Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Én feltettem az Andorid 15 alapú EvolutionX et a hétvégén. Nem nagy macera, csak recoveryben egy zip el többet telepítesz, meg két particiót formázol. Kb 10ms
Imádom ezt a telefont még mindig.. Leginkább Winlatort futtatok rajta és azon pedig pc gameket. Az összes Need for speed fent van kezdve a 2 töl az Undergroundokon át Carbon, Shift.. Maffia2 Tony Hawk-s ok. Diablo.. Eszméletlen hogy full grafikán megy a legtöbb. Ha valakit érdekel feltöltöttem pár képet. Ez mind ezzen a telefonon fut. Mint valami kézi konzol.. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
Itt már megvan a 6 év.
Nálam a kijelző még mindig tökéletes. Kezdetektől Nilkin üveg van rajta, jelenleg a 2.
Szelfi kamerát a 6 év alatt kb 15x használtam.
4 és fél évig Ringke X tokot használtam hozzá, de a szilicon szél a hátsó átlátszó acril laptól elkezdett elválni, ezért másfél éve Fat Bear tok van rajta. Egyik se koptatta le a telefon széléről a festéket.
Android 13 alapú Evolution X ROM van rajta, a 14-est már nem raktam fel, azzal sok macera lett volna, mivel azzal már megváltozott az android fájlrendszere.
USB csati még eléggé rendben van, a 6 év alatt 3x kellett csak tisztítanom.
Viszont én is úgy vagyok vele, hogy itt az idő lecserélni ezért ma leadtam a rendelést egy Nubia Z80 Ultrára. A fekete 12/256-osra. Nekem ez bőven elég lesz a köv 6 évre. -
jel1
aktív tag
B#sszameg, de imádom ezt a telót!!!
~6 évet nyúztam, most váltok:
rendelés dátuma: 2019-11-15
lehet tiszteletből még használom azt az egy hetet, hogy meglegyen a 6 év!!
- szerencsére anno jó sok brotect airglass fóliát vettem rá, így amíg akartam karcmentes volt, krrrvajó volt vele, ez egy nagyon vékony fólia volt, kb csak ezzel volt értelmes az ujjlenyomat olvasó. utolsó 1 évében már nem használtam, csak mert már nem számított, kényelmesebb nélküle.
- Nillkin tokjaim voltak, de legutóbb már nem tudtam venni, és vállalhatatlanul besárgult, szóval egy gagyit tudtam csak venni
- volt egy időszakom, amikor különféle ROM-okat próbálgattam, de végül maradtam mindig a gyárin, mert ez tudta a legjobban kezelni a kamerás dolgokat, google cuccokat, de hát emberemlékezet óta nem látott frissítést.
- popup kamerával sosem volt baj, víz/por kapcsán semHibái voltak:
- a minőségi tok ellenére szanaszét karcolódott a váz oldala... ez talán fém, és az apró porszemcsék ledörzsölték a festéket, karcos lett.
- akksi 4,5 évet bírt, utána aliexpressesre cseréltem. most 1,5 éve megy... mint az új!! egyik legjobb vételem volt
- a kijelzőn szanaszét beégések vannak. engem annyira nem zavart, vagy inkább talán nem érdekelt.
- usb csati már nem az igazi, de párhavonta tisztítgatásokkal azért okés a töltés... adatkapcsolat már könnyen megszakad kis mozgásra is (de ez szerencsére nem sűrűn kell)
- így ennyi idősen már ez a korabeli csúcs SoC-os modell is eléggé lassulkodik-nekem, de én krrrvasok appot használok. És a kamera sem felel már meg annyira... ez végül a váltás oka.más semmi. A kameralyuk-mentes kijelzőt imádom, és sajnos... nem az, hogy lehetetlen, de a legtöbb embernek nem éri meg olyan modellt választania, amin nincs kameralyuk (van pár teló, amiben a kijelző alatt van a szelfikamera = a kamera előtt vannak "átlátszó" pixelek)
ezt még vissza fogom sírni... most S24U lett. Soha nem lesz a szerelmem...
Aki még használja, az tegye, mert ilyen jó telót nem igazán lehet újra kifogni!!
-
-
epicdev
kezdő
Köszönöm,
csak három dolog furcsa:
1. kikapcsolva sokkal gyorsabban merül az akku, mint bekapcsolva (7-8 óra?)
2. bekapcsolva a másik két takarékos üzemmódot hiába választom, akkor is az alapbeállítás (36-40óra) szerint jelzett idő a maximális lemerülésig.
3. Ha az akku 5% alá merül, töltőre csatlakoztatva várni kell talán egy percet is, amikor hallani a susogó hangot, hogy elkezdte tölteni a akkut, és később hiába jelez akár 40%-os töltöttséget, nem kapcsol be, állandóan reboot-ol és gyári visszaállítást vagy wipe-ot akar.
Egyetlen megoldás a safe mód választása, azt három-négy próbálkozás után elfogadja, és utána kikapcsolás után már be lehet kapcsolni normál üzemmódban.Xiaomi szervízt többször próbáltam, nagy ívben elengedtak mindent a fülük mellett, egyetlen dolgot szajkóztak, hogy nincs hozzá akkujuk.
-
-
válasz
Penguin95
üzenetére
Ezt írtam a kollégának privátban is. Az én mi 9t pro-m már nyugdíjazva van, 67%-os akkut mutatott az accubattery tavaly, amikor le lett selejtezve, de feltöltve még így is több hetet kibír. Sőt, lehet hónapot is... 3-4 óra SOT meg még van benne így is. Egy napot el lehet vele lenni, keveset használva, ha muszáj.
-
Penguin95
senior tag
válasz
epicdev
üzenetére
Valami ott nagyon nem kerek. Kikapcsolva hetekig is kéne bírja, nekem kb. 1 hónap olyankor mire lemerül teljes töltésről. Normál használat mellett pedig 1-1,5 napot ki lehet belőle hozni gond nélkül. Ha meg szinte csak készenlétben van, akkor sima ügy a 2 nap is.
Nekem most egy szinte teljesen halott akku van benne, miután apámnak adtam az enyémből a 2 éves Nohonomat, az övét meg én használom. Ezzel 40% alatt bármikor ki tud kapcsolni a telefon, és ha ilyenkor töltés nélkül akarod visszakapcsolni, akkor a telefon lefagy a MI logónál, és akár 1-2 órát is képes így eltölteni. Rendszeres, hogy százalékot se tudok egyébként, mert csak egy kérdőjelet mutat helyette. De még ezek mellett is hozza kb. azt a szintet, amit te felvázoltál a sajátod kapcsán, szóval én arra az akkura erősen gyanakodnék.
-
-
epicdev
kezdő
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Azok az értékek az újkori állapotra vonatkoznak.
Amiket írtam, saját tapasztalat egy hetes teszt alapján, és úgy tűnik, új akku van benne.Amit nem értek, az ez a pár dolog:
Kikapcsolva 6-7óra után teljesen nullára merül az akku --
Miért merül le - ráadásul sokkal gyorsabban - kikapcsolva, mint bekapcsolva?Miért csak 4-5 órát bír
használva, amikor a fórumon korábban többen írták, hogy telefonálással és játékkal kibírt egy-másfél napot?Nálam másfél napot - 36 órát - csak úgy bírt ki, ha készenlétben volt, még a kijelző se volt bekapcsolva 3-4 alkalomnál többször, akkor is csak pár percre, hogy az akku fogyasztást lássam.
-
-
citkar
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Aliexpressrol most a Nubia z70 ultra (12/256-os), bő 160 ezer Ft kuponnal, meggondolando, ennyiért elnézem neki, hogy nem frissít sok foverziot.
-
epicdev
kezdő
Látom, feltámadt a fórum, kérnék pár gyors véleményt MI9T Pro akkuhasználatáról.
Kipróbálásra kaptam, azt írja, 97%-os az akku, 100%-os töltöttségnél alaphelyzetben kb. 40óra, takarékos módban 60óra, ultratakarékos módban 380óra működési időt ígér, de ténylegesen bármelyik módban 32-36óra után 5%-ra merül úgy, hogy nem volt használva.
Video felvételt használva 4órát bír csak, 7-8%-ra merül, tölteni kell.
Kikapcsolva 6-7óra után teljesen nullára merül az akku,
8% töltöttségnél is csak safe módban lehet bekapcsolni és kis töltés után újraindítással már működik, egy órás töltéssel 70%-ig jut, két óra alatt tölt fel teljesen.Ezek az adatok mennyire relevánsak azoknak, akik sokáig használtak ilyet?
-
citkar
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
A Nubianal régóta gyenge pont a frissítés, főleg a global ROM-oknal volt így, nem tudom most hogy állnak (van-e különbség a kínai és a globál között), de akármit is mondanak majd a következő szériával, ez valószínűleg egyelőre nem fog változni. Ezt leszámítva én elégedett voltam régebben vele, jól nézett ki és jól összerakott, stabil telefon volt. Ha a frissítést elnezed neki, szerintem jó választás lehet.
-
válasz
DarkChild
üzenetére
Ugyanígy vagyok én is még. Most lett 6 éves a telefon, tavaly év elején lett benne aksi csere. Én is várom a következő lyuk nélküli telefont, ahol majd elfog az a must have érzés, ami anno ennél is előjött. Egyelőre még csak közelítés volt a Nubia Z70 Ultra képében, de mindössze 2 év támogatás elriasztott. Most amit figyelemmel kisérek a Z80 Ultra, ami elvileg Nov. 6.-án debütál.
-
DarkChild
senior tag
válasz
rmartin94
üzenetére
Én is ezt használom még mindig. Már vagy 2 éve tervezem, hogy lecserélem valami újra, de azóta se győzött meg egyik új készülék sem, hogy megérné bármelyikre is lecserélni (Xiaomi 15, Pixel 9 & 10 Pro voltak az eddigi kiszemeltek)
2 éve cseréltettem benne a gyári akksit újra, azóta is hibátlanul üzemel, gyors mint új korában, szóval egyáltalán semmi sem késztet igazából a váltásra, csak annyi, hogy nincs hozzá már semmilyen frissítés. De mivel shady weboldalakat nem nézegetek rajta, illetve kb. 20-30 megbízható appon kívül mást nem is töltök le rá, így nem tartok a biztonsági kockázatoktól.
Amíg az előlapi kameralyukak nem tűnnek el az új modellekről, addig szerintem ez marad
-
rmartin94
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Majd ha nem ez lesz a fő telefonom, akkor először ráteszem majd ezt a Pixel 13-mas ROM-ot, aztán meglátom ezzel milyen lesz, ha esetleg újabb megy rá, akkor természetesen arról is meg fogom írni a tapasztalataimat. Én sem gondoltam volna, mikor 3-4 éve hozzám kerűlt ez a telefon, hogy még most is időtálló lesz, és az is tény és való, hogy a Xiaomi egyik, ha nem a legjobban megcsinált telefonja.
-
rmartin94
aktív tag
válasz
Penguin95
üzenetére
Egyenlőre úgy döntöttem, zárt BL mellett maradok a gyári ROM-on, az OTP applikáció, meg a Revolut az szerencsére működik így már. Már csak a Google Wallettel van egy olyan gond, hogy nem engedi hozzáadni a bankkártyámat, olvastam egy olyasmit, hogy a MIUI-ban elég rossz a Google-integráció, talán azért. De erre a problémára szívesen vennék megoldási javaslatokat, ha van valakinek.
-
Black-core
aktív tag
válasz
rmartin94
üzenetére
Én is napi szinten használom. 2db ot is. Mindkettőnek gyári aksival a napot még mindig kibírja. Sztem ez az eddigi legjobb vételem telefonból. Az egyiken az álltalad is említett 13as rom van. Hibátlanul működik, vagy már észre se veszem ha van is hibája annyira hozzászoktam. De ha esetleg újabb romot raknál,akkor a tapasztalatot megoszthatnád velünk majd.
-
Penguin95
senior tag
válasz
rmartin94
üzenetére
Szia! Bár már nem ezzel a rendszerrel, de még most is napi használós a Mi 9T Pro, ezt is épp arról írom.
Anno használtam pár napig a kérdéses ROM-ot próbaképp, akkor nem volt vele problémám. Azért cseréltem le, mert már akkor sem használtam GApps-ot, csak érdekelt maga a ROM. Viszont én inkább valami újabbat ajánlanék, Pixel és AOSP van rá dögivel (még 16 is). Viszont arra készülj, hogy az OTP így is bukta, és valószínűleg a Revolut is, hisz minden custom ROM alapfeltétele a nyitott bootloader. Ideig-óráig lehet rejtegetni, de én meguntam ezt a szélmalomharcot, és inkább leléptem az OTP-től.
-
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Van itt a topikban, aki még hasznàlja ezt a telefont? Vagy hasznàlt rajta valamikor Android 13 alapú Pixel Extended ROM-ot? Ezt a ROM-ot szeretném ugyan is feltenni a telefonomra. És az érdekelne, hogy minden funkció működik stabilan ezen a ROM-on, a banki alkalmazàsok is? Előre is köszönöm q segîtőkész vàlaszokat.
Azért szeretném ezt a verziót feltenni, mert a gyàri global MIUI 12.5.1-es ROM-on a nyitott bootloader miatt nem megy a Revolut, az OTP Bank applikàciónak meg màr régi ez a rendszer. Plusz most is Pixel Launchert hasznàlok a MIUI-n is, tehàt a Pixel Extended ROM kinézetével sem lenne semmi bajom értelemszerűen. -
ABal
őstag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
-
-
ABal
őstag
Öt év után elbúcsúztam ettől a készüléktől. Szépen kiszolgált, egy panaszom sincs rá.
Minden jót a tovább kitartóknak! -
Kisbatyu75
tag
Bevallom, ilyen szempontból nem néztem, hogy mennyi helyet foglal a ROM. Mivel eddig zárva volt a bootloader-em, és a nyitás amúgy is mindent töröl, ezért a fájl rendszer formázás nem volt gond nekem. viszont ahogy olvasom XDA-n, az akku kezelését a 14-es androidos verziónak jobbnak mondják.
-
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Meglestem a 14-est, hogy ha letölteném, akkor még mi kell hozzá. Akkor látom hogy maga a fileszerkezet is megváltozik a a 14es rendszertől, tehát nem csak annyi hogy majd recoveryből frissítem a rendszert azt jól van. Lényegében full reset a telefonnak. De amin leginkább meglepődtem az a ROM mérete: 3,17GB.
Már a 13-as EvoX 2 GB-s méretével is nehezen barátkoztam meg, de aztán elég sok fölös dolgot ki tudtam gyomlálni belőle. Át fogok térni a crDroidra, ha frissítem majd a rendszert 14-esre vagy 15-re/ha lesz majd/ valamikor, az 2GB még így 14es alapon is. -
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Meglepő, hogy még ennyi év után is van rá friss ROM

-
Kisbatyu75
tag
Felraktam én is az EvolutionX-et, de egyből az android 14-est. Még egyenlőre a belakás fázisában vagyok.
-
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
EvolutionX /android 13ast/
Kéne időt szánnom a frissítésre, de mivel kiválóan működik ezzel is, nem érzek rá késztetést. -
Kisbatyu75
tag
Rendeltem új hátlapot, ezt üvegnek ígérték, majd meglátom mi lesz az NFC-vel.
Ki milyen egyedi ROM-al használja a telóját most? Melyik ajánlható napi használatra? -
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Elég kicsi az esélye hogy a hátlap csere közben megsérült az NFC chip, max akkor ha leszedése közben mélyebben alányomtál valamit, és nem csak a peremnél feszegetted. A hátlap anyagát meg kérdés milyen műanyagból fröccsöntötték ennyi pénzért.
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Hátlapot cseréltem a telóban, mert elepedt az eredeti.
Ezt rendeltem:
https://www.aliexpress.com/item/4001071799622.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.94.4fc91802DTYGjd
A csere óta szinte alig tudom a telefon paypass fizetéshez használni, csak nagyon ritkán olvassa be. Ez a hátlap anyagától lehet, vagy az NFC antennát ronthattam el? -
Cane
őstag
válasz
rigoberto
üzenetére
Üdv!
Nekem is offolta magát a telefon, igaz egy nagy ütés következtében. Fekete lett a kijelző, bár érdekes, hogy be-kikapcsolásra rezeg, illetve az ébreszt is a telefon, PC-n usb port is tudja hogy rácsatlakoztattam de nem érhető el a telefon könyvtárszerkezete. Van valamilyen trükk, hogy legalább a fényképeket átmásoljam, mert mint írtam is simán usb kábellel látom a telefont usb menüben de a mappákat már nem.
-
coxy01
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Off.
Na most meg kapcsolgattam és egyszer csak MIUI-n színes lett!
Nekem csak: "Értesítések és irányítóközpont / Értesítési panel / MIUI vagy Android" van.
De bármelyiket választom nincs változás.Amúgy nem történt mostanában semminemű frissítés.
A rendszer: MIUI Global 12.5.2Stabil / 11 RKQ1.200826.002 stock verzió.
-
-
coxy01
tag
Üdv.
Az értesítési sávon az ikonok egységesen fehér színűek lettek, tudtok megoldást a színesre való visszaállítására?
[kép] -
Hawk02
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kiegészítés.
Persze, ez arra értendő, ha gyári a rendszer, nem nyitottál bootloadert, stb. -
-
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!
Szeretném kérdezni,hogy a banki alkalmazások és nfc fizetés működik a telefonon. -
Lejart az ideje a Mi 9T Pro-nak, tegnap en is elengedtem a kezet kozel 5 ev utan. Szerettem nagyon, eddig az egyik ha nem a legjobb telefonom volt. A gyari akku mar nem volt tul acelos, a szoftveres tamogatas hianyzott nagyon, a kameraval nem voltam kibekulve, na meg kellett valami ujdonsag is ennyi ido utan
-
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
iPhone 15-ben is 2.0 usb-c van (csak a 15 pro-ban van 3-as), de az is tud usb-n képet adni. Szerintem ez nem csak az usb 3 kiváltsága.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudtommal a 13 Ultrába került először USB-C 3.2 csatlakozó, azon kívül a 14-es széria és a Mi Fold 3 kapott csak. Összes többi modelljük 2.0, eléggé le vannak maradva ezen a téren.
-
-
válasz
Armagedown
üzenetére
USB-C - HDMI kábellel ad ki képet magából az eszköz? Dual boottal úgy azért egy elég komoly masina lehet az ember zsebében
Bár azt nem tudom, mennyire elég a hardver win alá. -
Lajmund
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Lehet tipus hiba. Nekem jobb volt a hatótàvja 12.5.1 alatt a wifi mint a jelenlegi fold5. Ja és ezzel a frissitéssel adtam el 2 éve.
De jó làtni hogy hasznàljátok mèg ezt a telot nagyon szerettem. -
Armagedown
őstag
A gyenge wifi a Miui 12.5.1 hibája, vagy hardveres?
Sokkal kisebb a hatótávja, mint a Redmi Note 4nek.
Megjavulna-e valamelyik custom romal?
Jelenleg melyik ajánlott amúgy? -
válasz
Armagedown
üzenetére
Én pár hónapja cseréltem benne aksit. Aliexpressről rendeltem NOHON aksit hozzá. Arra figyelj, hogy a 9Tpro-hoz BP40-es típust rendelj.
-
Armagedown
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Meg is érkezett, át is költöztettem a régit az új keretbe, már csak várnom kell a hátlapra és az új vibramotorra, mert annak a szalagkábelét sikerült elszakítanom.
Ti vennétek-e bele új akkut?A mostani 2019 augusztusi gyártású.
Az Accubattery diagnosztikája mennyire pontos? -
köszi
-
Pl. Xiaomiszerviz.hu.
Mi náluk cseréltettünk akkut bátyó 9T-jében. -
Na b.sszameg. 5 év után elengedett a Mi 9T Pro hátlapjának ragasztása, alul. Lifeg a hátlapom. Pest megye / Bp hol / ki tud ezzel foglalkozni? Vissza kéne ragasztani.
Ps. megharagudott rám, kb 1 hónapot kellett volna még kibírnia, már intézem az utódját...
-
Armagedown
őstag
Jelenleg melyik Alis eladó árul olyan kijelző-keret kombót, aminek elfogadható a minősége?
Ezt néztem ki magamnak. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
hamizoli
üzenetére
Nekem is kijelző baleset miatt lett váltás
Poco F3 lett az utód és mai napig ezt használom. Teljesen meg vagyok elégedve vele még mindig. Mostanában fog jönni az F6, ha tartja a Xiaomi a szokást a széria árfekvésével, akkor kb 160-180 ezer forintra lehet majd számítani. Az F5 most 130 ezerről indul újonnan.
-
citkar
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Megvan nekem is még, bár csak tartaléknak, elég sok pénzügyi alkalmazásom van (legalábbis néhány), a többség telepíthető több eszközre és megnyugtató, hogy azonnal hozzáférhetek. Néha bekapcsolom, töltök rajta és frissítem, amúgy minden eredeti benne, különösebb okom nem is volt lecserélni, inkább a kíváncsiság (szívesen próbálok ki kevésbé ismert telefonokat, Oppo-m még nem volt és jó árban hozzájutottam Magyarországon) és a jobb kamera miatt, amit különösebben nem is használok ki. Amúgy szögletesebb készüléket vennék, lehetőség szerint kamerasziget nélkül, mint pl a Nubia Z60 Ultra (volt Nubiam, összességében szerettem), de sokallom érte az árát.
-
Mezcal
addikt
Én nem váltottam, mert mindegyiknél zavar a lyuk a kijelzőn. Néztem a S24 Ultrát a Samu boltban szép, de játék közben is zavart a lyuk a kijelzőn.

Nekem eredeti rajta minden, akku is jó. -
-
Lajmund
őstag
válasz
hamizoli
üzenetére
Én majdnem 4 èvig hasznàltam a mi 9t prot. Igazából semmi baja nem volt csak màr kellett az ujdonsàg és egy samsung 23 ultràra cserèltem azt meg durvàn fél év utàn fold 5-re. Ennél több nem kell szerintem.
Amúgy ami van alin az màr utángyàrtott kijelző nem olyan mint a gyàri. Igazából ràd van bízva mennyit szánsz új telora vagy hasznàltra és mik az igények. Ha elég bőven a mi 9t pro tudása akkor hasznàltam 100 alatt rengeteg a lehetőség. Én megnèznèm a helyedben a pocokat vagy readmiket ha nem akarsz sok pénzt telefonra áldozni. Vagy ha több a eret a samsung s23 széria egész jót ment és màr mivel kint a 24 a 23 màr egész jó àrban van hasznàltan garival. És mèg lesz jopár évig frissités is rá. Nagyon jól testre lehet szabni a samungot minden utolsó dolgot magadra tudsz állitani goodlock segítségével. Én nagyon megszerettem. Ja és az új telora tegyél rendes védő üveget. Én a xiaomin 3 reccsentettem el. A dolog pikantériája hogy ettől függetlenül a kijezőm 40 fokban 4k 60 fps videozàskor valószínűleg a meleg betett neki és cserélni kellett 😆 -
hamizoli
tag
Sziasztok! Ma sikeresen összetörtem a kijelzőt
Működik-érzékkel még, Alin 20-25 ért van kerettel de úgy gondoltam egyenlőre hagyom, úgysincs se biztonsági se hivatalos frissítése már egy jó ideje és így megérett a lecserélésre. Kérdésem az ki mire váltott anno vagy most mit használtok? -
DarkChild
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
-
válasz
razorka777
üzenetére
A gyari tok az nekem fekete kemény műanyag volt, nem ilyen rugalmas átlátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Imádom ezt a telefont még mindig.. Leginkább Winlatort futtatok rajta és azon pedig pc gameket. Az összes Need for speed fent van kezdve a 2 töl az Undergroundokon át Carbon, Shift.. Maffia2 Tony Hawk-s ok. Diablo.. Eszméletlen hogy full grafikán megy a legtöbb. Ha valakit érdekel feltöltöttem pár képet. Ez mind ezzen a telefonon fut. Mint valami kézi konzol..
Működik-érzékkel még, Alin 20-25 ért van kerettel de úgy gondoltam egyenlőre hagyom, úgysincs se biztonsági se hivatalos frissítése már egy jó ideje és így megérett a lecserélésre. Kérdésem az ki mire váltott anno vagy most mit használtok?