Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

válasz odorgg #80582 üzenetére

Én most arra vagyok rákattanva, hogy felextrázom a kocsit, ami ugye egy 2012-es kocsinál nem kis kihívás.

Op-commal kiolvastam a kocsit, és látható milyen modulom van és milyen nincs. [link]

Nincs benne pl elektromos ülésállítás. Azt az infót kaptam, hogy amelyikben van, az behajtja a külső tükröket magától (nem nekem kell megnyomnom a gombot, hogy motorosan hajtsa be). Így egy ilyen (memóriás ülés) modult szeretnék szerezni (csak nem tudok hozzá gm kódot még)

Aztán ha jól sikerül megyek tovább az adaptív tempomat felé (ez együtt van a sávelhagyás figyelmeztető és táblafelismerővel) (jármű irányító kamera modul).

A mobiltelefon modul nem tudom micsoda pontosan, de kíváncsi lennék rá.

Amit utálok még (de szerintem nem lehet megoldani), hogy az index hangszórója és többi csipogás hangszórója ugyanaz (egy modul). Szóval, ha menet közben kiköti valaki magát, akkor elkezd csilingelni, és ilyenkor nincs index hang. Vagy ha indexelek és van valaki a holttérben csipog, de ilyenkor az index hang néma (mondjuk ez kevésbé idegesít, mint a másik.

És aztán már csak 4 extra maradt: ülés fűtés, kormány fűtés, és keréknyomás érzékelő, ledes hátsó lámpa.
    Illetve lehetne még bőr ülés, opcline kit, látható kipufogó és flexflix (de üti az opcline-t)

Ebből a ledes hátsólámpa könnyű, csak be kell szerezni (és nem olcsó) (utángyártott nincs, csak bontott), és talán a ülés memória modult is csak csatlakoztatni kell, hogy behajtsa a tükröket.

Szerk: Csomagtér ajtó modul zafirában tudomásom szerint nincs, de nagy segítség lenne egy elektromosan nyitható/csukható csomagtérajtó.

Új hozzászólás Aktív témák