Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
Jött új hotfix, néhány harvest-hez kapcsolódó változtatásokkal.
És újra hozzányúlnak a cluster jewelkehz ,mert rájöttek, hogy túltolták a nerfet.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #26651 üzenetére
Ha valaki nem akarja elolvasni a teljes posztot: a már meglévő, gagyibb medium és large cluster jewelek szimplán becserélhetők lesznek vendornál az új, több foglalatot és/vagy több notable passzívot adó verziókra. Automatikusan viszont semmi nem változik majd rajtuk, a nagy nehezen beszerzett jó darabok nem vesznek el.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Harvest endboss fight, ha érdekel valakit. (sajnos a hangot nem tanácsos teljesen kikapcsolni, mert jelzi a következő támadást, de marha idegesítő.)
-
Genji
őstag
Van vkinek Viel +added fire damage bármi formája? Harvest SF, nagyon kéne gyűrűre ignite-hoz. Köszi!
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Win-T
senior tag
Righteous Fire-t lehet valahol látni számszerűleg, hogy mennyit sebez? Karakterlapon ehhez a spellhez nem ad semmi infót. Honnan tudom hogy ha valami statot cserélek az jó-e neki vagy sem?
-
m.lala
aktív tag
[link] pob-ba belökve DOT alakú sebzést mutat pl. ez a build. Van némi iránymutatás szövegesen.
- Fire DoT multiplier (%) - Dot multiplier (%) - Fire damage(%) *Do not get flat fire damage, it wont work - Elemental Damage (%) - Burning Damage (%)
De majd az okosabbak segitenek.Har_melin hogy muzsikál a Fist of War-os karaktered? véleményed szerint endgame képes?
[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Har_melin
addikt
válasz m.lala #26661 üzenetére
fogalmam sincs, a szemem miatt az elmúlt pár napban alig játszottam, még mindig A8 közepén vagyok.
Viszont pár nappal ezelőtt itt tartott a build, amit követek, én meg leszek elégedve vele, ha idáig jutok.
-
savior
őstag
Nem sok kedvem volt ehhez a ligahoz, igy eddig kimaradt, de lehet megis inditok egy karit, es hatha bejon.
Mit tudtok ajanlani, ami t8-9 mapokat stabilan viszi? Altalaban eddig jutok a ligakban.
Van valami jo two-handed most, ami kicsit tankos is? Tehat nem csomagoljak ossze 1-2 utessel.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
Brunnehilde gladiatorat jatszottam mar tobb ligaban is, es elegge bejott, de szerintem most valami mast is kiprobalnek, csak nem tudom mit erdemes.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Edge
veterán
Jó ez a harvest, de igazából endgame tartalomhoz való cuccot nem sikerült még craftolnom olyat ami megfelelt volna, viszont a questlinehoz kíváló. Így kénytelen vagyok tradelni amit egyébként szeretek szerencsére. Úgyhogy jobb híjján hajtom a 2c vendor recihez a cuccokat és tradelgetek upgrade-et, viszont meglepő mennyire el lehet lenni közepes vagy annál szarabb cuccokban is.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
brunnehilde
senior tag
Igazából a non-crites ebben a ligában a legjobb eddig, de a Surrender pajzsnak egyelőre elég beteg az ára (7ex fölött).
Harvest "kritika": Túlbonyolitották. Legalábbis abból, amit eddig láttam belőle. T1 ok, bár azt nem értem, miért nem lehetett megoldani, hogy minden T1 magnak ugyanannyi idő kelljen a kikeléshez. Igy hiába irja, hogy oké, mehetek aratni, ha pár mag még mindig nincs kész és egyfolytában rá kell néznem. A T2+ viszont simán lehetett volna egyszerűbb is. Nem tudom minek a disperser meg ez a túlbonyolitás. Leraktam pár T2 magot, de elment tőle a kedvem, felének eszébe se jutott kikelni, szóval valószinűleg innentől csak árulni fogom a magokat.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #26668 üzenetére
A disperser helyett valóban sokkal egyszerűbb lett volna egy upgradelt collector (mondjuk collector + 4 dispenser árban), amibe be lehet kötni egy-egy vezetéket a másik színű tartályokból és amíg azokban van nafta, addig minden extra tervezés nélkül nevelhete volna a T2+ magokat.
-
Edge
veterán
fog ez változni sztem, elég sok a panasz.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
freddirty
senior tag
Kicsit lehúztam a VD necrot múltkor guildben, korrigálom magam. A single target dmg az ugyanúgy gyenge közepes, de a túléléshez mindenképpen kell egy shaper pajzs vagy a surrender unique. az 5% life when block/250life when block nélkül erősebb mapokon esés kelés van, akármilyen dmg mitigation-t is találtam ki.
Szóval nem annyira szar, mert lehet lassú, de ha túléli az ütéseket és kapja vissza a lifeot. A sok armor meg jó phy dam reduction.
Bár lehet magasabb life-al, minmax karin az 5% life when block már jobb mint a surrender pajzs.fred
-
freddirty
senior tag
válasz brunnehilde #26671 üzenetére
egyetértek, ezért (is) tértem vissza standardra ligából. A t1-hez hasonóan elég lett volna t2/3/4 collectorok magok, automata vetéssel és kész. Ez a tartályosdi is egy vicc - hány kell a végén bekötve 50-100?.
Leraktam az optimális layoutot, de tök kusza lett az egész. Ha valami nem működött megfelelően akkor nehéz volt kitalálni mit is kötöttem el. Kizoomolni nem lehet, elvégre ez nem egy RTS hogy a bázison átlássam mi is történik. De így közelről meg idegesítő hogy csak egy része látható a farmnak.
Remélem értelmes irányba változtatnak, standardon nem akarom látni ezt a fos mechanikát ebben a formában (A mögöttes craft idea ide viszont warmly welcome. De nem így.)fred
-
Har_melin
addikt
A PoB-ban hogyan tudom olajos enchantként kiválasztani valamelyik passzívot? Nekem csak úgy engedi kijelölni őket, ha az összes odáig vezető pontot is aktiválja.
-
Edge
veterán
Jeee megvan überlab és carryzni sem kellett
Mákom volt mert találtam egy liferegen shrine-t egy rejtett fal mögött és egész végig rajtam volt, így simábban le tudtam tolni
Jó ez a scion ascendancy cleave build jó tankos és dam is van, plusz viszonylag olcsó cuccokban el lehet lenni, tudom a dual wield nerfelve lett picit, de komolyan mondom alig érezni egyelőre, bár mégcsak t9es mapokon járok, awakened lvl2.
Ja ezt azért megmutatom, tegnapi craft, volt egy stygian övem azt elsütöttem rá jobb híjján egy chaos resistes craftot, teljesen jó lett:Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #26677 üzenetére
köszi, az utóbbi a megoldás - én végig a passzív fán próbáltam aktiválni , nem a cuccon.
-
brunnehilde
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hol a citadel? Csak most vettem észre, hogy Tirns Endben nem adta be, akárhány mapot futok. Valami ötlet?
-
brunnehilde
senior tag
Tárgytalan a fenti, megtaláltam a hibát a fórumon és redditen is, végül addig futottam a régióból a mapokat, amig beadta.
-
tibee77
őstag
Az egy eleg baba öv, ha nincs penzed akkor szerintem add el, par exet meger.(elözö ligakban legalabbis tuti megert annyit, nemtom ,hogy ebben a crafter ligaban most mennyi lehet)
En most 5 napot szüneteltettem a ligat mert vegre sikerült hazautazni.törtent lenyegi valtozas?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Har_melin
addikt
Hétvégén végre túljutottam az alapjátékon a TecSlam Chieftainnel. vegyes benyomások, részben a saját butaságom miatt.
- egyelőre minden 4L-en van, ez kezd kevés lenni. Egy Kongort használok, de amíg nem respecelem vissza Alirát (a 2 pontot választottam), addig se az elemental overload nem az igazi, se a flat phys sebzése.
- Így viszont még nagyon hektikus a sebzése. Amikor éppen összejön a ritmus és aktív a Fist of War vagy a két ascendancy bónuszból az egyik, akkor brutális, leég a teljes képernyő. Amikor viszont nem és se exorted slam nincs, se bónusz, akkor a közönséges fehér mobok is röhögnek rajtam.
- a gear olyan, amilyen. Resisttel jól állok, de élettel gyengén (3,7k). Ez még talán egy ezressel feljebb tornázható lesz, de pillanatnyilag rendszeresen halogatok T2-T3 mapokon, amitől már elszoktam. nagyrészt persze lag miatt (az első nagyobb pakk mindig lutri, olyankor állókép lesz 1-2 másodpercig és csak remélhetem, hogy még élek utána), de ez a HP még a 7 endurance charge mellett is könnyen onehitet eredményez.
- most próbálom majd lejjebb vinni a cooldownt a warcryoknál, és kirakni majd a +1 exorted slam node-ot, a kettő együtt már elvileg elég kell legyen arra, hogy folyamatosan tudjam spamolni és akkor a túlélés is egyszerűbb lesz (remélem).
- alapjátékon érezhetően kevesebb cucc és drop esett (az előző ligából A6 elején, lvl49-nél szálltam ki 8c-vel, most A10 végéig már részben receptből jött össze 7c...), mapon viszont már normális az ügymenet.
-
Har_melin
addikt
Patch notes a majd(!) a hét végén élesedő 3.11.1.1-hez. A korábban már bejelentett seed és jewel módosításokon kívül hurrá, végre lesz mind a négy oldalról lépcső a garden portáljához!
-
BoneDragon
veterán
Ezen a ligán nem tudom mit szeretnek itt egyesek, de tuti nincsenek tisztában a dolgokkal. Ez a liga tökéletes példa arra, mit ne tegyenek a játékba. Tökéletes érzetet ad arra, hogy azt amit akartak eredetileg ligaként nem készült el és gyorsan kellett valami helyette.. Nembaj, mindjárt megjelenik a kedvenc barátom innen és lehurrog mekkora csira vagyok és mekkora király liga ez...
Imádok standardon játszani és néha beugrani a kertembe tenyészteni haszontalan magokat. Élvezem...
[link]
[link]
És linkelhetném tovább...
Ez a játék POE2-ig se húzza ki ha igy haladnak. Van már a core játékban ezeregy féle liga mechanika, legtöbb haszontalan és reworkolni kéne, unalmas. Ráadásul új játékosokat ezzel nem fognak bevonzani, pedig abból van pénzük. Kedves barátom innen forumról ezt biztos másképp gondolja, de gondolom nem belőle él a GGG igy a véleménye nem sokat ér.
Alapjaiban kéne az egész játékot reworkolni és kukázni a liga mechanikák 90%-át és még ki tudja mennyi ilyen szinvonalas cuccot adnak hozzá a 2. rész megjelenéséig... Sajnos GGG-nél csak a játékos bázis 1%-ra gondolnak, többiek le vannak tojva. Kéne nekik már egy hatalmas bukta, hogy észhez térjenek. Mindenki majd elélvez tőlük ha megváltoztatnak valamit fél évente 1x, amit redditen kisirnak.. Ja de a többi ezerrel mi van? 10 éve elavult mechanikák, QOL változások kellenének durván, de hát minek. Szeretik magukat pöcsön szúrni.
Sajnos nagy gondok vannak itt és ezt már jópár hónapja érzem és láthatóan nem akarnak ellene tenni, a játékosok meg egyre morcosabbak, ahogy én is. Persze itt a forumon itt mindenki elégedett...ja nem csak az a 2 ember, mert a többi nem mer irni nehogy leszolják. Áh, megy deletere megint, foglalja feleslegesen a helyet ismét.
Kiváncsi leszek mi az a nagyon fasza liga amivel nem készültek el mostanra, de már előre félek mi szerintük a fasza...
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #26690 üzenetére
Csak hogy 2 kommentet kiemeljek amikkel 100%-ban egyet értek, bár én még pakolnék hozzá...
"As a longtime player, my biggest peeve is that the tedious stuff isn't going away and each expansion is adding more tedium and grind to the equation.
Playing the story for the 100th time isn't fun.
Unveiling every single decent mod for the 7th league in a row isn't fun.
Twenty tons of visual noise impeding your ability to see WTF is happening isn't fun.
And on and on and on.""Playing the story for the X-hundredth time isn't fun.
Pushing Delve to a reasonable level every league isn't fun.
Doing trials, and especially having to find uber trials, every league isn't fun.
Unveiling for build-enabling crafts every league isn't fun.
I'd even argue that we've long since had enough of lab in general, and tying Ascendancy points to literally anything else would be better.
I certainly don't look forward to setting up a garden every league if this shit goes core.
I truly wish that GGG would be more attentive to how much meaningless slog is tied to starting a new league, let alone a new character right now. I personally don't play nearly as much as I would if I didn't have to play through the story AGAIN on every character, run labs AGAIN on every character, etc., and all of the friends I used to play this game with have said they will play again when either leveling or trade is addressed. We've been waiting for something around 7-8 years now?"Ezzel a témát részemről lezártam, de már nem birtam bent tartani, kiváncsi vagyok miket változtatni a következő időszakban, de semmi egetrengetőre nem számitok, ami miatt érdemes lenne komolyabban játszanom vele ismét. Kár érte, kiváló ügynök volt.
[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
Valakinek nem tetszik ez a liga, ok. Nem muszáj kertészkedni, nincs elég más játszható dolog a játékban?
Az hogy minden mapon dobál magokat azt el lehet adni, ez miért zavar?Nekem páldául Temple of Atzoral nem tetszik , valamiért nem szeretem. Nagyon régóta benne van a játékban és nekem Alva még lvl 1-es. Skip és csá.
-
Badlof2k
senior tag
Vegyél ki pár hét/ hónap pihenőt aztán nézz vissza ha játszani akarsz Sajnos vannak hibái a játéknak ez tény reméljük majd jobbà teszik , feleslegesen ne idegeskedjél mert akkor az már nem kikapcsolodás hanem stressz
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Har_melin
addikt
+1
Más: Chaos spellslingerrel (trickster) ment már valaki? Láttam pár 'egygombos' buildet és bár ez a TecSlam érezhetően nagyon erős (tényleg élmény látni, ahogy az egész képernyő felrobban), de csak akkor ha pont jó ütemben nyomogatja az ember a gombokat. Az ED Trickster is pont ezért nem működött nálam, mert ezt a ritmust elég nehezen találom el.
Viszont ez az automatizált megoldás kellemesnek néz ki, csak a build videókból nem igaznál látom, endgame szinten mennyire tankos? A Chieftainnel annyit halok (a saját bénaságom miatt, félreértés ne essék), hogy kikapcsolódásnak bepróbálnék egy túlélősebb darabot. A cyclone-hoz meg még mindig nincs kedvem, egy év elég volt belőle (bocs brunnehilde, a hálám ettől még örök!)
-
sirdond
őstag
válasz Har_melin #26695 üzenetére
Szerintem neked a Kongor a problémád, bármennyire is jól néz ki elsőre, túl nagy a variáció a damage output-ban. Ráadásul ezt összehozni a Warcry exert-ekkel elég körülményes.
Lehet jobban járnál egy közepes rare-rel, ha gondolod tudok próbára egyet délután (van 2h Mace és Axe is).Egyébként ez a slam + warcry gameplay minden csak nem kényelmes és kikapcsoldódás Endgame-ben folyamatosan Movement skill + Seismic cry + Intimidate cry + Attack skill, ez az alap, különben az exert-ek nélkül nincs elég damage.
Ehhez jön hozzá még esetenként a Molten Shell, Enduring Cry, Stance váltás és ami még nem jut eszembe.Viszont, ha ezzel nincs gondod, akkor a Juggot tudom ajánlani, bár ott nem nagyon jársz jól a tectonic slam-mel.
(Ezt még a tegnapihoz is szántam,mint észrevétel)
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #26694 üzenetére
Amit a második kommentben idéztél, annak speciel semmi köze a ligához. Ha a liga sem tetszik, meg úgy egyben szar a leveling, a trade, a crafting, akkor - sértődés nélkül - tényleg mi a francnak játszol vele? Azon kívül, hogy időnként ide megírod, hogy milyen szar. Légy felnőtt és ne játsz vele.
A - most éppen név nélküli - személyeskedő flame megjegyzéseket pedig légy szíves tartsd meg magadnak. 100%-ban jogod van mélységesen utálni a GGG-t, a PoE-t, de 0% jogod van bárkit azért baszogatni, mert ő meri élvezni a játékot.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #26696 üzenetére
Köszi, de 4L fegyvert tudok csinálni, van a ládámban, majd megnézem, mire jutok vele. Lehet, hogy tényleg a nagy szórás a gond, ráadásul az ele overload ki sincs rakva, így meg végképp nincs sok értelme...
Én csak két warcryt használok (seismic és enduring), azzal elvben nem lenne akkora gond (movement skill szokás szerint nincs, csak a trialoknál), de közelharcnál a HP-m kevés, azon még dolgoznom kell - csak a meghalogatások most már kezdenek túl sok xp-be kerülni.
-
sirdond
őstag
válasz BoneDragon #26691 üzenetére
@Har_melin igen, a Fortify az alap minden melee karakternél szerintem. Főleg most, hogy hozzányúltak a phys damage reduction-höz.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #26695 üzenetére
Én chaos spellslingerrel kezdtem (illetve azzal is játszok még most is) de nem trickster, hanem Occultist. Bár gondolom ez kevésbé probléma
Én nem rég értem oda, hogy futottam 2 db. T1-es mapot, azon kívül semmit még, és fejlődés közben nem nagyon szoktam szarakodni a cuccokkal. Úgy hogy van ami még elég gáz, egyedül a Soulrend van 5L-be rakva, a többi az határeset...Amit eddig megfigyeltem, az alapján elég "érdekes" egy build. Lehet csak a linkek hiánya, vagy a rossz Passive fa, de nem igazán látom az ED értelmét benne. Maga az ED projectile nem valami gyors, de talán tartja a Soulrend sebességét, viszont a soulrend átmegy mindenkin, mire az ED hatna már nem sokan vannak a közelben. Bár biztos, hogy valamit hozzátesz a pusztításhoz, de nekem egyelőre úgy tűnik a Soulrend végzi a munka 80%-át.
Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok, még én is finomítgatom, de talán van benne potenciál. Akár élőben is szívesen megmutatom, ha éppen egyszerre leszünk onlinehttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest