Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• helkis

veterán

válasz kovy79 #5452 üzenetére

ha már a baleseteknél tartunk: [link]
    2005.12.27.ei balesetem, húgomnak semmi baja nem lett, csak a beinduló légzsák füstjére hitte azt, hogy kigyulad az autó ő ült melletem, édesanyámnak eltört 6 bordája ő ült mögöttem, páromnak a kulcscsontja ő pedig a húgom mögött ült, nekem csak megrepedtt 2 bordám, ill a jobb hüvelykujjamat nem tudtam behajlítani jóideig, mindenki be volt kötve ez volt a mákunk szvsz. egy jégbordán csúszott meg a kocsi, és telibekaptam a rendörségi lada nivát, kb 1.5s alatt mindketten kb.: 35km/h val mentünk.
    ő nem sérült meg, csak kifejelte az ablakot, ill lehajtotta a kormányt. azóta mindenki felépült szerencsére nem történt nagyobb baj, a kocsi gtk-s lett. mivel én voltam a hibás kaptam egy szép csekket, ill pár pontot. olyan szar idő volt abban az időben Nyúlon és környékén, hogy a helyszinelő rendőrök nem is hozzánk jöttek, hanem valami más balesethez, akkortájt 5 baleset történt egyidőben egymástól függetlenül, a mentő a 10km-es távot 1 óra alatt tette meg a nyári gumiján a bejelentéstől a kiérkezésig.. a trélerrel becsúsztunk az árokba, kellett egy másikat hívni, ami kihúzott minket. a 82-es út teljesen behalt 2x5km-es kocsisorral.. ha jól emléxem irigymirigy kis szöszije is aznap járt szerencsétlenül az M1-esen.. útkezelő meg lenyilatkozta, hogy minden hókotró tette a dolgát reggel óta.. :((( a bakonyban talákoztunk 2vel is de az még Veszprém megye.. a győriek aludtak biztos..
    amit ebből ki akartam hozni, hogy sokszor az sem elég egy baleset elkerülésére, hogy mindent megtettél ellene és ez nyomasztó..
    az opel nálam is bizonyított, utána is azt vettem.. ;)

Új hozzászólás Aktív témák