Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Látszik, hogy nem voltál náluk, de még csak utána sem néztél a cégnek! Ilyenkor kissé dühös vagyok, mert emberek úgy mondanak véleményt valamiről vagy valakikről, hogy utána sem néznek csak lefitymálják! Ez sajnos "jó" magyar szokás.
Náluk nem a "leveszem a polcról" verzió működik. Minden autóra egyedi, testre szabott szoftvert csinálnak (videóval). Legalább olvass bele a weblapjukba. Nekem mindennel együtt csaknem 3 órába telt a szoftver optimalizálás (én nem teljesítmény tuningolt kértem). Keress vissza, korábban leírtam mi volt a menete.
És kérlek, dolgokról csak úgy mondjál tutit ha utána néztél! Részemről a témát lezártam, mert semmilyen érdekeltségem nincs náluk, csak a tisztességesen elvégzett munkájuk megkívánta, hogy helyreigazítsalak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Náluk nem a "leveszem a polcról" verzió működik.