Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz becsitibi #50904 üzenetére
Köszi.
Egyébként egy kisebb (nagyobb) baleset miatt cserélni kellet mind a két első fényszórómat, azóta nem valami jól áll a beállítása.
Hol és hogyan lehet pontosan beállítani az első fényszórókat?
Van erre valami képes beállítási mutató?
Otthon elvégezhető a beállítás?20 éve a Prohardveren
-
zolikaDB
veterán
válasz becsitibi #51134 üzenetére
- ha a pollenszűrő tele van dzsuvával, abban megáll a pára, víz, stb, és azon keresztül fújja be a levegőt, akkor igen
- belső levegő keringető kuka, éppen zárt állásban ragadt meg a rostély, nem szív be kintről hideget, tehát a te lehelleted lecsapódik az ablakokon, ezt neked kell tudnod
- gyanúsak lehetnek a szigetelések isAz enyém Classic II, pollenszűrő tavaszi, pár hete szedtem ki ellenőrizni, száraz volt. Szigetelések jók. Belső levegő keringető kuka, de nyitott állásban van, tehát jön be kintről hideg. Mégis párás a kocsi.
Pedig a műszerfal tetején ott vigyorog egy Ceresit párna, és így is...
A legtöbbet segít a kilátásban, ha lehúzom az ablakot (szélterelő miatt ez egész jó, nem ver be az eső/hó), majd ha a pára egy része kimegy, ráfűtök/netán klíma, és akkor oké.(#51135) diegho:
- páran járnak Mobil 1-el, páran meg Mannol-al -> [link], nekem utóbbiból már a második kannával van a motorban
- nekem Filtron long life van -> [link][ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz becsitibi #51138 üzenetére
De akkor ahogy elnézem ez is betegsége
Most értem haza ... nálam is ugyan ez a helyzet (akvárium az egész autó) végigsétáltam a parkolón és 10 G Astra -ból legalább 7 mind ilyen párás volt, nem tudom hogy mi lehet, volt Peug 406 és 520i és soha nem volt párás az ablak,valami nagyon nem kóser ... gyárilag ilyen rossz lenne a szigetelés ?
(#51152) F_Zolee
Na végül mit néztél ki ? linkeld ha nem titok (hátha észreveszünk rajta valamit)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gban
Közösségépítő
válasz becsitibi #51178 üzenetére
Van egy spricni, páramentesítő, azzal befújjuk.
A gyakorlatban annyit tesz, hogy nem páraként csapódik ki rajta a víz, hanem nagyon apró cseppek formájában, így nem átláthatatlan lesz a réteg, hanem sima áttetsző.F_Zolee: azért kérdeztem mert ha vételre is vonatkozna, akkor nézelődhetnél máshol is.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
diegho
nagyúr
válasz becsitibi #51203 üzenetére
Mármint az olajjal, szűrőkkel, szíjakkal nem volt még gond?
Ugye tudod, ha a szíjad elszakad, vagy a görgő eltörik, akkor kb kukás lehet az egész autód? Szentírás, hogy autóvásárlás után mindig szűrők, szíjak, olaj, vízpumpa csere, ha nincs számla arról, hogy mikor cserélték. Gyakorlatilag egy időzített bomba az autód.
-
w333
félisten
válasz becsitibi #51247 üzenetére
Persze hogy vállalok ...
(#51249) AMD Power
Hát sajnos ez van, a pénztől az emberek nagyon megtudnak változni !
(#51250) haddent
Köszi, persze mindenképp jelezni fogom
De most már leírom hogyan is jutottam idáig, kollégával dolgoztunk ezen a helyen ahová most hívtak, aztán azt becsődölt, majd ő nyitott egy másik kozmetikát majdnem a szomszédban, tavaly nyáron odahívott dolgozni ezzel nem is volt semmi baj ... pénz is jó volt + hozzáállás is, aztán most annyira elkényelmesedett hogy ő már nem dolgozik hanem csak parancsol, jelenleg így indul a napom reggel 7:40 -re a melóban vagyok aztán jön a munka, ő persze elmegy a boltba vásárolni (de annyit nem kérdez meg hogy "héé te p*raszt hozzak nektek is valamit ? " persze szépen megebédel, mi meg d*göljünk éhen (volt olyan is hogy 16:30 -kor ebédeltünk) arról nem is beszélve hogy kb. 1-2 hónappal ezelőtt nagyon megvoltam fázva és mondta hogy ha kell a pénz akkor csináljam meg egy polírozást ... ez így is történt szívtam vele (Fiat Punto) kb. 5-6 órát, míg a kollégám megcsinálta a kárpittisztítást, na köv. hét nem mentem mivel betegszabin voltam (természetesen ingyen) neki erről csak annyi a véleménye hogy akinek kell a betegszabadság pénz az menjen el állami céghez dolgozni, szóval egy igazi patkány lett belőle, visszatérve a polírozásra kértem a pénzemet amiért még ő volt megsértődve hogy ezt én most komolyan gondoltam mert neki kevés bevétele volt, béketűrő ember vagyok de ami már sok az sok, nálam is eltud ám pattanni a cérna, és betelt a pohár, szóval emiatt lesz holnap a felmondás ... sőt kollégám is Feb 1-én ő is megy másik melóhelyre aztán oldja meg ha ilyen okos ... megbízható normális embereket nehezen fog találni, de innentől kezdve ez már az ő problémája
(#51253) AMD Power
Akkor inkább egy H Astra (de tényleg) vagy valami Kia / Hyundai
[ Szerkesztve ]
-
mikoljan
tag
válasz becsitibi #51358 üzenetére
Hello,
A NagyÚr oldalát nem olvastad ezzel kapcsolatban? [link]
"A fólia 2002-től kapott egy vékony sárga réteget. Ez eltávolítható!
"Üvegszálas ecsettel és igazi régi kemény radír segítségével gond nélkül lejött ."
"A gravírozógépbe filc fejet raktam, és súrolókrémmel megöntöttem gazdagon a felületet.
1/4 óra múlva megszületett a várt eredmény.""- - - We Enter Into The Future - - -
-
mikoljan
tag
válasz becsitibi #51430 üzenetére
Sajnálatos ami történt, bírom az ilyen parkolózseniket. Ha jól vettem ki, akkor még egy cetlit sem hagyott egy telefonszámmal.
Két évvel ezelőtt nekem koccantak és majdnem hasonló károm keletkezett az autóban, igaz, nekem az első lököst is fényezni kellett. A lényeg, hogy Audatex kalkuláció alapján a javítás végösszege 310 ezer Forint lett, amiből a fényezés 129 ezer Ft volt.
Sok sikert a biztosítóval.
- - - We Enter Into The Future - - -
-
félisten
-
Findzs
addikt
válasz becsitibi #51349 üzenetére
"Másik:ha valaki azt akarja hogy dupla legyen a ködlámpája hátul,akkor ki kell csavarozni a jobb hátsó lámpát,és vastag csavarhúzót gázon jól felmelegíteni,majd egy akkora lyukat csinálni mint az alsó 3 lyuk,izzó bele,és műxik is."
ez nem igazán szabályos szerintem és értelme se sok van
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
w333
félisten
válasz becsitibi #51593 üzenetére
Nem tudom hogy mi lehet a baj ... de már egyre gyanúsabb a szélvédő mert baloldalt és jobboldalt is alul a sarkoknál már elég laza a szélvédőnél a gumi
Illetve ma reggel zseblámpával baloldalt benéztem a pedálok fölötti részhez és jól látszik hogy van valami rozsdásodás, szóval ez elég régóta ázhat már, illetve kb. 2-3 hete lebontottam jobb oldalt a kesztyűtartót és felnyúltam majdnem a szélvédőig és ott is vizes volt ez a szivacsos szigetelés
Na most kérdés hogy szélvédős kb. mennyi pénzért veszi ki + ragasztja vissza a szélvédőt ? vagy házilag kivehető ez a szélvédő körüli gumi hogy valamivel körbe eltömítsem aztán visszarakom a gumit, de gondolom ezt nem lehet megoldani
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz becsitibi #51645 üzenetére
Üdv!
Az jöhet, megköszönném.
w333 - Ez egy olyan eset, hol nem az árat fogom nézni, hanem a minőséget. Megbízható autót szeretnék magam alatt tudni.
Szerk: Nem, egyáltalán nem indul.F_Gergely - Köszönöm ezt is.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
trassher
addikt
válasz becsitibi #51840 üzenetére
Nekem nagyon ritka hogy valamelyik szerelőm hozza az alkatrészt. Én viszem, nem húzza egyik sem a száját csak dolgozik. 3000 pénz mondjuk elég baráti volt érte az biztos. Autóval mi a helyzet azóta?
gzbotii: Igen még mindig tökéletesek pedig nagyon rövid távokat megy az autó.
Redmi Note 7
-
aero.
veterán
válasz becsitibi #52274 üzenetére
Na ja, számla nélkül nem szabad elhinni az ilyet. Amúgy a pollenszűrőről az átlag user nem is nagyon tud és emiatt elég ritkán vannak cserélve. Én sem cseréltettem még, mióta megvan az autó, majd következőnél, kíváncsi leszek. Bár, nem volt eddig levegő minőségbeli problémám, a párát is lekapja 10 másodperc alatt.
-
_seth_
veterán
válasz becsitibi #52998 üzenetére
Nem mindig elég az alapjáratit tisztítani, lehet, hogy cserélni kellene.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
w333
félisten
válasz becsitibi #53236 üzenetére
Igen pontosan ettől félek én is ... az utána való járás + levétel aztán visszaszerelés és felujítással szerintem simán több mint 30k (ami már nagyon sok)
Kéne keresni valami bontóban egy használtat és kész ... fogalmam nincs mekkora van rajta nekem C20NE van, de elvileg ugyan az mint a B Vekié és F Astra !
100A -s nekem is jó lenne, de van erősebb 120 -s is gondolom a 2.5 V6
Köszi
(#53237) becsitibi
Durva, tiszta korom az egész !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest