- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Srácok nem akartok szobára menni?
-
Ellia
addikt
PC-én kezdtem kontrollerel (xbox), jó irányítani vele, maga a játékmenet kényelmes, nem éreztem hátrányát, de mindenféle "management" sokkalta körülményesebb.
-
Ellia
addikt
Srácok ez érhet valamit? Trade-en még hasonlót se találtam. -
Ellia
addikt
Azért még mindig találkozni olyan rare mobokkal akik gyakorlatilag megölhetetlennek.
Végig értem a storyn végre, 3 labbal lvl 73 lett a vége, holnaptól végre már a mapokon esek-kelek

-
Ellia
addikt
Act 6 Felsshrineban 3 Chaos egymás után 2 percen belül. Csak pislogtam.
Meg a hajós játékból is jött 1-2-5 Chaosos item, csak senki nem veszi, mert még senkinek nem telik rá...
-
Ellia
addikt
PoE 2-ig nem akartam visszatérni, de ezt a ligát megnézem (csak ne kéne végigmenni a történeten megint...).
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
LE csak drágább lesz, ha megjelenik és a Poe is úgy ingyenes, hogyha belejössz és tényleg tolni akarod, akkor költeni fogsz rá - először csak currency tab, aztán ilyen olyan QoL dolgokra. Lehet ezek nélkül is élni, de kényelmetlen lesz.
-
Ellia
addikt
Last Epoch-ra nézz rá, ha szereted az arpg-t. Még EA, de nagyon szépen alakul és all össze (a diablonal bonyolultabb da a Poe-hoz képest sokkal egyszerűbb).
-
Ellia
addikt
Harc előtt/közben dobj le egy portalt nyugodtan.
-
Ellia
addikt
Ha megtudna akkor a HC-nak annyi

-
Ellia
addikt
Tudom, volt RF-es karakterem, de akkor is fájó, hogy nincs lehetőség skipre...

-
Ellia
addikt
Hát nem tudom, valahogy van egy MOBA érzete az egésznek, azokat meg nem szeretem, na meg, ha belegondolok, hogy a storyn újra végig kellene menni, már a hátamon áll a szőr.
Szerintem nekem ez kimarad.
-
Ellia
addikt
Értelme nincs, de amit a reddit csinál az is egy nettó ki...
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Én se vagyok túl boldog ezzel a ligával, alapötlet egész jó lenne, megvalósítás kicsit szegényes. Valahogy nem jön át már az egész + nálam totál megöli az élvezetet, hogy n+1 alkalomra végig kell futni a történeten. Ez nem jó...
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
30k előttem, na majd inkább holnap reggel...

-
Ellia
addikt
De az, viszont volt/van rá passzív amivel kikerülhető, meg Phox 3.21-es patches videója alapján akár még korábban el lehet kezdeni használni.
https://www.pohx.net/ itt megtalálsz mindent, ennyire részletes build leírást/wikit (!) még semelyik másik buildnél se láttam.
Ja és holnap indul az új liga, azt megvárnám.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
LVL 92 kapujában csuklok -kelek, aztán ránéztem a chaos resistemre...
4. -
Ellia
addikt
Eljutottam lvl90-ig, eddig egy divine-t, se egy 6 linket nem láttam (utóbbit vettem).
A heist még mindig az egyik legjövedelmezőbb dolog és a betrayal is még mindig szórakoztató, a sanctum meg elég nah, RF-el...

-
Ellia
addikt
Ha nem felejtem megnézem valamikor

-
Ellia
addikt
Nálatok is rengeteg lagspike van? Kábelen vagyok és nagyon sok van mappozás közben...
-
Ellia
addikt
Az érzés mikor Merciless Lab 3. Izaro harcánál DC-t kapsz...
Ma kifejezetten sok volt. -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Nekem segített.
Szerintem nem tudsz. -
Ellia
addikt
Nekem Dominyuszi ugyanez. Tippre itt volt az achivment szerver hiba.
Nyomj neki egy /recheck_achievements-et.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Relic-el. Én olyat kaptam, hogy minden szoba végén visszakapok 30 valamennyit. Másik meg a funtain ami visszatölt.
Egyelőre a bosst nem tudtam leölni csak. -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
+ apróságok szerintem: nagyon megakasztja a játékot a bemegyek, megcsinálok egy szobát kijövök, majd a következő mapon újra. A heistes rendszer szerintem jobb volt, hogy gyűjtögetek dolgokat és egyszerre letolok sokat, majd amikor kedvem van, vagy, mint a delve.
Amúgy tökre szeretem ezeket a rougelike dolgokat, de, ha ez így marad szerintem kevesebben fognak maradni, az előző ligában...
-
Ellia
addikt
Tegnap elvittem act 2-ig, próbáltam a liga mechanikat, de nem tudom. Elsőre úgy tűnik, hogy kevés build lesz benne igazan életképes és azokbol is csak a gyorsan nagy sebzessel machinalok.
A probléma az, hogyha megutnek akkor csökken a "resolve" csikod. Facetankos, lassabb buildel (pl. RF) esélyed sincs...
-
Ellia
addikt
Állj be a sorba, amíg lemegy Argentína

-
Ellia
addikt
Nem igazán, ott áll egy csomó a ládámban.
-
Ellia
addikt
Én viszonylag jól állok RF templarra, szépen olvad a képernyő és még messze nem optimalizáltak a cuccaim - viszont baromi tankos lett eddig (lab sétagalop pedig rühellem).
Currency is nagyjából jól jön (divinet mondjuk még nem láttam), mapokból sincs hiány (mapokat, ritulat, jun-t és essencest rakok atlaszon). Bossok lassúak értelem szerűen, de legalább már nagyon-nagyon ritka a 1 hit. Eddig egyszer találkoztam egy bossal amit nem bírtam megölni olyan HP regenje volt (tippre Maven buffolta), otthagytam.
Kalandra elég nah, csak gyűlnek a mapok a ládában.
-
Ellia
addikt
Pontosan, én még megdobnám azzal, hogy pár mód nem lehetne pár másik móddal párban. Néha nagyon undorító ami ki tud jönni, azt csak pislogsz, mint hal a szatyorban mikor összecsuk 1 pillanat alatt.
-
Ellia
addikt
LVL 71-es Kalandra map-ban a reflection, miért LVL 18-as ékszert ad vissza? Nonszensz.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Sajnos az enyémeket nem (lvl 71-ig találtam 3 db unique-ot).
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Én első kőrben nézném a vendornál az 5 linket. 6L corrupt armorok mennek 10C-től, lehet találsz olyat mai átmenetileg bele illik a buildedbe. Ha másnem 4L aztán majd cseréled.
Az amut meg cseréld le, trade-en 1 alchemyért találsz sokkalta jobbat. Keress intes/life/resistest.2h fegyvernek az előnye, hogy az is 6L lehet, mint az armor -viszont innentől passzolom, build függő mivel fog működni.
-
Ellia
addikt
Követsz valamilyen buildet?
Ami miatt sokat halsz, hogy lényegében nincs resisted. Kitava után -60-al indulsz, azt kellene feltornászni 75-ig első körben (chaos ráér picit később, de nem baj, ha van valamin).
Amuletted lvl 8-as (!), cuccaid van egy csomó nyitott pre és suffix, erre craftolj valamit ami kell (life/res). Flaskokra is mehet a transmute nyugodtan. Gyakorlatilag majdnem minden amit találsz ezeknél jobb lesz - nyugodtan cseréld le ezeket.
Valahogy a skilljeid se állnak össze, rengeteg üres helyed van - armor pl. ahova be lehetne tenni valamit - pl. ott kéne valami 6 linket építeni a tectonicra, ha azzal játszol.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Eddig tetszik, elég jó rare-ek is esnek szintezéshez elég, jól haladok. Ja és a slussz poén, hogy néhány mapot megtükröztek

-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Lehet előre fogják hozni a konzolos indítást így + gondolom a céljuk több ember bevonzása lenne konzolon.
-
Ellia
addikt
Álltalában redditen nem engedik az ilyen postokat ki, ha nincs benne a hogy készült, de most nem találom benne.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Lab-al csináltak valamit? 81-es vagyok, de még nem találkoztam velük mapokon - és azért már jó lenne letolni az utolsót is...
-
Ellia
addikt
Azért lenne pár szőrnyike módosító amit nem engednék egyszerre...
-
Ellia
addikt
Az atlas nekem nagyon új (tényleg kihagytam pár ligát
), mire érdemes rakni? Vagy arra amit preferálok? -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Csinálgatom a tendrils buildet - tegnap belefutottam egy szűk map-ba, deliriummal és egy abyssal - mondom, ha már lúd legyen kövér eltoltam a két sentinelem is. Szóval eddig a monszák futottak előlem, de ott akkor már én előlük
Csak óvatosan...Amúgy act 6 közepén hagytam abba, eddig olyan 15C jött össze, kb. fele-fele trade és drop, egyelőre elég jól haladok, aztán majd meglátjuk

-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Sose hittem volna, hogy egy Quill Rain Short Bow elmegy 1 chaosért. Gazdag vagyok!!!
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Több liga kihagyása után ma szerintem újra neki ugrok a játéknak. Lehet tudni, hogy mikor indul a liga? Emlékeim szerint 18 vagy 21 h szokott lenni.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Január 5. akciós steam-en, ennél csak drágább lesz, ne várj vele

Jó játék lesz (most is bele lehet pakolni több 10 órát már úgy, hogy még mindig csak EA), sőt, ami az egyik legpozitívabb, hogy figyelnek a közösség javaslataira.
-
Ellia
addikt
Last Epoch szépen alakul (csak ne egy ~8 éve piacon lévő kiforrott másik arpg-hez hasonlítsd
). -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Dettó itt akadtam meg. Ele Hit Raidert csináltam, kicsit glass cannon, bőven lenne mit fejleszteni még, de már nincs kedvem...
-
Ellia
addikt
"Mi az kard, de nem szék"
Tuti valami bent maradt bugos item. Trialmaster dobta, miután összepakolt

-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Néha rácodálkozok, hogy megbújik a ládámban egy 1,5 exa-s jewel...

Amúgy a mai nap f*sta a játék a lootot. Összértékben kb. 5-6 exa a nagyja.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Uhh Delirium + Ultimate = bitang lag...
-
Ellia
addikt
Szerintem sincs probléma (és ezt úgy mondom, hogy elég glass cannon vagyok) - viszont a skálázódás néha elég érdekes tud lenni. Kimondottan utálom amikor valami 1 csapással megöl. Ez abszolút rontja a játékélményt szerintem.
Amikor olyan helyre generálja a játék az ultit, hogy kevés hely van mozogni, azt helyből ki is hagyom (ezt ritualban se szerettem).
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Tegnap este kiesett egy Aseneat's Chant, már mosolyra kanyarodott a szám mikor eszembe jutott, hogy a használatához kell egy 2 exa+ jóslat teljesítése...
Mondjuk az Chaosból már majdnem összejött. -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Ha megy az angol akkor nézd meg ezt, elég jól körbejárja:
[PoE 3.14] Leapfrog Atlas Progression Guide. Get Your Watchstones Faster!
-
Ellia
addikt
Tudom, de mindig megfeledkezek róla
Kipörgettem

-
Ellia
addikt
Kinek mi az első három dolog amibe belehal legtöbbször?
Nekem a:
-corrupted blood,
-corrupted blood
és a corrupted blood...
Tudom van rá flask meg jewel is, de még csóró vagyok.
-
Ellia
addikt
Ezt a leírást találtam google-ben, szerintem a kérdéseidre választ ad.
A pantheon meg a bandit fontos, a többi küldi után kapott tárgyi jutalom kb. lényegtelen, mert meg tudod venni (skill gem) és vagy/találsz jobbat nagyon hamar (fegyver/páncél).
De ökölcsapásként: válaszd azt ami illik a build-be.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Feltűnően darabos volt a kari mozgása, de az istenért nem jöttem rá, hogy miért. Aztán koppant. Bal egérgombra visszaállítódott a sima attack amikor átraktam másik slotba a steelskin-t... (az van berakva mozgáshoz). Ez volt az a pillanat mikor abba kellett hagynom. a játékot mára...

-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Tegnap A9 Highgate-en hagytam abba, lvl 69-en... Mai cél végre eljutni a mapokig (korábban ez azért gyorsabban ment...). Mondjuk nem is ülök egész nap a gép előtt

Elemental hit raidert csináltam, egyelőre nem rossz, de a két "kulcs" cucc hozzá ami igazán megnyomja a dps-t az ugye 7-8+ exa jelenleg.
-
Ellia
addikt
Amúgy nem tudom ki, hogy van vele, ezzel az ultimátum mechanikával ugyan az a problémám mint a ritual-al volt. Ha kis helyen generálja le a játék, akkor kb. esélytelen megcsinálni egy fürgébb, kevésbé tankos karakterrel.
Ha van tér, akkor nincs gond (kivétel amikor a kőnél kell állni, azt skippelem), lehet körbe körbe dash-t tolni és szépen kite-olni minden mobot.
-
Ellia
addikt
Szerintem abszolút RNG. Tegnap az egyik survival ultimátumban csak szórta vackokat de a végén beadott egy 1 exa értékű cuccot pl.
Nekem item nem nagyon esett onnan használható, inkább currency - főleg káosz, de mostanában sok a link és a binding orb.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Olyan 15-20 C lehet most az értéke.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Scion-ra mit érdemes építeni? Ez az egy karakterem még nem volt soha, valamiért mindig kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)