Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz WP14 #73147 üzenetére

Egyetértek.

Jómagam is ugyanezt az elvet vallom, nem véletlen vadásztam én is gyári OPC-t, Gsi-t, illetve mellette bevallom nem is igazán értem az embereket, 1-2 kivételtöl eltekintve mindenki megveszi az OPC kiegészítöket, majd büszkén veri a mellét, hogy " na igen, neki most egyedi OPC optikás gépe van ", holott már lassan több az OPC optikás, mint a sima, így pont az egyediség, ami a célja Volt veszik el, na mindegy, de persze nekik tetszik, és ez a lényeg. :)

Vectránál ugyanez megy, csak az Irmscher toldatokkal, hütöráccsal, hátsó lökös+Irmscher kipuffal, boldog-boldogtalan ezt keresi, pedig ettöl pont, hogy nem lesz egyedi már, a talis képeken gyakorlatilag copy-paste autókat látsz, csak más színben. Én emiatt is, ha veszek bármit, akkor csak tényleg olyan dolgot, ami valóban ritka ( mint pl az Irmscher kori a Vectrához, másfél év alatt ez Volt az elsö darab ).

De tudom:
    #nemértekhozzá, #nincsisopcmcsakegygyariszarszivov6, #irigyvagyok, #busszaljarok :DDD :DDD :DDD

Na látod, részben pont ezért (is) adtam el a Caravant, mert már phase1 verejtékben úsztam, aztán jött volna a stage2, nagyturbó-cooler-stage25, 500Le, áll már a garázsban egy ilyen kút Gsi logóval, amibe szórhatom a pénzt ( ITB, Stroker, stb ), elég az. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés