Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okuyama
tag
válasz
Damage401
üzenetére
Tudom sokan mondják hogy az 1.6 os motor eszi az olajat .De ez is a kopásnak köszönhető javarészt.... Nálam adott egy Vectra B 1.6 Benzines motorral amit picivel több mint két és fél éve használunk, előtte nálam is mindig csipegette az olajat valamilyen szinten November elején megadta magát a hengerfejben pár szelep .Teljes hengerfej felujjitás lett a vége ,közben akkor belett méretve kompresszió is.Ha jól emlékszem valami 14-15 re jött ki az érték ,szerelő szint jó ! Amióta össze lett rakva az olajfogyasztás megállt , ezt a szerelő is hozzá tette mostmár nemkell hogy csipegesse az olajat .És mostmár bebizonyosodott hogy igyvan mert azóta semmit sem kellett utána önteni ,ráadásul az olaj is csere érett már benne és mindig ugyanott áll a szint ahogy elhoztam a szerelőtől .Előtte GM olajat kapott pedig ami olyan közepes minőségűnek mondható . Ha autót akarsz vásárolni egy szervizben nem ártana megnézetni akár 1.4 akár 1.6 os a kiszemelt .Én egy kompresszió méréssel kezdenék rögtön .Ha hozza közel a gyári értéket akkor nagy baj nemlehet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest