- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
/krai on
Ezzel a harveszttel most érzem először azt a játék során, hogy nem tudtak igazából valódi újdonságot kitalálni. (Nem mintha bármilyen alapon bántani kellene a free contentet.)
/ krai off
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #25302 üzenetére
Amúgy jól gondolom, hogy az új passzívoktól függetlenül maga a karakter csak 120 pötyiből gazdálkodhat továbbra is? Mert így ebben a formában olyan hatalmas értelmét nem látom ezeknek az új jeweleknek. Ennyi erővel simán berakták volna az új passzívokat a fára, aztán kész. Most még meg kell szerezni a jeweleket is, gondolom a must have edisönöket sok exáért és még költhetjük rájuk a már így is kevésnek mondható pötyiket. Nem tetszik ez a rendszer. :/
-
KubanitoS
veterán
válasz
duke1981 #25203 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam pár alkalommal. Olyan, mintha lag lenne, de nem az. Rendszerint úgy jött elő, hogy órákon keresztül semmi baja nem volt a játéknak, aztán gondolt egyet és szinte játszhatatlanná vált. Ilyenkor kár is volt erőltetni a dolgot, mert az összes szerveren csinálta. Latency is össze-vissza ugrál ilyenkor. Másnapra megjavult. A játék SSD-n van nálam is.
-
KubanitoS
veterán
Új corrupted Starforgeom van, a socketek színe nem volt jó. Elkezdtem nyomni a benchen a spammot 4 vaal/1 forgatással. Elvertem vagy 100-at és semmi. Ekkor olyan 40 perces szenvedés után sikerült 400-at vennem. Erre az elsőre beadta a színeket. Komolyan ez direkt szivat.
-
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #25144 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek. Sokan írják, hogy majd a Diablo 4 megmutatja és helyére teszi a Poe-t. Ez viszont fizikai képtelenség, akárhogy is nézzük. Egy legalább 7 éve folyamatosan fejlesztett, háromhavonta új contetet nyújtó programot soha az életben nem fog tudni behozni egy új fejlesztés. Ja és a Poe 2 még csak most jön ami nagyon okosan gyakorlatilag egy DLC lesz beépítve az alapjátékba.
A D4 is akkor lehet hosszútávúan sikeres, ha folyamatosan (értsd nem évente 1x) jönni fog hozzá az új, valódi kontent ami nem pl 3 különböző karika a földön, amelyekbe beleállva bónuszt kap a kari...
-
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #25135 üzenetére
Kis spoiler:
Valamelyik videóban láttam, hogy az endgém alapja, hogy több módon fejlesztheted a várost, amelynek a bajnoka lettél, ezáltal is kapsz bónuszokat. Ez nekem marhára tetszik, nem is hallottam még ilyesmiről.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25123 üzenetére
A rare cuccok talán véglegesnek mondhatók. Assassins mark gyűrűm lehetne jobb valamivel, de 20 exáért sem igazán látom, hogy annyival jobbat kapnék. Kellene az 5. implicit a kesztyűre és a Starforgeból kellene kifogni egy jóféle double corruptot added phys sebzéssel és area effecttel. Ez sem egyszerű móka, volt egy fent pár hete 17 exáért, de arról lemaradtam.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25120 üzenetére
Kb 60 exa lehet az egész, a cipő a legértékesebb tárgyam.
Jelenleg pedig megy a türelemjáték. Ahhoz, hogy sikerüljön upgrédelni egy-egy tárgyat marha nagy befektetés kellene, sokkalta több, mint amekkora előnyöket fog biztosítani az adott cucc. Várni kell, amíg normális áron kerül fel egy-egy jobb cucc. Úgy tapasztalom, hogy a játékosok sem tudják mi mennyit ér, ha valami jól sikerült pl egy kraft során akkor senki sem tudja mit kérjen el...
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25115 üzenetére
Ja, akkor én értettem félre a dolgokat.
A buildről nem tudnék nyilatkozni, mert eléggé változatos, hogy miként alakulnak az itemek árai ahogy halad a liga. Annyi biztos, hogy jelenleg össze lehetne hozni alap cuccokkal (6L belly, starforge, devoto) olyan 5 exből... Utána a határ a csillagos ég, igazából nekem már elég nehéz fejlesztgetni. Minimális plusz élet, sebzés 10+exa, de inkább több...
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25109 üzenetére
Cserébe háromszor annyi ideig tart ledarálni a monstákat
Én megértem, hogy gladi szimpatizáns vagy, de azért efféle dolgokat ne írjunk már. Láttam a hunterkilles videódat. Ott volt ám kergetőzés elég rendesen. Nálam a középső háromszögből sem tud kijutni, már fekszik...
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #25099 üzenetére
Mondjuk a templomra is ráférne erősen egy updét. A corruption és a sacrifice szobák érnek valamit, a többi mind szemét...
-
KubanitoS
veterán
válasz
LittleBoss67 #25076 üzenetére
Most itt főleg az a gondom, hogy a 3 alacsony szintű területen a 4-ből nincs stone-om és napok óta állok. Van viszont 3 külső területről kövem.
A köveket úgy pakolod, ahogyan szeretnéd. Nincsenek régiókhoz kötve. Figyeled a bal oldali oszlopot és látod hova kell pakolnod a köveket, hogy essen új is.
A másik, hogy egy terület módosítása hogyan növeli meg, a meglévő mapok tier szintjét? Mitől lesz alap szintű, azaz 1 watchtone hatására az addigi tier1 map, tier4?
Ez a watchstoneok lényege, erről szól az egész. Beraksz egyet és az megnöveli a szintet.A mapstash-től nem tudom elképzelni, hogy ugyanaz a map fül egyszerre tartalmazzon egyébként 4 fajta azonos típusú de mas- mas erősségű térképet.
Pedig pontosan ez a helyzet...
-
KubanitoS
veterán
válasz
LittleBoss67 #25068 üzenetére
Az Atlason a bal oldalon található oszlopban láthatod melyik régióhoz hány darab watchstone-t sikerült megszerezned.
Azt is láthatod, hogy hány darab watchstone kell az adott régióban ahhoz, hogy előjöjjön a conqueror (szintén ugyanabban a régióban) és kidobja a maradék watchstonet.
Az a lényeg, hogy úgy pakold a már megszerzett watchstoneokat, hogy a farmolni kívánt régióban biztosan teljesüljön a feltétel (watchstoneok száma) ahhoz, hogy elő tudd csalogatni a conquerort.
Ha egyszer már előjött Sirius, utána a conquerorok nem 100%, hogy egyből elő fognak jönni akkor sem, ha minden adott ehhez. Több pályát kell letolnod ugyanabban a régióban és jönni fognak majd.
Ha olyan régióban játszol, ahol már megvan mind a négy watchstone (bal oldali oszlopban tudod leellenőrízni), akkor is előjöhetnek a conquerorok az adott (fullos) régióban, viszont újabb watchstonet nem fognak dobni.
Úgy tapasztaltam, hogy a map tierek nem számítanak. Tehát van egy T3 mapod, ami jó a régiódba ahol már csak t7-t8 mapok vannak, ez ugyanígy triggerelheti a conquerort, szóval emiatt ne aggódj.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25044 üzenetére
Ha a gladiátoroddal ilyen problémáid vannak, akkor az bizony nem éppen "atomtámadás ellen is jó" karakter. Az én slayerem sokkal inkább papír a gladiátorhoz képest, viszont semmilyen mapon nem halok vele (túlzás nélkül állítom). T14 bármilyen rare map vicc, T15 detto, T16-nál lehetnek necces szituk, de csak ha ész nélkül megy az ember. Én legalábbis ezt tapasztalom. Siriusznál viszont meg szoktam feküdni sajnos 1x-2x, ezért nem akar haladni a dolog 99 felé.
-
KubanitoS
veterán
Valaki tudja esetleg miként lehetne listázni például 30x akármilyen fossilt 1 exáért trédre bulkban? Mit kell beállítanom, vagy hogy kellene beraknom a stashbe őket?
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25028 üzenetére
Őszintén szólva nem hinném, hogy a Devotonál túl sok jobb rare helmet létezhet. Sajnos nincs -9% to phy resist, az extra move speed meg jó dolog. Amúgy végül beraktam a purity-t. Rosszabbnak egyértleműen nem tűnik a kari, pedig még nem is maxos a purity. Mondjuk kellett pár érdekesség, hogy működjön anélkül, hogy ki kelljen dobnom más aurákat. Lvl 5 enlighten sem árt (nem elírás).
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25025 üzenetére
Szerinted 30 crit multi beáldozása opció lehet, amennyiben helyére beférne egy Herald of Purity? (passzív annoint cseréről lenne szó)
-
KubanitoS
veterán
válasz
freddirty #25017 üzenetére
Én abszolúte nem alt szpammolok, nem kraftolok és farmolok semmit. Mapozok és ennyi. A metamofokból csak úgy hullik a jóság, meglepő hatékonysággal.
Az egyetlen extra cucc, hogy offhandbe van egy 6 lyukas random fegyó, ez tele van gemekkel, amelyek szépen szinteződnek a háttérben, majd mennek eladásra.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #25008 üzenetére
Ez egyáltalán nem baj sztem. Ez a mostani messze a legjövedelmezőbb az eddigiekhez képest. Igazából elég durva.
-
KubanitoS
veterán
Kis segítséget kérnék. Most először ráhajtanék a 36 acsira az extra portal miatt. Barant kellene úgy megölnöm, hogy az összes négyzet aktiválódjon egyszer (és én ne érjek hozzájuk).
Az elv megvan, csak mindig megöl a szemét awakener 8-on és amikor visszateleportálok persze, hogy egy kockára tesz be a progi...
Szóval mi lenne a módszere annak, hogy downgradeljem Barant level 1-re? Spawnlojam le végig low mapokat használva? Vagy maradhat az awakener lvl 8 és amikor spawnlot akkor vegyem ki a watchstoneokat? Kicsit tanácstalan vagyok...
-
KubanitoS
veterán
Tailwind + elusive cipőn együtt egy kis movement speeddel eléggé durva dolgokra képes. Erre rájön egy kis onslaught aztán egy-egy map 1-2 perc lesz.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24953 üzenetére
Zsír, grat!
Egy linket kérek szépen a buildedhez majd.
-
KubanitoS
veterán
Mindenképpen javasolnám egy Currency tab megvásárlását legalább. Gyakorlatilag ez az "ára" a játéknak, ha komolyabban szeretnél foglalkozni vele. Úgy van megterveze a rendszer, hogy gyorsan kifogyj a helyből és rákényszerítsen a megvételére. Ezen kívül szükséged lesz majd egy Map tabra is, majd meglátod. Más egyéb tabok is vannak, a Fragment is hasznos pl
A trédről. Felmész mondjuk a https://www.pathofexile.com/trade/search/Metamorph oldalra, vagy a poe.trade oldalra. Ott rákeresel a neked szükséges tárgyra. Látod, hogy ki árulja, ott van a PM gomb. Erre rámész , majd játékon belül enter és ctrl+v. Ekkor elküldesz a játékon belül egy PM-et a másik félnek, hogy te meg akarod venni a cuccát. Szerencsés esetben jön is a parti invite, te pedig a elmész a partner hideoutjára és mehet is a tréd.
Ha el akarsz adni valamit, akkor venned kell egy premium stash tabot. Oda berakod a cuccot és beállítod az árat rajta. A tárgy meg fog jelenni a fenti weboldalakon és neked is jönni fog a PM másoktól.
Töltsd le a poe trade macrot. Ennek segítségével két gombnyomással meg tudod nézni mit ér a talált tárgyad.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24936 üzenetére
Ez engem is eléggé zavar. Kicsit olyan, mintha a készítők a fejlesztések mellett magával a játékkal nem is játszanának. Nem hinném, hogy ne tűnt volna fel nekik ez a dolog már régen.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Pitymaszter #24929 üzenetére
Köszönöm a válaszod, ez a curse craft kikerülése újdonság volt számomra. Nem is értem mi értelme volt kivenni, eléggé high end craft volt és talán nem is annyira op, mint a multimod...
A 8/8-as craft még nincs meg, de sztem azt nem biztos, hogy rá lehet tenni, mivel már van az armoron % life.
szerk: Ha nem fog menni, akkor megy rá a max life as energy shield és jóság lesz.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24920 üzenetére
No, aztán már rájöttem, hogy valóban ez volt a probléma. Az elején figyelgettem még mit hova kell pakolni, aztán ez valamiért elmaradt, el is felejtettem a dolgot és csak a random map spam ment. Tegnap este aztán kifarmoltam a maradék kettő watchstonet célirányosan, de sok köszönet nem volt benne: szerintem olyan 20-30 mapot is le kellett tolni, hogy beadja a killereket...
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24913 üzenetére
Esett egy Cortex, most másodjára. Az elsőt eladtam, ezt letoltam. Meglett a 15 exás flaska. Valami kegyetlen op. Olvad minden, halál nélkül lett 25% xp 98 felé...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Pitymaszter #24911 üzenetére
Én úgy csináltam ezt, hogy mindig azokat a régiókat futottam ahol még nem szereztem meg a w.stone-okat. Mivel ha például már csak a kék stone hiányzik akkor tuti hogy majd az fogja beadni.
Na igen, nekem ez eddig újdonság volt. Meg igazából már követni sem tudtam, hogy melyik követ hova is raktam, legalább mostmár egyértelmű, hogy melyik régiót kell futni ahhoz, hogy tutira beadja a maradékot. -
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24901 üzenetére
Ezt mondom én is.
-
KubanitoS
veterán
Arra tud valaki valami megoldást, hogy be vagyok ragadva awakener level 6-ra? Az elderkillerek szököévente jönnek elő és akkor sem akarják a maradék kettő watchstonet kidobni... Van ennek valami fortélya, vagy rng?
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24898 üzenetére
Van azért ott bőven, én most 90 találtatot kaptam -8-ra.
Lecseréltem a Bellyt egy craftolt Astral plate-re. Egy egyszerűbbet vettem 4 exáért. Van rajta -15 mana cost, 100+ hp és egy craftolt 8% life / mana mod. A -8-as gyűrű helyére ment egy life+% life + chaos res gyűrű és a módosításokkal ki lett maxolva a chaos resist is. Azért így elég baba a dolog, főleg, hogy 15 exa körül már lehet kapni a nagytestvér armort 120 hp+10-12% hp- val + valami faszántos shaper moddal pl crit chance with skills, xy phys dmg taken
as chaos stb... -
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #24887 üzenetére
Mondhat nekem bárki bármit Sirius Black marad és kész.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #24885 üzenetére
Nálam Sirius bácsi ellen azért érezhetően jobb a +20 chaos res, mint a -60 volt.
A kígyós gyökér meg hamarabb fekszik, mint hogy társaságot tudjon hívni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24881 üzenetére
Az a gyűrű volt, amelyen nincs life, csak egyrészt implicitben chaos res + multimod mellett 2x dupla res chaosszal? Mert azt én is nézegettem, csak a life hiánya miatt kicsit sokalltam érte a 4 ex-et.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24876 üzenetére
Én kitartok a Starforge build mellett, most 97 felé közelítek. DPS-t nem szoktam nézni, szerintem akkora jelentősége nincs. Az összes mob olvad, a map bossok hamarabb halnak, minthogy valami csúnyát tudnának csinálni. Map közben sand módban vannak az aurák, ez ad egy kis biztonságot a blinddal, a sebzéskülönbséget nem lehet észrevenni.
Amivel viszont nagyon tudok szívni, az pedig nem más mint a tüskéshátú szörnyek, akik talán felrobbannak halál esetén, vagy nem tudom. Szétrepítik a tüskéjüket, én pedig abban a tized másodpercben fekszem. Ezektől a szaroktól jobban félek, mint a metamorhoktól. Ha találkozom velük, lépek is a pályáról...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #24867 üzenetére
Pontosan ebből. Youtube fizet nekik a nézettség után...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #24842 üzenetére
Az "alap" cuccok amikből egy több és több van simán csökkennek. Ilyenek pl a 6L armorok. A ritka kraftok viszont marha drágák is lehetnek. Amúgy éjjelente jellemzően olcsóbbak az árak valamelyest.
Megvettem a Watcherem crit multival precision mellett. Jellemzően 10 exa körül volt az alja, most ez inkább 9, én meg még ezt is lecigánykodtam 8 exa + 50 chaos-ra....
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24837 üzenetére
Nincs full kirakva, a +10%-os oldallal van "összekötve" a szkill. A másik oldalt használvan kellene +1 egy pötyi, amire most nincs lehetőségem.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24833 üzenetére
Most jelenleg 110% az Impale chance, ha kiveszem a dread bannert, akkor 90.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24829 üzenetére
Köszönhetően az Enlighten supportnak, lenne lehetőségem beépíteni egy Herald of Purity gemet a karinak. Ehhez azonban fel kell áldoznom vagy a Blood and Sandet, vagy a Dread bannert. Erről esetleg lenne véleményed, esetleg javaslatod?
-
KubanitoS
veterán
Közben rájöttem, hogy az Impale ára a legutóbbi csekkolás óta megduplázódott, így valszeg marad a precisionos változat.
-
KubanitoS
veterán
Crit alapú cyclone slayernek melyik wather lenne a jobb választás: 45-50% crit multi precision mellé, vagy Impales you inflict last 2 additional Hits while using Pride ?
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24775 üzenetére
Nem a Slayert, hanem a Rangert/Deadeyet. A slayer eléggé jóféle. Ott csak akkor fordult elő csúnyaság, ha ész nélkül raktam össze a T16-os metamorfokat.
-
KubanitoS
veterán
Nekem a legdurvább cuccom az awakened melee phys dmg ami esett eddig. Egy metamorph meg dobott 2 exát egyszer.
Más: ezt a karit próbálta valaki? Animate Guardian Pathfinder
Átalakítom a Deadeye-om erre, meguntam, hogy randomban jön egy-egy instakill T10-11 körül is.Összességében ha csak azt vesszük alapul, hogy ez bow liga lenne eléggé bukta az egész. A ballisták nem sok vizet zavarnak és ranger sem igazán van.
-
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #24743 üzenetére
Nekem sem mindig esik watchstone, eléggé random a dolog. Az atlasszal én sem vagyok teljesen kibékülve, de az irány jó. Fogják ezt még javítani, fejlesztgetni szerintem.
freddirty: Azért erre ne alapozzon senki, hogy háromból egy gem legalább 21/20 lesz. Marha nagy mákod volt... Ha ez mindenkinek bejönne, nem 4-5 exa lenne egy olyan gem ára.
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24708 üzenetére
Még nem öltem meg a synd leadert, onnan elvileg kapok majd egyet. Na de azért pusztán érdeklődésként: mennyiért húzhatom be?
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24706 üzenetére
Pont most cseréltem ki egy rare gyűrűre + praxisra. Mint kiderült nekem is volt a tatyóban egy two stone ring 70 feletti hpval, manával, kiló resisttel plusz 34% chaos resisttel is.
-8-as Praxisból meg 10 chaos volt egy 15% increase Pride aura effectes. lol
Azért el kell ismernem valóban kényelmesebb így, hogy nem kell fél szemmel a manát lesni.
Kövi item egy life corruptedes soul tether lesz sztem, csak az még odébb van. Nem úszkálok a zsében jelenleg.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24704 üzenetére
Köszi az infókat, a fegyót gyorsan át is alakítom. A gyűrűkkel "mindössze" annyi a bajom, hogy egy-egy komolyabb -manás élettel és extra resistekkel 4 exa fölött van, erre most nincs keret. A Theifs amúgy teljesen jó kompromisszum egyelőre, jön a leech rendesen és emellett ad 34 allresistet + 50% curse reductot is. Nem tudom, hogy egy sima two stone + praxis előrelépés lenne-e. Rá fogok nézni.
A Point Blank melletti gem slotba került egy Glorious Vanity jewel, ez a Point Blankból csinált egy Corrupted Soul nevű cuccot. Ez ad 20% hp mennyiságé energy shieldet, ami nálam most 1.2K.
Az Executioner az extra sebzés mellett a nagyobb Area of effect miatt van. Próbáltam nélküle, érezhetően kisebb volt a cyclone búgócsigája. De amúgy most pont a Swift Skewering felé haladok, 97-re elvileg meglesz és ezzel lesz teljes a karakter. De ha selejtezem a Watchert, akkor lehet hamarabb is.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24699 üzenetére
Viszont ha raksz be mellé maim support gemet, akkor az inkrészeli a maimet.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24696 üzenetére
Blood stanceben van használva mind a flesh and stone + a blood and sand is. A kari Starforge "alapú" crit phys build.
-
KubanitoS
veterán
Nekem is van egy cyclon karakterem és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Flesh and Stone + Maim support van belőve. Kérdésem, hogy nem lenne célszerűbb egy Herald of Purity-re cserélni azt? Most kipróbáltam, sebzésben nem vettem észre különbséget, 20-as szinten a gem ad 20-40 phys dmg-t is kb és ott vannak a summoned sentinelek is, akik ergó golyófogóként működnek pl egy-egy bossfight során.
-
KubanitoS
veterán
Nekem meg kétszer fordult már elő, hogy lenyomtam a conqurert és az nem dobott watchstonet. Ilyenkor mi van?
-
KubanitoS
veterán
Ha Zana már adná be a Citadelt, akkor az egy idő után eltűnik? Szeretném megejteni a szintlépésem mielőtt baleset történne.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Har_melin #24647 üzenetére
Biztosan igazad van. Azt se lehet látni, hova kell menni, , fekete izé közelébe is elég menni, hogy nagyon durván elinduljon az életed lefelé. Na meg egy rossz mozdulat és beszorulsz valamelyik sarokba. Ja és ekkor még el sem jutottál a bossig. Továbbra is tartom a véleményem, ezzel így eléggé túllőttek a célon.
-
KubanitoS
veterán
Ez a régió keresés nagyon jól jött, köszönöm a tippet.
Másodjára is megölt ez a sirius gyerek. Ez a legigazságtalanabb, legmocskosabb bossfight amit eddig láttam. Kétszer sikerült eljutnom hozzá, először levertem vagy negyed életét, akkor felrepült a szék a magasba és meghaltam. Utána vagy meghaltam négyszer úgy, hogy nem is kerültem a közelébe, a fekete karikák meg megöltek. A végén, mikor ellőttem az összes hp potimat a fekete karikák miatt odajutottam mellé 700 hp-val. Mondanom se kell mi történt. Katasztrófa az egész.
-
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #24642 üzenetére
Az a baj, hogy így eléggé kiszámíthatatlan az egész. Ugye nem minden esetben vannak meg a megfelelő mapok sem. A map tab is lehet bugos, nem tudok map névre keresni, nem mutatja melyik tierben van. Illetve az is problémás, hogy csak úgy lehet megnézni melyik map melyik régióhoz tartozik, ha egyenkén kiveszem őket a map tabból, majd az inventoryban nézegetem melyik hova tartozik. Ez sem túl ideális megoldás.
-
KubanitoS
veterán
Azt én sem értem, hogy milyen logika alapján jönnek a bossok. Eljutottam siriuszig, ott buktam, most meg nem akarnak megjelenni az elderkillerek. Elvileg minden jól van belőve, egyedül annyi lehet a hiba, hogy olyan mapokat játszok, amelyeken már telejsítve vannak a bónuszok.
Van egy pályarész, ahol már egyszer előjött a boss, most ugye üldözni kellene. Letoltam még vagy 4-5 pályát ugyanabban a régióban és nem jött többet.
Érdekes ez az egész kicsit.
-
KubanitoS
veterán
Ez a sziriusz jó gyerek. Leverem az életét 50%-ra, utána történik valami, én meghalok és ezután a közelébe se sikerült kerülnöm, mert örökké meghaltam már attól is, ha csak a közelükbe mentem azoknak a fekete izéknek...
-
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #24577 üzenetére
Nekem is egy gagyit adott, de azért jól esett.
-
KubanitoS
veterán
Hogy álltok metamorph testrészekkel? Nekem szem most sem akar esni...
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24399 üzenetére
Fogalmam sincs.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24376 üzenetére
Én azt tapasztalom, ha elég passzív pötyi kerül az attack speedre, akkor olyan gyorsan lövöldözöl, hogy a bossok/metamorph-ok gyakorlatilag 0-24-ben meg vannak fagyva és le se tudnak sebezni. Én bemákoltam a cipőmre a +16% as-t when you killed an enemy recently buffot is, szal eléggé darálós a kari.
Ha behúzod a kistestvér Death's bowot, az ad +1 projectilet alapból, az ascendancy ugye ad még egyet, ezért a Greater multiple projectilest le lehet cserélni a Lesser változatra (ha egyáltalán használod e gemeket). Ez is elég nagy bónusz sebzést tud adni.
Ja és a Barrage ele attack dmg/ele focus/added cold-dal 4 linken is nagyon hasznos bossok ellen.
-
KubanitoS
veterán
Érdekes amúgy ez az unique szerv gyűjtés, majd felhasználás a laboratóriumban. Itt is elég nagy az RNG. Láttam videóban, amikor valaki a legelsőt letolta és nem kapott szinte semmit.
Én most letoltam szintén az elsőt és esett egy 21/23 sharpened ballista és egy random 6L unique bow....
Amúgy az ice shot deadeye is alakulgat, úgy tapasztalom, hogy nagyon igényli a minimálisan normális cuccokat. Nem szabad földről felvett random akármikkel szaladgálni.
Egy tipp: a bis item a Death's Opus bow, ebből egy random 220 chaos körül van. Érdemes behúzni az "elődjét" a Death's Harp bowot (amelyet upgrédelve opus lesz). Ez kemégy 1-2 alch és érezhetően megdobja a sebzést.
-
KubanitoS
veterán
válasz
rumkola #24331 üzenetére
Pedig azt kell csinálni, amit mondtam. Én is Steamről álltam át sima változatra. Meg is kerestem neked.
"Hi there,
Thanks for contacting us regarding this.
If you would like to associate an email address with your account, you can do this through the Path of Exile site.
Please log into our website on your Steam account, using "Sign in through STEAM" here: https://www.pathofexile.com/login
Next, you can add an email address through Manage account -> Change Email: https://www.pathofexile.com/my-account/change-email
Once you've done this, you should be able to log into the stand-alone client using your email address and password. If you have any difficulty setting up your email address, please let us know which address you tried to use, and we'll be happy to assist further.
Kind regards,
Ben -
KubanitoS
veterán
válasz
rumkola #24326 üzenetére
Pathofexile.com-ra elmész, ott belépsz a fiókodba, majd a beállításokban megadsz egy jelszót. Ezután az e-maileddel és a megadott jelszóval tudsz majd belépni a sima telepítőn keresztül a játékba.
TrollBalint: Nálam olyan másfél óra egy 10 megás hotfix is Steamen. SSD-n...
-
KubanitoS
veterán
Valakinek van valami tippje, hogy a Steelskin + CWDT miért nem akar működni rangeren? Nem a gemek szintjével van a probléma. Egyszerűen nem értem a dolgot. A gemek alacsony szintűek.
A kariról annyit, hogy vettem egy atziri cipőt, esett resistes ring és érezhetően jobb lett a karakter. Nos igen, nem ártana gear sem egy működőképes koncepcióhoz.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #24300 üzenetére
Nem gondoltam, hogy valaha ilyen mondatot olvashatok egy arpg fórumban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24295 üzenetére
Megnéztem én is, nehogy ez alapján menjen az infó. Úgy tűnik, hogy valóban csökken a sebzésed marha messzire lévő szörnyek ellen.
-
KubanitoS
veterán
Kicsit más téma. Elővettem a spectre nekrómat. Szerencsére ez nem igazán lett nerfelve a movement speeden kívül, a spectre gemem alapból 25-ös volt, szal megmaradt az 5 db spectre.
Jelen pillanatban van a két gyűrűmön és az amulettemen is minion movement speed +22%. Viszont a tulajdonságokban mind a zombiknál, mind a spectréknél azt látom, hogy 27% a movement speed modifier.
Ha eltolom a Flesh Offeringet, ami +31%-ot ad, akkor 50% movement speed modifier lesz. Ha ekkor leveszem az egyik gyűrűm a +22% movement speeddel, akkor is szintén megmarad az 50% cap.
Ezek szerint akkor a maximális MS cap +50% lenne és én pedig kicserélhetem a két gyűrűn+amut a MS-t anélkül, hogy valóban csökkenne a minionok sebessége?
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24283 üzenetére
Én úgy értelmezem a Point blank-et, hogy a jelenlegi sebzésedre ad +30%-ot, ami a közvetlenül előtted lévő szörnyekre hat teljesen, majd a távolsággal csökken ez az érték aztán gondolom lemegy nullára, de a te alapsebzésed semmiképpen nem csökkenhet.
-
KubanitoS
veterán
válasz
tibee77 #24279 üzenetére
Te erősen az endgémről beszélsz ám. Még tabulával tolom level 70-en. Ettől függetlenül a játék meglepően nehéznek tűnik így is és nem tudom ez csak azért lehet-e, mert ez az első rangerem, vagy pedig ennyit erősítettek az átlag szörnyek sebzésén is.
Phase acro amúgy ki van rakva.
-
KubanitoS
veterán
Nem tudom mi lesz a sorsa a rangeremnek. Jelenleg ott tartok, hogy nem tudom megölni merciless izarot... Akár mit csinálok insta kill a második próba alatt.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #24245 üzenetére
Én akkor inkább nem is erőltetem a korrupciós oltárt.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24237 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem igazán van game changer dolog bennük. Egy kis sebzés ide, egy kis sebzés oda, esetleg +evasion és ennyi. Egy nekrónak ott van a laza +2 minion gems cucc, valamelyik más karinál állandó fortify, totemesnél +1 totem stb stb Ezekhez képest a ranger kb a sok hűhó semmiért. Bár ez csak lehet nekem furcsa, mert még sosem toltam rangerrel.
Incursionról nem tudok nyilatkozni, mert még csak a szintezésnél tartok. Nem sietem el a dolgokat. A szintemnek megfelelő templomokat ki tudtam eddig takarítani. Bár olyan is volt, hogy az egyik Architecht insta killezett.
Vagy én vagyok béna, vagy a játék lett jelentősen nehezebb. De inkább utóbbi, mert mások is panaszkodtak a global chaten is.
Ja és van már Voidfletcher is laza 25 exáért felrakva.
Meg a 30c-s Death Opus nyíl is jelenleg 170c, tegnap még 110 volt. Remélhetőleg 2-3 exa körül megáll, természetesen nem a 6L változat...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #24234 üzenetére
Nálam olyan van, hogy megy a játék rendesen, aztán egyszercsak 600-as ping. Ilyenkor vagy helyreáll, vagy kidob a menübe. Majd javítják.
szerk: a Ranger acendancy-k csak szerintem irtó gyengék?
-
KubanitoS
veterán
Amúgy arról volt már szó, hogy szerintem a játék néhol megkapta a grafikai tuningot is? Act 1 város egyértelműen sokkal jobban néz ki, ugyanúgy mint az Exilecon videókban. Incursion templomok szintén sokkal szebbek. A fényhatásokon javítottak sokat. Ja és azt is tapasztaltam, hogy a kilőtt íjak visszapattannak a falakról, ez is egy Exilecon fícsör volt.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24203 üzenetére
Az árak sajnos nem azt tükrözik, hogy alig lenne ranger, de amúgy tényleg így van valamiért.
Én a biztonság kedvéért standardon gyorsan behúztam egy voidfletchert 70c-ért, nehogy aztán baj legyen a végén.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24197 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Ice shot ranger szintén és eddig annyiszor feküdtem, mint más 90+ karikkal összesen. Érdekes lehet ezzel egy HC végigjátszás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5600 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron