Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
vácon keresek notebook ramot 8 GB-os hynix 2400ast....azért ilyet, mert 1 ilyen már van benne.. tudom át fogom böngészni hardveraprot, de vácon jobb lenne, gyorsabb
-
Hosssszu
őstag
-
axlfsi
veterán
válasz
Intruder2k5 #4948 üzenetére
Dehogyis! Semmi gond, nem vettem magamra egyáltalán!
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Intruder2k5 #4945 üzenetére
Jóvanna!
...azt egy szóval sem mondtam, hogy amúgy nem jó az ár, mert akár lehet az is... csak nekem kicsit már para ennyi idősen arra használni, amire tervezem. Deccit!
-
Hosssszu
őstag
válasz
Intruder2k5 #4945 üzenetére
-
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Ha valaki éppen 4TB 3,5 HDD-re vágyik, akkor Vácra el tudom vinni. [link] -
ELADÓ Xiaomi Redmi Note 11 4/64- ElkeltELADÓ Xiaomi Redmi Note 11 4/128- ElkeltELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió- Elkelt -
-
VargaDoser
újonc
Keresek DDR3 2x8GB 1600 RAM-ot ha esetleg van valakinek.
-
e.vid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4933 üzenetére
Sajnos ettől tartok én is. Bár lehet, hogy majd lesz egy kísérlet a Yettel OtthonNettel. Ez sem érhető el azon a címen a yeti keresője szerint, de hátha működik egy másik váci címre szerződve ott is...
-
-
e.vid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4931 üzenetére
Igen, nem írtam, hogy 58. A voda keresőt nézve odáig nem mentek el, 28-g találtam szolgáltatást tőlük.
-
-
e.vid
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni, hogy Vác, Keszeg utcában milyen internetszolgáltatásra van lehetőség? -
supercow
őstag
yettel és a többi is azt írja, hogy ittt nem elérhető az otthoni net csomagjuk.
Egyelőre maradok az Ace Telecom 30MBps-nél, bár optikához képest bicskanyitogató pofátlan áron megy, ez a csomag 12e/hó.
Az a bosszantó, hogy a covid közepén 2020 nyarán szerelték az oszlopokra az optikai gerincet, egy évre rá az eloszódobozhoz a konzolokat és bilincseket is feltették, de a szerelők sem tudták megmondani mikor kerülnek fel a dobozok és indulnak a bekötések.
-
BSOD
senior tag
válasz
supercow #4927 üzenetére
Térerő, 4g van? Félve kérdezem: esetleg 5g?
Yeti 4g-n 297/45-öt mérem most, 25-ös pinggel. Kb. 200 méterrel odébb lenne 5g is.
Optikára szerintem fölösleges várni.
Egyáltalán bármilyen vezetékes hálózatfejlesztés esélytelen olyan "kieső", "ritkán lakott" helyeken, ahol mi lakunk. Soha nem érné meg nekik. Ha véletlenül elszakadna a réz, azt se javítanák ki...
Nekem a szomszéd utcából lehetne 10/0.5-ös adsl aranyáron. (300 méterre a kórháztól). -
axlfsi
veterán
Én olyan szar helyen lakom, hogy csak egy 30 megabites invitelünk van és senki nem hajlandó letekerni még 50 méter utp-t, hogy a nyomorúságos játszótérről elhúzzák a házunkig az utcában (mellesleg es négy nagy család előfizetne az az mindenki az utcában). Ezért már tartok hogy előfizetek Elonpapa Starlinkjére
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5 #4920 üzenetére
Kisvácon és környékén én is csak a Telekomot. De januártól jön a One márkanév a Digihez is, ki tudja a háttérben ez mit jelent.
-
-
supercow
őstag
Helló, láttatok valami mozgást DIGI optikával a városban? Egy időben szereltek itt-ott, mostanra eltűntek. Még mindig várom a megváltást.
-
Madmax81
aktív tag
Sziasztok
Lenne pár eladó felesleges dolog
16 -os Felni
Dewalt akkus fúró . -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Nem porosodik otthon valakinek régi ATX táp?
Mindenképpen régi kellene (kb. P3-P4 korszak).
Egy ATX Pentium 1 laphoz kellene. Tehát fontos a molex és floppy tápcsati. Teljesítmény mindegy, , lényeg hogy biztosan működjön.
Köszönöm szépen! -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Ha valaki éppen 6. gen, dedikált VGA-val szerelt laptopot keres, nekem pont van egy: [link]
Vácra el tudom vinni. -
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Intruder2k5 #4909 üzenetére
Szia!
Írtam
-
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Van több darab Dell laptop eladó:
[Dell Latitude 5495/14"/AMD Ryzen 5 Pro 2500U/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/WIN 11/Számla/Garancia] -
johniee
senior tag
válasz
Winchester95 #4906 üzenetére
Ilyenem van, még bontatlan, CD-vel [link]
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Valakinek van hibakód olvasója? Nagy segítség lenne, egy 2004-es autóról lenne szó.
-
johniee
senior tag
Sziasztok!
Eladóvá vált eddigi Gamer laptopom [link] -
kiskakas
senior tag
Sziasztok!
keresek ismerősnek egy lcd/led tv-t, felbontás lényegtelen, max 82cm átlóban,de igazából egy fix 70x45cm helyre kellene beférnie,tehát az se baj, ha kisebb.
Erős pozitivum lenne, ha okostv lenne, appokat lehetne rá rakni
köszi!
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
i7 harmadik generációs érintőkijelzős Lenovo laptop valakinek? [link]
Vácra el tudom vinni. -
axlfsi
veterán
válasz
Intruder2k5 #4900 üzenetére
Írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest