- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerintem mindenképp számolj majd be az élményröl, tapasztalatokról, ha mást nem is, engem mindenképp érdekel.
(Mi évekkel ezelött voltunk egyszer egy ilyen lefoglalt autós árverésen, érdekes élmény volt. )
Nem tudom, melyikre mész, gyors googlizással a BAZ megyeit láttam október végére [link], sok infót nem tudsz meg az autókról, de mindenképp kíváncsi vagyok, mi a különbség egy 360 Ezer Ft-os és egy 600 Ezer Ft-os H Astra között állapotban, Km-ben, ilyesmi.
Plusz csak elözetes megtekintés van, azt nem írják, hogy be is indítható-e az autó, ha nem, úgy azért lehet benne lutri.Ami biztos, hogy a beltérben a rendöri mivoltnak lesznek nyomai, a müszerfali lukakkal együtt lehet élni, kormánybörözés kellhet, ha az ülés nagyon gyász, akkor azokat kicserélni. Forgalomba visszahelyezés költsége is a vevöt terheli, szóval az alacsony vételár mellé összeszaladhat még némi kiadás.
HaHun is van néhány már felvásárolt ex-Nínós autó: [mint ez], vagy [ez]. "Állapot-indikátornak" jók lehetnek.
Gondolom már olvastad annó a [TC csinált egy rendör vs. polgári Focus összehasonlítást].
Egy szó, mint száz, élménybeszámolót a Népnek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs