Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomoty
senior tag
Mindenhonnan azt hallottam, hogy az 1.9 tdi ilyen fasza, meg olyan fasza.
3-4 hónapja vezettem barátom Seat Toledo 1.9 TDI-jét (2002-2003 környéki), és csalódtam.
180ekm van benne, hidegben csattog (pedig a motorral minden rendben). kb 2000 alatt semmi, 2000-4000 között elfogadhatóan mozog, felette megint semmi. Fura volt, hogy görcsölni kellett a váltóval. Nekem nem tetszett. 0-120 között kb így húzott gyári állapotában az 1.8-as szívóbenzin astrám (de már nem teljesen gyári).Szombaton "csapattam" pályán egy Astra J 2.0 CDTI ellen.
kb 10 kamionból álló kamionsort előztem, persze egy kamionos is pont előttem így gondolta (ő 110km/h-val, miközben a sor 106km/h-val mozgott). Erre CDTI-s márkatárs beesik a seggembe, és stroboszkóp effektben villogtat rám 1m-re a lökösömtől. Előttem kamion, mellettem kamion. Rájöttem, vonzom a hülyéket.
Kamion ki, én is ki. Megvártam, hogy megelőzzön, és én is el kezdtem tolni. Vissza mögé, tartottam az 5-6m-t, és kb 90%-osan gyorsítottam, ő is taposta (gondolom), de a távolság nem nőtt.
Látszott, hogy ez a 160LE-s dízel már jól megy, de a 350Nm fényében többet vártam. Gondolom az astra J tulaja is egy 1.8-as Astra h-val szemben többet várt
Csak ő nem tudja, hogy a 125LE-s szívóbenzin astra már 178LE 
Nem azt mondom, hogy rosszak a td motorok, csak a sok ódát hallgatva azt hittem, hogy megesz reggelire a CDTI (350Nm vs 181Nm).
Számomra kicsit túlmisztifikált ez a dízel téma, de ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak ő nem tudja, hogy a 125LE-s szívóbenzin astra már 178LE