Új hozzászólás Aktív témák

• becsitibi

senior tag

válasz Petyyyyy #67523 üzenetére

Szeva.Mint írtam nem építek több százezres rendszert,viszont a részletekre odafigyelek.

A hátsó ajtókba vettem egy sima Hertz kétutas hangszórót,a beépítőkeret és a hangszoró környéke le van szigetelve,és pár instabil hely,pl ahová az ablak belecsúszik az a műanyag,ott ki van tömve szivaccsal.A hátsó ajtókba bőven elég volt ennyi hogy "drasztikusan" megváltozzon a hangzás,amit nehezen akartam elhinni.

Aztán ma gondoltam egyet,elugrottam Gáborhoz hogy leszigeteljem az első ajtókat,lövök róla képet majd hogyan sikerült,ez olyan csináld magad akció volt,és 1/3 annyiba került,mintha profihoz viszed.Sajnos időhiánya miatt nem tudtam végezni 100%-ra,de már így is hanyadt vágtam magam a hangzástól ami volt előtte.Teljesen másképp szól,előjöttek a mélyek,nem rezeg semmi,eddig volumen28 volt a max,most 37,afölött már torzítanak a gagyi első hangszórók,jövő hónapban megveszem az első szettjét a hátsó hangszórónak,mélyközép+magas külön,végzek az ajtó teljes szigetelésével,és örülés van.

Felhasznált anyagok:Polifoam napozó szivacs,Pattex pálma fix,ablakpárna szivacs,radiátor hőtükör. ;]

Új hozzászólás Aktív témák