Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Lauda #55332 üzenetére

Most hogy ez feljött, észrevettem egy furcsaságot, így jó 1.5 év után az autóval :DDD
    Ha hideg van, és még nem elég meleg a moci/víz, hogy fűtsön nekem, és bekapcsolom a fűtést (feltekerem melegre) akkor néha azt veszem észre, hogy "ki a jó ég kapcsolta be a légkondit mert világít? Ennyire béna nem lehetek hogy benyomtam...". És már többször is megtörtént. Van valami hiper-szuper-titkos üzemmód, ha hideg van, akkor is beindul a légkondi, csak akkor pont a radi túloldaláról húzza a levegőt, vagyis az üzemi hőjét, a meleget szedi le? :F

Declare én is sokmindent szeretnék, de azért ami 130 -at halál kényelmesen, 150 -et szépen nyugisan megy, az már jó autó, szerintem. Jó, Te sokat autózol ide-oda a német pályán, de éppen ezért, mert nem hobbizol, hanem utazol, kétlem, hogy pl. 200 -nál hátradőlve, közben anyósülésen a sparhelton ebédet főzve és sorozatot nézve (ala kamionos élet :DDD ) nyugisan döcögnél. Ilyen sebességnél (szerintem) már nagyo figyelni kell, főleg, hogy a többiek ugye azért nem ennyivel mennek feltétlen, nem?

Új hozzászólás Aktív témák