- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
Szada85
üzenetére
Na mondjuk én a Densiontől nem voltam elájulva az előző autómban. Fél évig amíg nem volt új FW rá egyszerűen szétfagyott hívás közben, ki kellett húzni többször. Alapból a hívás hangereje a zenéhez képest tized akkora volt, maxra fel kellett tekerni, ha valakivel beszéltem, de akkor már zúgott és a generátor zaja hallatszódott. 40k-ért ez annyira nem szimpatikus, feléért a Yatour is tudja ugyanebben a "minőségben".
Más kérdés, hogy én is pont azért választottam, mert a gyári kinézetű megoldások híve vagyok, nem teszek be utólagos fejegységet.
-=RelakS=- Egy szettet tárol, minden kerékcserénél újra kell tanítani az adott szettet. Szerintem az első spéci betanítás sem állja meg a helyét, nekem egy másik autón már használt pár hónapos TPMS szett került fel, gond nélkül megette az Alis kütyüvel. Csak az elem merült le nyár óta, így megijedtem, mert villogott, de nem történt semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Multi detektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest