- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Ilyen, vagy ehhez hasonló ügyben Volt már a fórumról / ismerösi körböl olyan, aki sikerrel járt?

Már csak amiatt, mert Fb-on is több panaszos poszt alatt, akkora ChuckRamboNorris mindenki, " keresd meg/ásd el/húzzukanyakába/fizettesd ki " jellegü kommentek, de arra nem nagyon olvastam példát, hogy valaki neki is állt volna, és sikert ért volna el bárminemü hasonló rendezésében.

No offense, tényleg érdekelne, hogy ilyen esetben azon kívül, hogy max fogyasztóvédelem, hasonló hercehurca, szerintetek mennyi esély van, hogy pl. egy gumis elismeri, hogy Ö bacta el, mert megtépte, és kifizet neked csak úgy mondjuk 50k-t?

Mert azért ezt bzonyítani Sem feltétlen olyan egyszerü szerintem, nem, hogy még behajtani rajta.
De, ha tévedek, javítsatok ki bátran, nem voltam még hasonló helyzetben, szóval tényleg a kíváncsiság hajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest