Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Gondolom nem olyan hosszú a lábad mint nekem.
Én induláskor és minden alkalommal gyorsításkor addig a pontig nyomom a gázt amíg a legjobban nem húz.
A múltkor alig hittem a fülemnek, de száraz aszfalton elcsikorgott a jobb első induláskor. Szét veti a 60 ló. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zajosabb a motor az átlagnál, senki nem tudja mi zörög benne (minden tőke és himba új, olaj is volt már eneos 5w40 és castrol 10w40 is), sokat látott szaki se tudja mi lehet, de jó kondiban van az biztos. 150km/h sem gond neki, hamar eléri. Talán a dugó kopott és kóvályog a hengerben egy kicsit, vagy az olajfurat ami a tőkékhez megy el van koszolva. Öblítettem már wynn's-szel és fékolajjal is a motort. Most a castrollal csöndesebb.
Na de a lényeg, hogy nekem így tiporva és pályán száguldozva is 7,75 litert ivott meg legutóbb. Amíg bent volt elöl a hűtő előtt egy impregnált farost addig nyaldosta a 100°C-ot a víz pályán és akkor 3-szor is kaptam 13-as (lambda szonda - nincs feszültségváltozás) kódot, de amióta kivettem a takarót és nem melegszik be ennyire azóta kód sincs, törölte is magától. Ekkora fogyasztásnál nem érzem úgy, hogy cserélni kéne a szondát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én induláskor és minden alkalommal gyorsításkor addig a pontig nyomom a gázt amíg a legjobban nem húz.
A múltkor alig hittem a fülemnek, de száraz aszfalton elcsikorgott a jobb első induláskor. Szét veti a 60 ló.