Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tikakukac #98226 üzenetére

Rendben, legyen így. Ettől függetlenül ha megnézed a 2 képet, te magad is láthatod, hogy teljesen eltérő a 2 ülés. A B Vectra ülésénél comb résznél is oldalt fölfele "kiáll", illetve a háti résznél is kétoldalt. Ennél "bele" ültem az ülésbe, és két oldalról előrébb/följebb volt az ülés két széle, mint ahol a hátam/combom volt. Ez már tartott nekem annyit, amennyit kellett. Ez az érzés viszont a G Astra ülésénél teljesen 0 volt, semmit nem tartott az ülés, szó szerint a kormányba kellett kapaszkodnom, mert csúsztam le az ülésről. Ennél "rá" ültem az ülésre, és nem "bele" ültem. Szinte teljesen vízszintes volt az ülőlap is, és a hátlap is. Ezen kívül a B Vectra ülésében a hátam is tudott egy kicsit beljebb süllyedni, míg a G Astra ülése túl kemény volt, nem volt semmi mozgástere a hátamnak az ülésben. Az egyik inkább tűnt fotelszerű ülésnek, a másik csak egy olcsó irodai szék hatását keltette annak minden keménységével és kényelmetlenségével együtt.
    G Astra ülésében csak pár ezer km-t vezettem, B Vectráéban közel 200ezer km-t. Számomra ég és föld a kettő már 100 km megtétele után is, hosszabb utak során pedig szó szerint kínzás lenne nekem a G Astra ülésében ülni, míg a B Vectráéből ki se akartam szállni 1000 km megtétele után sem, annyira jól el tudtam benne helyezkedni (177 cm/84 kg).
    Lehetséges, hogy G Astrában csak a legalapabb üléshez volt szerencsém, és B Vectrában meg egy jobb változathoz, ezt nem tudom, de én a fentieket tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák