Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Egyetértek.
Jómagam is ugyanezt az elvet vallom, nem véletlen vadásztam én is gyári OPC-t, Gsi-t, illetve mellette bevallom nem is igazán értem az embereket, 1-2 kivételtöl eltekintve mindenki megveszi az OPC kiegészítöket, majd büszkén veri a mellét, hogy " na igen, neki most egyedi OPC optikás gépe van ", holott már lassan több az OPC optikás, mint a sima, így pont az egyediség, ami a célja Volt veszik el, na mindegy, de persze nekik tetszik, és ez a lényeg.

Vectránál ugyanez megy, csak az Irmscher toldatokkal, hütöráccsal, hátsó lökös+Irmscher kipuffal, boldog-boldogtalan ezt keresi, pedig ettöl pont, hogy nem lesz egyedi már, a talis képeken gyakorlatilag copy-paste autókat látsz, csak más színben. Én emiatt is, ha veszek bármit, akkor csak tényleg olyan dolgot, ami valóban ritka ( mint pl az Irmscher kori a Vectrához, másfél év alatt ez Volt az elsö darab ).
De tudom:
#nemértekhozzá, #nincsisopcmcsakegygyariszarszivov6, #irigyvagyok, #busszaljarok

Na látod, részben pont ezért (is) adtam el a Caravant, mert már phase1 verejtékben úsztam, aztán jött volna a stage2, nagyturbó-cooler-stage25, 500Le, áll már a garázsban egy ilyen kút Gsi logóval, amibe szórhatom a pénzt ( ITB, Stroker, stb ), elég az.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest