- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Az messze van szerintem Dunaújvárostól

Na, visszahoztam az autót, el is gurítottam a villamosságishoz, aki le is pattintott lévén "túl öreg az autó, nincs hozzá diag eszközöm". Egy 2001-es autóról beszélünk.

De kaptam egy másik telefonszámot is, majd délután felhívom őket, állítólag nekik mindenféle van, és holnap lehet elgurítom a szekeret, lévén szabadnapos leszek, jobban rá fogok érni.
Amúgy az az érdekes, hogy visszafelé a szerelőtől elmentem a ~1 km-re lévő kútra, beindítom újra az autót és kisimult az alapjárat, nem olyan rángatós az autó és visszafelé országúton egész jól ment, nem 100%-osan, de majd' mintha nem is 3 hengerezne, csak alapjáraton lehet hallani valamit a motor felől meg világít ugyanúgy a Check Engine.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Roborock S5 Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest