- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
kmarci25 #73187 üzenetére
Deal
En is amugy ugy voltam elöször, amikor megvettem az Astrat, hogy 1-2 evig jo lesz ez aztan majd ugyis csere....csak sokkal jobban bevalt mint gondoltam. A zene nekem a palyan nagyon hianyzott, igy 1 ev utan ugy döntöttem kell a jobb....kettö dolog van, ami ha jobb lenne, akkor maximalisan elegedett lennek. A Start/stop rendszer es a komfortosabb üles. Az ülesen lehetne upgradelni valamit, de nincs hozza kedvem...hatparnaval egesz jo lett. Start Stop meg ugye nem megvalosithato....na meg ha picit erösebb is lenne...
Viszont most 3 ev es kb 80-100k km elteltevel sem vennek masik autot....es ennek örülök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest