Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
haddent
üzenetére
Nekem 15 éves a központi zár, és semmi baja, és nem is volt soha. Pedig lényegében minden nap használom. Szerintem gyári, bár ezt nem tudhatom biztosan.
Nekem ez mondjuk az alap, ami kell, pedig én aztán nem vagyok nagy igényű, klíma sem kell.
Meg a szervó az ami igencsak jó ha van.
Valaki említette, milyen már hogy nem alap a fordulatszámmérő nem is tudom miben, de újabb modellben.
Apám G Astrájában van fordulatszámmérő, de nincs központi zár - na nekem ez a nonszensz, zavaró, érthetetlen. És 2004-es, nem is régebbi mint az én 2000-es F-em.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs