Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
becsitibi
üzenetére
- ha a pollenszűrő tele van dzsuvával, abban megáll a pára, víz, stb, és azon keresztül fújja be a levegőt, akkor igen
- belső levegő keringető kuka, éppen zárt állásban ragadt meg a rostély, nem szív be kintről hideget, tehát a te lehelleted lecsapódik az ablakokon, ezt neked kell tudnod
- gyanúsak lehetnek a szigetelések isAz enyém Classic II, pollenszűrő tavaszi, pár hete szedtem ki ellenőrizni, száraz volt. Szigetelések jók. Belső levegő keringető kuka, de nyitott állásban van, tehát jön be kintről hideg. Mégis párás a kocsi.
Pedig a műszerfal tetején ott vigyorog egy Ceresit párna, és így is...
A legtöbbet segít a kilátásban, ha lehúzom az ablakot (szélterelő miatt ez egész jó, nem ver be az eső/hó), majd ha a pára egy része kimegy, ráfűtök/netán klíma, és akkor oké.(#51135) diegho:
- páran járnak Mobil 1-el, páran meg Mannol-al -> [link], nekem utóbbiból már a második kannával van a motorban
- nekem Filtron long life van -> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- ASUS notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Viccrovat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest