- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Ez lesz a megfejtes köszi!
(#30698) diablo1984: Tavaly juliusban volt az olajcsere, szal a 2 ev meg messze van es mivel mondom 16k körül van benne azota, igy a 30k km is messze van.
A fö kerdes nem az, hogy lehet kitörölni, ha jogosan van baja, nem mondom en neki, hogy KUSSOLJ

A kerdes az, ha meg megyek vele egy bö 3000km t akkor az nem olyan nagy gaz nem?
Illetve a milyen olaj a kerdes meg (amiket többen is irtak itt ph n, castrol, mobil1, de ezekböl is van 100 fele....azt tudom, h 5w30 kell)
. Meg azt neztem, hogy ilyen olajcsere elötti motor pucolo lötyit szerintem adok hozza [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve a milyen olaj a kerdes meg (amiket többen is irtak itt ph n, castrol, mobil1, de ezekböl is van 100 fele....azt tudom, h 5w30 kell)
. Meg azt neztem, hogy ilyen olajcsere elötti motor pucolo lötyit szerintem adok hozza