- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Szeva.Mint írtam nem építek több százezres rendszert,viszont a részletekre odafigyelek.
A hátsó ajtókba vettem egy sima Hertz kétutas hangszórót,a beépítőkeret és a hangszoró környéke le van szigetelve,és pár instabil hely,pl ahová az ablak belecsúszik az a műanyag,ott ki van tömve szivaccsal.A hátsó ajtókba bőven elég volt ennyi hogy "drasztikusan" megváltozzon a hangzás,amit nehezen akartam elhinni.
Aztán ma gondoltam egyet,elugrottam Gáborhoz hogy leszigeteljem az első ajtókat,lövök róla képet majd hogyan sikerült,ez olyan csináld magad akció volt,és 1/3 annyiba került,mintha profihoz viszed.Sajnos időhiánya miatt nem tudtam végezni 100%-ra,de már így is hanyadt vágtam magam a hangzástól ami volt előtte.Teljesen másképp szól,előjöttek a mélyek,nem rezeg semmi,eddig volumen28 volt a max,most 37,afölött már torzítanak a gagyi első hangszórók,jövő hónapban megveszem az első szettjét a hátsó hangszórónak,mélyközép+magas külön,végzek az ajtó teljes szigetelésével,és örülés van.
Felhasznált anyagok
olifoam napozó szivacs,Pattex pálma fix,ablakpárna szivacs,radiátor hőtükör. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olifoam napozó szivacs,Pattex pálma fix,ablakpárna szivacs,radiátor hőtükör. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)