Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Most jottem a szervizbol, kimertek az izzitogyertyaimat. 4bol ketto lecso
mondtam, hogy akkor csereljuk le mind a negyet, ugyis jon a tel, meg erzem is, hogy a hajnali hidegebb idokben nehezebben indul. Boscht ajanlottak.Szerintem valtolajat is csereltetek, meg tisztittatom a rudazatot, mert hidegen akad kicsit.
Ezen kivul megfejtettuk a multkori problemat. Nem gazolajfolt volt, hanem a kartergaz szokik a motor mogott az egyik cso bilincse eleg laza (konzolkartel te biztos vagod hol van ).
Erre azt mondta, hogy kitisztitja, el beragasztja gumiragasztoval. Ez igy jo megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondtam, hogy akkor csereljuk le mind a negyet, ugyis jon a tel, meg erzem is, hogy a hajnali hidegebb idokben nehezebben indul. Boscht ajanlottak.