, hanem ami ott van, megcsinálod és játszol velehttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
m.lala
aktív tag
És a legjobb, hogy ott a pob code és kimásolva komplett builded van.
Énis jegelem pedig már beleéltem magam a sweepbe, de kiválasztottam a legdurcább cyclone buildet és feltoltam szigorúan elméletben 56m Shaper DPS-ről 100m-ra, persze ez csak pob huszárkodás, de igéretes, ha jól logikázok még be is jöhet.Akartam is kérdezni brunnehilde. A cyclone esetén érdemes kirakni 10%chance to shockra? A konkrét pont neve Weapon Lightning Damage and Shock Chance. Mert pob szerint irgalmatlanul növeli a DPS-t ha az ellenfél shockolva van, még 10%-al is mivel eszetlen gyorsan pörög pillanatok alatt beadhatja, vagy rosszul logikázom? Raidernél kiraktam és láttam a fejek felett a szédülést.
[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
sirdond
őstag
Új warcry skillek
Érdekesnek tűnik, nekem tetszik,szinte mindegyikben látok lehetőséget, hogy hol lehetne használni, mint egy jó utility skill. -
rumkola
veterán
.
-
KubanitoS
veterán
/krai on
Ezzel a harveszttel most érzem először azt a játék során, hogy nem tudtak igazából valódi újdonságot kitalálni. (Nem mintha bármilyen alapon bántani kellene a free contentet.)
/ krai off
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Ellia
addikt
válasz KubanitoS #26367 üzenetére
Igazából szerintem POE2-ig nem is lesz túl sok. Ezekkel a ligákkal tesztelik igazából szerintem a jövőbeli változások jó részét. Mostaniban pl. a passzív fa módosítások különböző jewelekkel, harvest a craftingra megy rá...stb.
Aztán valami vagy bekerül, vagy kimarad, vagy módosítanak még rajta.
-
sirdond
őstag
válasz KubanitoS #26367 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, vagy a GGG-t védeni, de:
1. Elvileg egy teljesen új craft rendszer lesz implementálva
2. Újra melee buff és állítólag elég nagy mértékű skilltree átalakítás
3. Volt/van egy COVID19 közben
4. Hány perc gameplay-t is láttál eddig?Aki ezekből meg tudja ítélni, hogy ez egy szar liga lesz, annak igazából milyen elvárásai vannak? Teljes, 30+ órás kampány kiegészítő, minden harmadik hónap végén?
Rant off. -
Badlof2k
senior tag
válasz sirdond #26369 üzenetére
DEEE a Delirium milyne jo volt mar meg zooomzoom loot explosion es exalt hegyek most meg kerteszkedni kell milyenmaar Redditen nem latod milyen rantok mennek? Jokat rotyogok meloba hogy akik szet abuzoltak a heraldot meg delirium farmoltak most nemlesz olyan konnyen jott penze..
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
sirdond
őstag
- Molten Strike-hoz megint hozzányúltak? wtf. Érdekesen hangzik ez a chain és projectile speed interakció.
- Brain Rattler elég kecsegtetően néz ki[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz sirdond #26373 üzenetére
Pont irni akartam hogy aza Brain Rattler lehet op lesz EQ-hoz, majd meglassuk , tobbi eleg erdekes
Wildfire meg hat kerdes ezzel a chainel es 50% less projectileal milyen lesz nagyon nem tudjak beken hagyni , mint a slayert is szet trancsirozzak"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Har_melin
addikt
válasz Badlof2k #26374 üzenetére
A beígért általános 2H buffokkal a Brain Rattler talán a legígéretesebb módosítás, ráadásul a phys to lightning konverzió is egyszerű.
Az Ungil módosítása talán CoC buildeknél hozhat érdekes dolgokat - a 350% crit chance felszabadíthat egy csomó passzívot.
A Blood Dance-nél nem tudom eldönteni, mennyire éri majd meg, de régen annyira alap darab volt (az Alpha's Howl-lal együtt), hogy a nosztalgia jegyében örülnék, ha kiszednék a szemetesből.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #26376 üzenetére
Lesznek itt érdekes trade-in megoldások craftolás címén. Nagyon jó, minden olyan megoldást díjazok, aminél a nekem fölösleges, de csak kínkeservesen tradelhető dolgokból valami használhatót lehet csinálni. Most már csak azt remélem, hogy végre a chromatic orbot is be lehet majd cserélni valami másra, lassanként 10k lesz belőle standardon...
-
sirdond
őstag
Személy szerint, engem ez alapján nem győzött meg, hogy 2H slam skillel kellene indulni.
Bár az új Earthshatter + Warcry kombo érdekesnek és élvezetesnek néz ki, túl lassúnak tűnik a jelenlegi játékba és nem tudom elképzelni endgame-be (hacsak nem tudsz 1shotolni mindent egy-egy warcry-ral ) -
dante3
addikt
válasz brunnehilde #26380 üzenetére
Az a fránya Facebreaker megint előkerül?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ajánlanátok egy gyors map/boss killer maraudert nem cyclone, végignéztem az összeset a poe oldalán de nem igazán jönnek be. -
brunnehilde
senior tag
Hihetetlen, de tényleg létezik.
És csak 350 exa volt.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Genji
őstag
válasz brunnehilde #26385 üzenetére
sok a pézzed, adsz kölcsön?:
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tibee77
őstag
Mar majdnem lefordultam a szekröl a mirror-t latvan, aztan meglattam hogy vetted.Huhhh, lejjebb is ment a vernyomasom.
-
mrkog
tag
Én már rég vettem, nem nagy ügy.
Viszont tényleg nem látom, hogy az új ligában ezzel a kertészkedéssel összejön 400 ex.
Remélem nem így lesz.Viszont elköltöttem a mardék 5 coinomat, kaptam egy boxot, és volt benne egy kutya. Haláli ahogy a seggét húzza a földön amikor megállok. ))
[ Szerkesztve ]
acc: Von_Schwarz
-
m.lala
aktív tag
Engem az érdekelne ki, hogy építi fel a játékát ha pénzre gyúr.
Van farmos kari iszonyat clearspeddel vagy egyből főkari?
A játék legelején még pár c is nagy kihivás. Sokat toltam de ha nem esett volna kisdoki meg egy house of mirror messze nem tudtam volna ennyit variálni, mikor a 6l vért is kihivás, jobb megvenni.
Aztán ott a bánya, ami droppilag semmire nem jó, de szintezésre nekem nagyon bejött.A kövi build amit kinéztem cyclon berserker kb 80-100ex lesz. brunnehilde nem kaptam választ figyelek ám, te vagy a cyclone master A cyclone esetén érdemes kirakni 10%chance to shockra? A konkrét pont neve Weapon Lightning Damage and Shock Chance. Mert pob szerint irgalmatlanul növeli a DPS-t ha az ellenfél shockolva van, még 10%-al is.
Nagyon érdekelne ki milyen taktika mentén kalapál össze ennyi pénzt. Mert azért látom, hogy endgame-ban esnek jó cuccok és nem lehetetlen, most azon túl hogy sokat kell játszani, de szeretném ésszel csinálni.
Pár tippet a játék előrehaladtával elfogadnék.[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #26387 üzenetére
Most mit csináljak, akciós volt.
mrkog: Ja, gyarapodott megint a csótány hadseregem, de nekem csak egy footprintst adott.
m.lala: Bocs, fél szemmel lestem csak az utóbbi 1-2 hétben a fórumot. Tisztán buildtől függ. A Cyclone gladiatorommal nem érdemes, mivel messze van, meg eleve ez lightning dmg. Ha meg berserkert akarsz, még távolabb lesz. A build meg játékostól függ. Van aki csak egy karit csinál és azt maxolja ki egész liga alatt. Én elkezdem a gladiatorral, megcsinálom vele az atlast, megismerem az új ligát stb. Mire ezzel megvagyok, már lehet látni, hogy mi az OP a ligában és ha bejön, akkor jöhet a második, harmadik karakter.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
m.lala
aktív tag
válasz brunnehilde #26390 üzenetére
Nincs az olyan messze, pici kritet beáldozok és egy kattintás
[link] Majd kiprobálom remélem müködik és nem csak a lightning damage-re hat. Akkor 1 karim lesz mindenre, egy ami mindent visz.
.[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
Patch notes mikorra várható kb.?
-
dante3
addikt
Köszi, akkor nem kell már sokat várni.
Vettem egy weapon skint, 30 pontért, hogy megkapjam az ingyenes ládát. Cloak volt benne.Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
sirdond
őstag
Még néhány új craft: [link]
A synthesis implicit az érdekes, főleg azért, mert Unique item-ekre is lehet majd használni. Viszont, kérdés, hogy az összes Synthesis-ben létező implicit lesz item class-onként, vagy valamennyire szűkített lista? Mert, ha minden, az úgy inkább gamble, mint hasznos craft.
-
dante3
addikt
Ezt olvastátok: [link]
-
dante3
addikt
válasz BoneDragon #26397 üzenetére
Hát elképzelhető, valószínűleg nem egy casual player fogja bezsebelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest