Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Semmiben nem ertünk egyet, de nem baj

En nagyon birom ezeket a dolgokat. Gondolkodas nelkül vennek egy ilyen hibrid GTE golfot. 4 ora alatt feltöltöd, sima konnektorbol, 30km mehetsz vele elektromosan (nekem ez böööven eleg lenne atlag munkanapon, akar 2 naponta eleg lenne bedugni a konnektroba
). Mellette viszont 200+ loerö es valami 6-7 masodperces 100 as gyorsulas
. Multkor körbejartam egy ilyet, beültem, megtapiztam, hat full extra.Alternativ enegia ezerrel terjed. Ne Magyarorszagbol indulj ki, hogy ott mi van. Lepj ki az orszaghataron, akarmerre nyugatra, olyan napelem mezök, meg szelerömü farmok vannak, hogy besza-behu
mi meg egy bös-nagymarost se tudtunk megcsinalni.....a tengeri ár-apály, hullám energira is vannak már müködö es fejlödö megoldasok....rengeteg. Napelem is nayon jo. Nekünk is van, gyönyörüen termel. Technologia meg fejlödik, egyre környezetbaratabban gyartjak, egyre nagyobb elettartammal.A jövö nem a köolajban van, az elfogy
sejkeket meg nem kell sajnalni, azok bevasaroltak mar magukat az uj üzletagba. Biztos lehetsz benne, hogy betoltak a millio euroikat ezekbe a fejlesztesekbe, amikböl a közeljövöben sokszorosat fogjak kivenni, ha berobban megjobban ez az egesz.Na de befejeztem, ez az en velemenyem, amugy ez meg egy opel forum

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Multkor körbejartam egy ilyet, beültem, megtapiztam, hat full extra.
sejkeket meg nem kell sajnalni, azok bevasaroltak mar magukat az uj üzletagba. Biztos lehetsz benne, hogy betoltak a millio euroikat ezekbe a fejlesztesekbe, amikböl a közeljövöben sokszorosat fogjak kivenni, ha berobban megjobban ez az egesz.