- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Ertem oks! Ezert irtam, hogy kb ugyan az a felepites, mint az en motorom. Az egr is vakuumos.

Kivancsi lennek amugy, hogy mekkora munka lenne ezt a motort teljesen mechanikussa alakitani. Kiiktatni azt a sok jeladot, az adagolot pedig mechanikusra cserelni, amin csak magnesszelep van a leallitashoz. Itt egy pelda erre. Igazibol a dizelnek semmi aramra es jeladora nincs szuksege, raksz ra egy sima forgoadagolot, abba ontesz gazolajat, megtekered es megy, amig kap uzemanyagot. Nyilvan csak szakmailag erdekel, ertelme nem lenne lebutitani annyira ezt a konstrukciot es muszakira amugy is vissza kellene alakitani mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest