Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
tavaly nyáron jártunk úgy a kipufogóval, hogy illesztésnél egyik helyen 2 csavar fogja össze, amiből az egyik eltört és nagyobb gáznál rendesen kifújt: olyan hangja volt, mint egy wrc-s gépnek
...én inkább azt vettem észre, hogy pörgősebb lett kicsit a gép (vagy csak mi vagyunk kevésbé bénák, mint 1-2 éve): korábban 2esben 30nál már üvöltött, nem akart nagyon menni, 3asban 40-50 körül ugyanez... most meg főútra felhajtva, ha gyorsulni kell, akkor 2esben 40 fölött van egy "pillanat" alatt, majd 3as 70ig és erejéhez képest gyorsul, hangja is szép, nem üvölt ...soha nem hittem ebben az "ellustulhat a gép" dologban, de lehet benne valami
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Padavan firmware
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...én inkább azt vettem észre, hogy pörgősebb lett kicsit a gép (vagy csak mi vagyunk kevésbé bénák, mint 1-2 éve): korábban 2esben 30nál már üvöltött, nem akart nagyon menni, 3asban 40-50 körül ugyanez... most meg főútra felhajtva, ha gyorsulni kell, akkor 2esben 40 fölött van egy "pillanat" alatt, majd 3as 70ig és erejéhez képest gyorsul, hangja is szép, nem üvölt ...soha nem hittem ebben az "ellustulhat a gép" dologban, de lehet benne valami