- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Ez lesz a megfejtes köszi!
(#30698) diablo1984: Tavaly juliusban volt az olajcsere, szal a 2 ev meg messze van es mivel mondom 16k körül van benne azota, igy a 30k km is messze van.
A fö kerdes nem az, hogy lehet kitörölni, ha jogosan van baja, nem mondom en neki, hogy KUSSOLJ

A kerdes az, ha meg megyek vele egy bö 3000km t akkor az nem olyan nagy gaz nem?
Illetve a milyen olaj a kerdes meg (amiket többen is irtak itt ph n, castrol, mobil1, de ezekböl is van 100 fele....azt tudom, h 5w30 kell)
. Meg azt neztem, hogy ilyen olajcsere elötti motor pucolo lötyit szerintem adok hozza [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve a milyen olaj a kerdes meg (amiket többen is irtak itt ph n, castrol, mobil1, de ezekböl is van 100 fele....azt tudom, h 5w30 kell)
. Meg azt neztem, hogy ilyen olajcsere elötti motor pucolo lötyit szerintem adok hozza