Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem sok látnivaló van rajta, mezei vectrának néz ki, csak a két kipufogó mutatja, hogy nem moped motor van benne...
Amikor egyszer sikerült úgy végigmenni az m3-ason, hogy pont előtte tankoltam és annyira ronda idő volt, hogy nem lehetett még 130-at se menni, akkor nekem az 1620 kilós autó 7.2-t zabált. Persze ha az lenne a verseny célja, ki fogyaszt többet, azt megnyerném, mert pesti dugóban, hosszú araszoláskor az átlagfogyasztás infarktust okozhat... (28l/100km). Országúton szigorú 90-es tempomattal 6.5-7. Nyilván, ha ilyenkor bemutatok egy telitalpas előzést, akkor 40l-nél lefexik a fedcomp, de az más kocsiban is így van.

A fogyasztásról meg azt gondolom, hogy elsősorban a kocsi tömege határozza meg és csak másodsorban (se) a köbcenti. A családban van 1.8-as veki, minimálisan fogyaszt kevesebbet, mint az enyém. Mondjuk én nem hajtom, ugyanez a másikról nem mindig mondható el

Egyébként anno vezettem A vectrát, 2 literes 8 szelepes motorral, városban kifejezetten jó volt vele járni.Országúton se volt vele gond, pályára már nem mentem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest