Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Néztem az Insignia kombikat, de nem különösebben vonz, ráadásul egy 4350mm-nél hosszabb autó egy komplett garázs és udvar cserét is vonna magával, ami legalább 500k extra költség. Pont ezt nem döntöttem még el, mert három út van.
1. veszek valami egyterűt, pl Corolla Verso, Verso, C3 Picasso, A osztály
2. veszek valami kompaktot, pl Auris, Golf6, J Astra, C4, Focus2 facelift, Ceed
3. veszek valami felsőbb közepet, pl Accord, T25/T27 Avensis, C5, 508A lényeg nekem az, hogy én elől kényelmesen elférjek és mögöttem a gyerekek is, legyen ~350+ liter csomagtér és 10 évnél fiatalabb minél kevesebb km-el, mert nem akarok mostanában cserélni.
Nekem is egyszerű technika kellene, lehetőleg szívó benzinnel. Engem a J-től csak az tántorít el, hogy fél füllel hallottam ismerősöm (autószerelő műhely tulaj és maga is autószerelő) és egy másik arc beszélgetését és éppen a K Astra-t beszélgették (amikor megjelent) és azt mondta neki ismerősöm, hogy várjon még, mert ha az is úgy lesz összerakva, mint a J, akkor gyorsan felejste el. Nem kérdeztem rá, hogy mi a gond a J-vel, de majd megteszem, ha arra járok. A lényeg, hogy én is ilyen 2010-13 közötti 100k km alatti egyszerű autót szeretnék kb 2.5M környékén, de ez még változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest