Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Tegnap kb egy kisebb agyverzest kaptam.....beülök a kocsiba, indulok, mellettem kinyomtatva az "utmutato", hogy egyenes terepen fal ele allva, hogy tudom megnezni gyorsan, hogy magasra ver e a lampa....mondom este ezt meg is ejtem. Erre indulok es kigyullad a "kerem ellenörizze a jobboldali lampat".....es latom, hogy nem vilagit.......
hat ha dokumentum filmet forgatnanak az eletemröl, akkor itt következett volna egy hosszu percekig tarto "biiip....biiip...bippp", pedig nem vagyok az a kocsis fajta..........kisse ironikus, hogy pont kb fel oraval azelött okoskodtam itt, az uj auto vs. hasznalt auto temakörben.......na ezek azok a dolgok amire kifizeti az ember azt a plussz penzt egy uj autonal.....most ezzel is mi a francot csinalok? 99% hogy nem az egö egett ki (ugyan az az izzo, amit kb 2 hete csereltek ki, uj Philips izzora es ami egeszen vicces modon 1 honapig elötte nem vilagitott, majd a szerelönel ujra vilagitott).....ez valami kontakt hiba, vagy trafo vagy a tököm se tudja......
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest