Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-03 10:27:14

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7) Lézerparaszt


Lézerparaszt
(őstag)

Sziasztok, remélem olvassa valaki. Bent vagyok a bétában és van egy 60-as summon/frost/energie shield witch-em. 1 HP / 3917 ES van. Van egy olyan problémám, hogy Merciless fokozaton mennék Maelströmbe, de valamiért mindig instant meghalok úgy, hogy a közelemben nincs senki. A 8 zombim és a 16 csontvázam harcol elöl, én meg csak úgy egyedül állok naggyon hátul. És bumm, egyszer csak meghalok instant, de az energie shield nem csökken. Próbáltam alacsonyabb szintű helyeken is, 55+-os helyen rendre előjön ez holott lvl 60-ig csak egyszer haltam meg, akkor is csak úgy hogy wc-ről visszatérve láttam hogy halott vagyok. Nem tudja valaki mi lehet a hiba ? Van olyan visszasebző skill ami a zombikon keresztül elér hozzám ? Vagy csak sima bug, és kb temethetem el a karit ?
Relog sem oldotta meg a probémát, bár szerver restart még nem volt, azzal hátha elmúlik... már ha tényleg bug.

Ityam: Azért elég durvák a zombik, mindent szólóztam, Maelströmön a főbosst is, 60-ig nem is haltam gyakorlatilag. Ha kevered egy kis frosttal meg a passzív skilleken rágyúrsz a minionokra akkor elég brutálisak. A bossokhoz hozzá sem kell érned, odamennek a zombik, dobsz egy sebzésnövelő átkot a bossra, és a zombik segítség nélkül leütik. Ha meg a boss megöli, a zombi ferobban és a max hp-nak megfelelő sebzést küld a környékre, ami nekem 1724 most.

[ Szerkesztve ]

A játék az nem játék ! Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot! Battletag:Hypperkarma#2958, https://www.youtube.com/channel/UCggTq8UFzxjhk3S51XAEcdA

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.