Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeg

őstag

válasz haddent #43439 üzenetére

Talán azért erőltetik a dízelt, mert a turbo benzines az életben nem megy el 4L alatt országúton, a városban bojrészer üzemmódban klímával sem lehet 6.5-nél többet kitaposni a kisdízelből. Ez egy igen fontos szempont lehet, ha valaki nem csak a városban vonulgat vele, és saját zsebből fizeti..A turbós benzinesben ugyanúgy benne van a turbo, a kettős tömegű, abba sem lehet már mindenféle szutyok benyát belerámolni, ugyanúgy pénztemető lehet mint a dízel. Ugyanazok a nyavalyái vannak már a turbós benyás modern csodáknak, ami miatt sokan annyira fújolnak a modern dízelekre..én inkább azt nem értem, hogy ezeknek az agyonbonyolított ultrakényes, drágán és csak hiperszuper szakszervizekben javítható minibenzineseknek mi értelme van? Pont azt szeretem a 'régi' benyásokban hogy a motornak nem kell örökkévalóság mire bemelegszik, pályázás után azonnal leállíthatom és nem kell várni a turbó lehülésére, egy jól felkészült szerelő is meg tudja javítani...errefel itt vannak ezek a hiperérzékeny törpe benyások, melyek a legújabb agyonbonyolított horror áru, állandóan vinnyogó turbo nélkül mozgásképtelenek lennének...

Új hozzászólás Aktív témák