Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Az azonos idösíkban gyártott G OPC-nél furcsálltam egyébként, mert míg a Xenon-t szériafelszereltségnek írja, nagyon sok árult autóban sima halogén Volt, ami alapján elsöre rögtön jött a " puffos Volt " gondolat, de többnél pl fényszórómosó Sem Volt, persze ezt is el lehet dugni, miközben újraépítették az autó elejét, tudom, ´szóval ez egy érdekes kérdés. A digitklíma viszont opcionális extra Volt, közel 400€-s tétel pluszban a G-be. Gondolom hasonló Volt a koncepció a Zafiránál is.
Engem a törésmentes jelzö jobban zavar, az elsö képen rögtön a lökhárító sarka eléggé megkérdöjelezi nekem ezt - de lehet csak túl paranoiás vagyok persze -, plusz a fényszórók is nagyon újnak néznek ki. Ettöl még lehet komoly töréstöl Mentes természetesen, ez értelmezés kérdése.
A kormány az elég brutálisan el van kopva, nekem 235 Ezer Km-nél még fele ennyire sincs leélve, de nyilván ezt Sem csak a Km futás határozza meg, tudom, tehát ebböl messzemennö következtetést nem szabad levonni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest