Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Talán azért erőltetik a dízelt, mert a turbo benzines az életben nem megy el 4L alatt országúton, a városban bojrészer üzemmódban klímával sem lehet 6.5-nél többet kitaposni a kisdízelből. Ez egy igen fontos szempont lehet, ha valaki nem csak a városban vonulgat vele, és saját zsebből fizeti..A turbós benzinesben ugyanúgy benne van a turbo, a kettős tömegű, abba sem lehet már mindenféle szutyok benyát belerámolni, ugyanúgy pénztemető lehet mint a dízel. Ugyanazok a nyavalyái vannak már a turbós benyás modern csodáknak, ami miatt sokan annyira fújolnak a modern dízelekre..én inkább azt nem értem, hogy ezeknek az agyonbonyolított ultrakényes, drágán és csak hiperszuper szakszervizekben javítható minibenzineseknek mi értelme van? Pont azt szeretem a 'régi' benyásokban hogy a motornak nem kell örökkévalóság mire bemelegszik, pályázás után azonnal leállíthatom és nem kell várni a turbó lehülésére, egy jól felkészült szerelő is meg tudja javítani...errefel itt vannak ezek a hiperérzékeny törpe benyások, melyek a legújabb agyonbonyolított horror áru, állandóan vinnyogó turbo nélkül mozgásképtelenek lennének...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest