Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz zeg #43508 üzenetére

:DDD azokbol a regi jo dolgokbol nem maradt semmi...bezzeg a mi idönkben nem aaam ez a titter meg feszbuk, hanem talalkoztunk a faluközpontban....

komolyan hagyjatok mar ezt a rinyalast, beszeltük mar ezt többször, a vilag valtozik, szigorodnak a környezetvedelmi elöirasok, mert lassan mindenkinek 3 autoja van es ez ezt vonja maga utan. Par evtized es nem lesz se benzin se dizel, csak "rinyapedal" es konnektor. Akkor majd lehet azert nyivakolni. A dizel vs benzin idöközönkent felmerülö "parharcok" szerintem jok, abbol mindig lehet levonni következteteseket, aki ezen filozik, talalhat hasznos tapasztalatokat, de ez a tsi jajgatas ebben nincs több. Arrol nem is beszelve, h semmi hipermodern, tulerzekenyseg nincs benne es ahogy emelkedik a turbos autok szama, ugy fog csökkenni az alkatresz ar es ugy fog egyre több ember erteni hozza.

Wartburgok es zsigulik kora lejart, ugyanugy, mint a fekete-feher crt tv-e.

Motorter fenykepet az akku vedö bigyoval, megint elfelejtettem fenykepezni.... :U mentsegemre szoljon, 3 napja nem ültem automban :)) imadom a nyarat :))

Új hozzászólás Aktív témák