Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Azt tudom elképzelni, mint ami nálam van a struktur dísztárcsánál hogy baromira erős a rögzítő szál mind amellett nagyon méret pontos és alig akar a helyére menni. Főleg a több évnyi lerakódások után a maradékot hely kínálat ami ahhoz kell hogy könnyebben fel tudjuk tenni az is elvész. És ha az ember oda jut hogy végre. Az első kanyarnál vissza pattan az egyik része ahogyan te is írtad.
Nálam a gumis úgy oldották meg ,hogy előtte valami zsírral vagy nem is tudom mi volt a rögzítő húzalt és a felni találkozásánál bekente , majd jól neki veselkedve , határozott mozdulattal be ütögette. Amit én nem mertem volna. De a több évnyi tapasztalat látszódott az illetőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- VGA kibeszélő offtopik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest