Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Most hogy ez feljött, észrevettem egy furcsaságot, így jó 1.5 év után az autóval

Ha hideg van, és még nem elég meleg a moci/víz, hogy fűtsön nekem, és bekapcsolom a fűtést (feltekerem melegre) akkor néha azt veszem észre, hogy "ki a jó ég kapcsolta be a légkondit mert világít? Ennyire béna nem lehetek hogy benyomtam...". És már többször is megtörtént. Van valami hiper-szuper-titkos üzemmód, ha hideg van, akkor is beindul a légkondi, csak akkor pont a radi túloldaláról húzza a levegőt, vagyis az üzemi hőjét, a meleget szedi le?
Declare én is sokmindent szeretnék, de azért ami 130 -at halál kényelmesen, 150 -et szépen nyugisan megy, az már jó autó, szerintem. Jó, Te sokat autózol ide-oda a német pályán, de éppen ezért, mert nem hobbizol, hanem utazol, kétlem, hogy pl. 200 -nál hátradőlve, közben anyósülésen a sparhelton ebédet főzve és sorozatot nézve (ala kamionos élet
) nyugisan döcögnél. Ilyen sebességnél (szerintem) már nagyo figyelni kell, főleg, hogy a többiek ugye azért nem ennyivel mennek feltétlen, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Steelcase Think v2 - irodai forgószék
- Disney gyerek elefántos falióra
- WDH-870 FW 70l/nap wifis párátlanító használtan eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest